ben enpara ile bunu yaşadım baktım çözülmüyor başka banka ile girebildim. enpara lık bi konu belliki |
EFSANENET (33. sayfa)
-
-
Beyler adam 3 gündür uyumuyor heryerden ulaşmaya çalışıyor. Burdan yazıyor whatsapp bakıyor, telefondan konuşuyor. Küçük ve yeni bir firma ona rağmen elinden gelenin fazlasını yapıyor. Ben de bu çabayı destekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende sesli onayda kaldım beklyorum aramalarını, söz biz daha rahatsız etmeyeceğim, comnette bile 3 yılda 1 defa arıza kaydı bırakmışlığım yoktur :)
-
O zaman çok iyi. Ben de buna geçeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben 10dk. içinde 3 kişiye onay yaptım hiç birinde sorun olmadı. tesadüf bir durum veya vpn vs. varsa belki o etkilemiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam whatsapptan yaz sesli aramanızı bekliyorum diye özellikle gece yazarsan daha sağlıklı olur yoğunluktan ötürü..
Başvuru esnasında mı belgeler yükleniyor? Sonra btk onayına mı düşüyor? Comnetten geçecek için tane tane yazacak olan var mı? Takılmayalım bir noktada.
ben de hep böyle: başvurdum hareket yok
-
Uyku tutmamisti sabah 5 gibi telefonuma watsuptan bildirimler geldi sabrınız için teşekkür ederiz mesajı sonrası firma sahibi beyle görüştüm yardımcı oldu e devlet onayı istedi yaaptim sonra modeme nasıl şifre giremem konusunda bir arkadaş aradı talebim üzerine işin özü adamlar yılmadan uyumadan gece gündüz demeden birşeyler yapmaya çalışıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber mi sizin?
Benim 35 vdsl 60 kaldırıyor şebeke
şu konunun büyüsüne lütfen kapılmayın arkadaşlar. adam yeni müşteri kazanacak hem de hiç beklemediği derecede. başlangıç döneminde böyle özveri gösterebilir. sonuçta para kazanacak. önemli olan işler durum normale dönünce süre gelen süreç olacak..
whatsaptan yazdım aradılar sesli onayı hallettik internet açıldı, bilginiz olsun.
-
Nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletmeci değişikliği talep formu ilk sayfada var sanırım ordan indirdim çıktı aldım gerekli yerleri doldurdum verici işletmecisi comnet erişim hizmeti alınan no boş xdsl numarada comnet deki hizmet no ancak ben yapmadım comnet teki arkadasslar comnetin kalan gün sayısı ve ödeme yapılan Tarık ve meblegin bulundugu sayfayı SS alsinlar belki lazım olur
TTNet alt yapısı zaten comnet te arza kaydı bırakıyordum sıkıntı varsa bakiyolardi bunda karşıda bir telefon nosu var muhatap olnuna bilecek
Merhaba
Turktelekom altyapısı var hattimda.
Comnet kullaniyordum oradaki aboneliğimi iptal ettim şuan hizmet numaram yok.
Efsane nete gecmek istiyorum ancak port yok görünüyor nasıl gecebilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattmurdoock -- 13 Aralık 2024; 11:33:49 >
SMS yolu ile bana kullanıcı adı ve şifre göndermişler.
Neti kullanabilir miyim?
0850 ile aramadılar ise net gelmez.
Aramadılar.
Bana gece 4 gibi whatsapp üzerinden mesaj atmışlar. edevlet onayı verdim evrakları yükledim. Birde aramalarını mı bekleyeceğim?
Birde ödemeyi peşin mi yapıyoruz yoksa ay sonu fatura mı geliyor nasıl oluyor? Henüz bir ödeme yapmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük C -- 13 Aralık 2024; 11:40:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X