Şimdi Ara

EFSANENET (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: AMC Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.128
Cevap
51
Favori
45.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam onay için arayacaklar sonrasında açılıyor internet. Bekleyin ya da +905465434200 bu numarayı ara ara arayın genelde meşgul çalışıyor nedeni comnettin yaşattığı yoğunluk, 45 bin aboneden bahsetti İsmail bey. Geçiş dolayısı ile yoğunluk oluşmuş. Comnet ilk başta açıklama yapsaydı millet yavaş yavaş geçiş sağlardı. Böyle bir yoğunlukta firmalarda oluşmazdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aligultekin34 kullanıcısına yanıt

Merhaba,Onlar aradıktan sonra e devletten onay veriyoruz daha sonra sesli onay mı oluyor.

• Comnette geçeli 1 ay olduğundan taşıma işlemi yapamadım o yüzen efsane nete Yeni aktivasyon sağlattım yeni port tanımlandı port bağlantıları sağlandı bina içi kablo zaten hazırdı internet modemime kadar geliyor kullanıcı adı şifre kurulumlarını da yaptım bütün ışıklar yanıyor efsanenet uygulaması üzerinden ip de tanımlandığını gördüm 90 gün yükleme de yaptım fakat hiçbir siteye giriş yapamıyorum (efsanenet.com.tr hariç) teknik destek açtım cevap veren yok arıyorum açan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atknati -- 12 Aralık 2024; 22:17:50 >
  • atknati A kullanıcısına yanıt
    Hocam sesli onayi verdikten sonra musluk aciliyorda iste sesli onayi bir turlu veremedik..
    Biraz daha sabir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furminnn kullanıcısına yanıt

merhaba efsanenete geçiş yaptıysanız mobil uygulamada sol alttaki ev sembolüne tıklayın en üstte adınızın altında yazıyor

hocam gün içinde arayıp konuştum işlemleriniz tamam dendi sonrası hüsran

2 kez mesajla gelen kullanıcı adı şifreyi girdinizmi, sesli onay vermeden İnternet açılmıyor ve açıldığı zaman ilk ödemi 30 gün içinde yapabilirsiniz yani ödeme yapmadan İnterneti kullanabilirsiniz, bende böyle

• Arkadaşlar dün 00.00 gibi başvurdum. Bugün 20.00 gibi sesli onay için aradılar. İnternet açıldı. Çok yardımcı oldular. Net de canavar gibi. Biraz sabırlı olsun başvuranlar. Dönüş yapıyorlar

• en içten dileklerimi iletiyorum firmaya. herkesin açıldı benim 3 abonelikten de bir gr ilerleme yok.. yazıklar olsun..

• Ismail abi aradi simdi aramalar devam ediyor.

0546 543 42 00 whatsapp tan yazin sesli onay icin arayabilirsiniz diyin.

Internetim geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 12 Aralık 2024; 22:42:54 >
    Güle güle kullanın.

sabah mesaj attım o numaraya,

kaç kere aradım ulaşamadım, bir kaç kere de çaldı ama meşgule attı.. en erken başvuranlardan biriyim ama rezil firma bir türlü halledemedi herkesinkini hallederken..

• Bende bugün 100 mbit fibere geçiş yaptım. Şu an memnunum. Bir sorun gözükmüyor.

Dün başvuru yapmıştım. Başvuru sonrası kimlik ve churn geçiş formunu doldurup yükledim. Bugünde 0850 li bir numaradan sesli onayla bağlantı sağlandı.
    EFSANENET

• Az önce arandım internetim geldi.

Vdsl 100

EFSANENET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 12 Aralık 2024; 22:45:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Sabahtan - akşama geçiş kayıtlarını aldılar. Akşama internet acimina geçtiler.

• callofdutyf kullanıcısına yanıt
    Benim şimdi bağlandı 100/20 alıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    abi whatsapptan mesaj at sesli onayı bekliyorum de gece çünkü müsaitim dersen ararlar az daha sabır

• Ceyhan988 kullanıcısına yanıt
    EFSANENET

comnette upload 18 idi en kötü 17 oluyordu ondan öncede internet kutusu ile aynı idi.

sesli onaya geçebilmem için ilk önce e devlete onay düşmesi lazım.. o bile gelmedi. rezil firma..

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.