Şimdi Ara

Efsanevi armağan ne işe yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin açıkcası beta'dan beri dota 2 oynarım fakat itemdir setler anahtar falan hiç anlamam. Uzun zamandır bu item duruyor merak ettim şimdi ne olduğunu. 48 seviye istiyor ve ben şuan 47 yim level atlayıp açayım mı? item falan mı düşüyor?

Efsanevi armağan ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Kalem -- 9 Kasım 2014; 23:35:29 >

• Sanırsam her 5 levelde bir açabiliyorsun.Bedava yani açmanda bir sıkıntı yok.Ama bu drop değişimi yüzünden kutudan hiç bir şey çıkmayan arkadaşlarım bile oldu
  • ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık
  • Son kutumdan tidein capasi cikti, onuda takasladim stormun immortaliyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 10 Kasım 2014; 13:49:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık

Ilk 8-10 level tanitim amacli takas edilemeyen itemlar veriyor zaten. Sonrasi hep 10 kurusluk rare. Ti4 zamani bi pudge legendary tassels dusmustu bana baska da 10 kurusluktan baska bi sey dusmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık

hayır her 5 levelda 1 rare veya daha üstü özellikte item veriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

hayır her 5 levelda 1 rare veya daha üstü özellikte item veriyordu.

Efsanevi yay düştü windrunner için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pandora box ne işe yarıyor ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.