< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraemre8191 -- 16 Şubat 2025; 20:48:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraemre8191 -- 16 Şubat 2025; 20:48:12 > |
1 saat sonra ödül gelecek şimdi girerek ortalama 2 dolar alabilirsiniz |
ilk gün 33 dolar, 2.gün 5 dolar aldım |
ödül binance hesabıma gelmedi günlerdir? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
10 bin limit olduğunu bilmiyordum hocam sağol |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
çekim limiti 20.000 oldu |
siteyi tanıtım videom konuya eklendi ![]() https://efsanetr.com/tr_TR/internal/register/?inviteCode=SCLQ80
Numaranızla kayıt olarak kazanmaya başlayın, günlük giriş yaparak 100 elmas almayı unutmayın.
1️⃣Numaranla Kayıt Ol 2000 TEX
2️⃣Günlük giriş yap 100 TEX
3️⃣Referans Ödülleri:
1.Seviye Kullanıcıdan 1000 TEX
2.Seviye Kullanıcıdan 600 TEX
3.Seviye Kullanıcıdan 300 TEX
4.Seviye Kullanıcıdan 200 TEX
5.Seviye Kullanıcıdan 100 TEX
4️⃣Doğrudan davette bonus USDT
100 Kişi Davet et 100 Dolar Ödül
500 Kişi Davet et 500 Dolar Ödül
1000 Kişi Davet et 1000 Dolar Ödül
BONUSLAR ELMAS DEĞİL DİREK USDT OLARAK GELECEK YANİ DEĞERİ DÜŞEMEZ
5️⃣Grup katılım ödülü
https://chat.whatsapp.com/K5aR4qSy69jF9mDadtIb03
Her gün grupta "Katıldım" göndererek 200 mücevher ödülü kazanın.
🔹 Grup katılım ödülü dağıtım açıklamaları
1. Her 10 kez katılımda 2000 mücevher ödülü hesaplanacak ve ödül doğrudan kullanıcı EFSANE hesabına yatırılacaktır.
2. Her ay 30 gün tamamlandığında, grup yöneticisi kullanıcıların Katılım durumlarını kaydedecek ve ek olarak 1000 mücevher ödülü verecektir.
Elmas ve USDT Çift Çekiliş Etkinliği 🎉💎💰
1. Elmas Çekiliş Etkinliği 💎
Günlük Çekiliş: Tüm grup üyeleri elmas çekilişine katılabilir.
Çekiliş Kuralları:
Her gün gruptaki üyelerden rastgele şanslı kişiler seçilecek ve ödül olarak elmas verilecektir.
Her gün 5 elmas çekilişi yapılacak ve her çekilişin kazananı 5555 elmas ödülü alacak.
Günlük ödül sayısı: Gruptaki üye sayısına ve etkinlik durumuna göre ayarlanacaktır, maksimum 50 elmas çekilişi şansı verilecektir
2. USDT Çekiliş Etkinliği 💰
Katılım Koşulları:
Yalnızca her hafta gruba davet ettiği kişi sayısı aşağıdaki gereksinimlere ulaşan üyeler, USDT çekiliş etkinliğine katılabilir. Her hafta minimum 5 kez, maksimum 50 kez USDT çekilişi şansı verilecektir, belirli sayılar grup üyelerinin davet ettiği kişi sayısına göre ayarlanacaktır
Çekiliş Şansı Kuralları:
2 kişi davet et: 1 çekiliş hakkı kazanırsınız
5 kişi davet et: 2 çekiliş hakkı kazanırsınız
10 kişi davet et: 3 çekiliş hakkı kazanırsınız
50 kişi davet et: Sonsuz çekiliş hakkı kazanırsınız, her hafta çekilişe katılabilirsiniz
Ödül İçeriği:
USDT çekiliş etkinliğinin kazananları doğrudan 10 USD değerinde USDT ödülü alacaklardır.
Kişisel merkez kısmından düzenle diyerek borsadan USDT ERC20 adresini yazıp onaylayın hergün saat 21:00’de elmaslar 1:1 oranında TEX tokene dönüşüp o anki kurdan USDT'ye çevrilerek doğrudan cüzdanınıza USDT geliyor ancak minimum çekim 10.000 ELMAS
Token değerlenir diyen varsa adres yerine herhangi bir sayı yazsın çekmek istediği zaman gerçek adresini yazsın https://www.youtube.com/watch?v=idsyexVI4kM |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |