Şimdi Ara

Efsanevi medya oynatıcısı Winamp'ın mobil uygulaması geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her eve bilgisayarın yeni yeni girdiği dönemlere dek uzanan bir geçmişe sahip olan Winamp, neredeyse hepimizin bilgisayarında demirbaş olarak yüklüydü. O zamanlar Nullsoft'un geliştirdiği Winamp teknolojiye ayak uyduramamış ve bizden uzaklaşmış olsa da programın yeni geliştirici şirketi olan Radionomy müjdeli haberi verdi.

Masaüstünde savaş bitti

TechCrunch'ın raporuna göre Winamp 2019 yılında büyük bir canlanma hareketiyle yenilenmiş olarak dönecek. Üstelik mobil platformlarda.  Radionomy CEO'su Alexander Saboundjian masaüstünde savaşın bittiğini belirterek, Winamp'ın iOS ve Android sürümlerinin olacağını açıkladı.

Saboundjian konuyla ilgili olarak: "Gelecek yıl, Winamp mirasıyla yaşayan değil, daha eksiksiz bir dinleme deneyimi ile tamamen yeni bir versiyon gelecek. İnsanlar her cihazda ulaşabilecekleri tek bir müzik deneyimi yaşamak istiyorlar. Winamp kullanıcıların bu isteklerine cevap verecek." ifadelerini kullandı. Winamp uygulamasının ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi verilmedi ancak 2019'un ilk aylarında piyasaya sunulması bekleniyor.

• Winamp'tan sonra arayışım Firefox'un mp3 açması ile bitti.

• WhatsApp için "Ne dinliyorum?" eklentisi de istiyoruz.

• gidişi suskun olmuştu ama dönüşü muhteşem olacak gibi :)

• 90'lı yıllarda değiliz artık. Yeniden popüler olabilmesi için müzik servis sağlayıcısı falan olması lazım. Aksi halde işi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 16 Ekim 2018; 12:48:58 >
  • Geç bile kalındı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winamp, “Spotify” benzeri bir şekilde çevrimiçi müzik dinleme özelliği ile gelirse başarılı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayret kimse de vardı zaten dememiş. Önceden vardı android uygulaması ama android 4.0-4.1 jelly bean döneminde satın alımdan sonra final sürümüyle birlikte durdurulmuştu.

• Eko ayarı da gelecek mi ?

• Aynen Winamp yayıncı olarak geri dönse çok güzel olur

• Eskiler bilir :) . Android e gelmesi pek mantikli degil tema destegi olsa da o eski klasik arayuzu dokunmatik ekranlara gore uyarlanmaya kalkilsa klasikligi buhar olacaktir :/

FLAC kalitesi ile dinlemek en guzeli olacaktir.

Gerci en dogal guzel ses analogtur dijital sesler gunumuzde yaygin kabul gormus olsa da bazen meh diyorum ... Kaliteli analog sistemlerinden bahsediyorum :)

• Dostum zaten winamp in android versiyonu vardı. Internette ufak calli bir araştırma yaparsanız. 3-4 sene önce play storeden indirilebiliyordu resmi uygulama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Winamp Winamp me meeee meeeeeeeeee :D

• Ne günlerdi be. 90'ların sonu 2000'lerin başı olmazsa olmaz programlardan biriydi.

• whatsapp dan titreşim nezaman gönderilcek ?

• celikmuhammedd kullanıcısına yanıt

Mp3 u calisiyor :) Dusk API hedeflenmesi ile guvenlik ihlali olusabilir diye hemen kaldirdim . Yenisi herhalde daha guncel API seviyesinde gelir ...

• Olsa nolur olmasa nolur

• Vlc player, bs player ya da gom player gibi birşey çıkartacak sanırım.

• yillardir gorev cubugunda, her gun dinlerim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.