Şimdi Ara

EFSANENET (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.036
Cevap
49
Favori
38.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kastedilen eğer Telekomun getirdiği modem. Eğer varsa kira bedeli almıyorlar. Comnet alıyordu. Hatta çoğu firma. Burada arkadaşı modemi desteklemiyormuş diye yeni modem almanız gerekiyor demişler ama benim de anlamadığım zaten modemi Telekom getirmiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crum-gecis

verici işletmeci : comnet

alınan tel no. : boş bırakılacak

kimlik ön ve arka yüz ile birlikte online işlemere yüklenecek

EFSANENET

efsane netin reklamını yaptık 1 ay hediye internet verirler heralde @efsanenet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 13 Aralık 2024; 15:1:39 >
  • önemsizbiridir Ö kullanıcısına yanıt

Bu bilgileri online başvuru sırasında giriyoruz zaten

e-devlet onayı da ıslak imza işlevini yerine getiriyor 🤔

Kim uğraşır ki şimdi çıktı almakla, imzayla.

Çok saçmaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt

zannımca mesele ıslak imza

• xweser X kullanıcısına yanıt

Comnet’ in verdiği modem ile mi devam edilecek?

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Evet.

btk onay kısmında gözüküyorsa onaylayabilirsin. gözükmüyorsa onların girmesi gerek. Bu süreçte ararsan telefondayken hemen onay atarlar.

• önemsizbiridir Ö kullanıcısına yanıt

hayırlı gunler bu yayınlamıs oldugunuz gercekten guzel olmus tebrik ederim bu avragıda kimlik ile birlikte yukleme yapılır ise arkadaslarımızın işi daha kolay olacak ve hızlanmasına yol acacaktır

• hayırlı gunler

suan icin kayıtişlemleri devam ediyor fakat sesli onay olma durumunda suan alamıyoruz cunku sanalsantralimiz ntgsm uzerinde oldugun icin suan 850 li hattımız calısmamakta ntgsm nin sistemlerinde sorun var duzelttiklerinde tekrardan sesli onay icin aramalara devam edilecektik

• efsanenet E kullanıcısına yanıt

06sevketcoban@efsanenet kullanıcı adıyla üç gündür biz de bekliyoruz. E-Devlet onayı, kimlik fotokopisi, imzalı sözleşme gibi gereken her şeyi yükleyip gönderdik. Keşke bir arayıp bizi de onaylasalar.

Yaklaşık bir haftadır Comnet, üç gündür de Efsanenet; toplamda 10 gündür internet bağlantımız yok. İnternet denen meret artık elektrik ve su gibi. Yoğunluğu anlıyorum ancak Efsanenet’in öncelikle odaklanması gereken müşteri grubu, bu forumdaki kullanıcılar olmalı. Çünkü buradaki insanlar genelde interneti aktif bir şekilde kullanıyor ve yaşadıkları en ufak bir sorunu bile hızlıca forumlara, sözlüklere veya sosyal medyaya taşıyorlar.

Bu durum, potansiyel müşterilerde "firma ilgisiz" gibi bir algı yaratabilir ve yeni potansiyel müşterilerin Efsanenet’i tercih etme konusunda çekimser kalmasına yol açabilir. Rekabetin bu kadar yoğun olduğu ISS sektöründe böyle bir algı oluşması, özellikle yeni bir firma için oldukça riskli. Bu yüzden Efsanenet’in bu müşteri kitlesine daha fazla özen göstermesi ve sorunları daha hızlı ve etkili bir şekilde çözmesi gerektiğini düşünüyorum

bu arada 12 aya kadar paket alma var risk alsak 12 ay alsak zam gelsede yansımayacak değil mi?

@efsanenet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi önemsizbiridir -- 13 Aralık 2024; 15:40:19 >

watsapdan bu numaraya yazın pdf dosyası atıcak size onu doldurup geri atın aynı numara onlar hallediyor kısa bir belge, comnetten efnanenete geçiş belgesi

+90 546 543 42 01

Modem uyumsuzluğu durumu nedir acaba. Bir arkadaşa 2600 lük modem teklif edilmiş. Hangi modemler uyumsuz ya da kaç yıllık modemler?

• kinq69 K kullanıcısına yanıt

hayırlı gunler

duyuru yapmak icin baktıgımda gordum butun onaylarınız tamam gorundu arkadasların gozunden kacmıs ben işleminizitamamladım sesli onayı beklemenizi rica ederim

telefondan pdf dosyası olarak doldurabilirsiniz , bazı sitelerden de oluyor ben öyle yaptım

• Efsaneye geçiş işlemlerini başlattım. Comnet hesabımdaki aktif gün sayısını göstermiyor şimdi. Sizde de aynı mı?
    Daha önce fotoğrafını çekmiştim.

hayırlı gunler

bizlerin modem satısı yoktur bilginiz olsun herhangi bir modem teklifi yapmayız modemi ttnet degiştirir ise degişir geri kalanında vdsl lerde musterilerde var onunda satısını musterilere sunmayız bilginiz dahilinde olsun

Yukarı da arkadaş paylaşmış. O açıdan sordum. Şaşırdım.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Comnet çıkışınız gerçekleşmiş. Artık iadeyi bekleyeceksiniz yüzbinlerce kişi gibi. Ben gibi.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.