EFSANENET (25. sayfa)
-
-
Hangi firma bende 13:28 de başvurdum bir firmaya hala tık yok efsane den dönen olmadı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. Kez telefonu mu açmayıp meşgule attılar;
Bugün, dün başvuranlar ile ilgilendiler, umarım yarın açarlar telefonu..
-
Onun için tek seçenek var; Tt veya Türksat'tan hizmet almak. Alternatif firmalar; farklı yapıda. Tercihte hizmet kalitesi veya hizmette sorun yaşarım,yaşamamdan çok, fiyat ve ekstra bedava gün var mı daha belirleyici.Riziko var hepsinde.
-
Dün başvurdum. Herşey tamam. İnternet onayı için aramadilar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir de bu tabeladaki telefonları deneyin. Belki açan olur :)
İşyerlerinde 1000Mbit internet reklamı var ama sitede mevcut değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutlugKagan -- 12 Aralık 2024; 17:32:30 > -
17.15 itibariyle internetim aktif
beni de aradılar kimlik ve geçiş formunu önceden göndermiştim, e devlete düştü 5dk sonra, o arada comnetten bildirim geldi aboneliğiniz sonlndırılmıştır diye, şimdi sadece sesli onay aşaması kaldı, biz sizi sesli onay için arayacağız dediler, bakalım hayırlısı olsun.
-
Sizin hangi firma
Efsanenete basvuru varken netgsm e gecebiliyor muyuz ki ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçilebiliyor sanırım, bana telefonda geçiş isteğiniz devam ediyormu diye sordu önce,
ama riske atmaya değmez hizmet numarasını efsaneye girmiştim, başka yere girince hizmet bulunamadı vs derse sıkıntı.
-
Benim açıldı İnternet. Her cihazla bağlanıyorum ne hikmetse pc den bağlanmıyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pc de dns flan giriliyse olabilir, ağda internete giren cihazlar var ise sorun iss kaynaklı değil.
e devlet onayından ne kadar zaman sonra sesli onay için aradılar acaba?
-
Efsanenete geçenler comnetin verdiği fiber modemden devam edebiliyor mu?
eğe senin öve öve bitiremediğin netgsm mobil de insanlara naptıkları ortada, ikiside aynı nın laciverti.
Yaklaşık 15 saat sonra aradılar. Şu an açık İnternet. 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde sesli amonaya samasinda kaldi basvuru r devlet vs islerini dun gece 1 de yapmistim hocam 15 saat sonrasi bugun 16 00 yapiyor siraya mi almislar acaba ne zaman aranirjm beklemek de cok can skci
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar online işlemlerden
HİZMET NUMARASI görülüyor mu
bilen yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X