Şimdi Ara

EFSANENET (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
51
Favori
45.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birde modem arayüzüne mi görecez bu işlemler bitince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sLvR_06 S kullanıcısına yanıt

Kimi arıyoruz bu aşamada? :)

• hala onaylanmadı arayın yav artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozdemirs8 O kullanıcısına yanıt

Modem arayüzünde eski servis sağlayıcının bilgilerini silip, SMS olarak gelen, uygulama ve web sayfasındaki online işlemlere girdiğiniz kullanıcı adı ve şifresini modem pppOe'ye gireceksiniz.

Modem üzerindeki ışıklarda internet ışığı yanabilir. Bu internet olduğu anlamına gelmez. Efsanenet onay vermesi lazım.

• Marrusia kullanıcısına yanıt

Ne zaman başvuru yaptınız?

ONAY bekliyen arkadaşlar başvuru saatlerimizi ve gününü yazabilir misiniz?

Benim 11.12.2024 - 22:29

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

11.12.2021 - 12.00

arayan soran yok

• Ben 12.12.2024 - Saat 08:30'da başvuru yaptım, herhangi bir geri dönüş olmadı bekliyorum, bugün öğleden sonra telefonları çaldı ama açan yok son aramamda meşgule attılar, E-devlet onayını bekliyorum

• Ismail amca ara

• onay bekleyen arkadaşlar onaylanır merak etmeyin, dün akşam 8 gibi e devlet onayı kimlik vs hepsini halletim onayıda 14:30 da arayıp aldılar, biraz sabır lütfen,

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt

hocam biz comnetin elemanlarıyız 1-2 yıllık aboneliği alıp ödemelerini peşin vermiş adamlarız sabırısızlığımızı sen anla artık

• 100 mbit VDSL hız testi anlik
    EFSANENET

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt

lanet olası comnette 100 mbit paketler 110-120 civarı gösteriyordu ahh ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 12 Aralık 2024; 15:47:59 >
  • Ismail abinin telefonu nedir ?

Ismail amca 7/24 arayabilirsin ara be artik

• 11.12.2024 saat 15.00 basvuru

Hic bir donus yok. Ulasamiyoruz da. Surada sehir disindan 4 gunlugune evime izne geldim ama internetim yom. Rezalet.

• pek o kadar iyimser olmayın bence . Ben comnet olayından bağımsız 1 hafta önce tüm süreci tamamladım.

Yeni başvuru ama taşıma değil.Belki o açıdan farklıdır. Ne arayan ne soran ,ne tel açan .

Mobil datanız kuvvetlidir inşallah

• biraz sabredin arkadaslar. cok yogun bir sekilde basvuru var. 40 bin abonesi oldugu söyleniyor comnetin. bunlarin cogu simdi etrafa dagilacak ayni zamanda.

zaten normal sürecte 1-2 gün sürerdi hat tasima. bu yogunlukta uzamasi normal daha 1 gün oldu comnet aciklama yapali.

ismail'e gelince uyumadan kosturuyor yetistirmeye calisiyor bildigim kadariyle.

sabır:)

• Arkadaşlar bugün 12:38 de internet üzerinden başka firmaya başvurdum. 15:00 beni aradılar bilgilerimi teyit ettikten sonra birlikte işlemleri gerçekleştirdik.

Buna e-devlet ve kimlik kısmıda dahil öyle form çıktısı al doldur gönder bekle dönüş yapsınlar gibi sürece gerek yok fbu firmada da gerek yok çünkü taşıma sözleşmesini siz zaten e-devlet üzerinden onaylıyorsunuz sonrada kimlik kartının fotoğrafını uygulamadan yükleyeceksiniz.

Bunu şunun için söylüyorum kurumsal yada en azından bu işi ciddiye alarak yapmak isteyen firma sizi günlerce bekletmez telefonlarınızı meşgule atmaz.

Kısaca ilerde pişman olacağınız durumla kalmayın. Bekleyin diyenleri de ciddiye almayın düzgün bir firma bulun işinizi çözün. E-devlet üzerinden sözleşme onaylamadıkça sizi firmaya bağlayan bir durum yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • laumexs kullanıcısına yanıt
    Hangi firma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • laumexs kullanıcısına yanıt

ben de onu anladım. form doldur, e-devletten onay ver, sesli onay al. e-devletten bitir işi. gereksiz uzun süreç.

• Arkadaşlar şimdi şu numaradan ulaştım 05465434201 arkadaş bayağı ilgili sağ olsun hemen 2 dakikada e-devlet onayını yaptık. Biraz fazla sıra olduğunu ama herkese döneceklerini söylediler. Siz aramasaydınız biz de sizi arayacaktık zaten sıra size geliyordu dediler dün akşam başvurmuştum. İsterseniz arayıp görüşün ama acelesi olan yoksa herkes aranacakmış.
    Bu arada başvuru yapan arkadaşlar gelen online işlemler şifresi ile online işlemlere giriş yapıp. efsanenet web sitesinde altta sözleşme ve formlar kısmında işletme değişikliği talep formunu doldurup imzalayıp online işlemlerdeki belge kısmına yüklesinler. Kimliğinde iki yüzlü fotoğrafını yükleyin hemen işleminiz halloluyor arayınca.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.