Bildirim
Efsanevi armağan ne işe yarıyor?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sanırsam her 5 levelde bir açabiliyorsun.Bedava yani açmanda bir sıkıntı yok.Ama bu drop değişimi yüzünden kutudan hiç bir şey çıkmayan arkadaşlarım bile oldu -
ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık -
Son kutumdan tidein capasi cikti, onuda takasladim stormun immortaliyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 10 Kasım 2014; 13:49:17 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: charm35
ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık
Ilk 8-10 level tanitim amacli takas edilemeyen itemlar veriyor zaten. Sonrasi hep 10 kurusluk rare. Ti4 zamani bi pudge legendary tassels dusmustu bana baska da 10 kurusluktan baska bi sey dusmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
ben geçen 15 lvl kutusunu açtım normalde 3-4 eşya çıkıyodu çöp bitane rare çıktı.Hediye kutuları bitmiş artık
hayır her 5 levelda 1 rare veya daha üstü özellikte item veriyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nintendo.
quote:
hayır her 5 levelda 1 rare veya daha üstü özellikte item veriyordu.
Efsanevi yay düştü windrunner için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X