|
Bildirim
Önceki ne kadardı ona da bakmadım. Yenisi cok ta önemli degil. Aslında hiçbir zammın önemi yok. Toplum olarak hissizleştik
Ne bir protesto ne stk hareketi. Tamamen 3 5 twitle gecistiriyoruz herseyi. Bu toplum cidden herseyi hak ediyor. |
zam yaparak gemi yürüten tek ülke cidden bi alanda öncülük yok. bakıyorum senfoni orkestrası için salon olan şehir yok sanatta bi başarı yok. bilimi katmıyorum zaten oraya daha çok. millet karnı paraya doymadı ki gelişsin memleket!
|
eft ücreti ödeyenler düşünsün.
|
EFT ücreti ödeyenlerin olması şaşırtıcı. Enpara, Fibabanka, CEPTETEB, ON ve N Kolay gibi ücret almayan bir ton banka var. Hesabınızda para varsa veya maaş müşterisiyseniz muafiyet tanımlayan bankalar da var. Birkaç görevle muafiyet veren Ziraat Bankası ve ING gibi bankalar da mevcut. Hiçbiri yoksa bile Papara’ya ücretsiz transfer ile para göndermek de mümkün. Düşük faiz oranı sunan ve para transferine ücret alan bankada para tutmaya gerek yok. Kredi kartı güzelse o kullanılabilir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Siz hala EFT'ye ücret mi ödüyorsunuz??? ENpara'ya geçin. (Reklam değildir) |
|
Eft ücreti ödeten bankada para saklamam, çoğu hesabımdan da ücret ödemem. Ticari hariç para ödeyende kendi bilir. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EFT ücreti ödeyenlerin olması şaşırtıcı. Enpara, Fibabanka, CEPTETEB, ON ve N Kolay gibi ücret almayan bir ton banka var. Hesabınızda para varsa veya maaş müşterisiyseniz muafiyet tanımlayan bankalar da var. Birkaç görevle muafiyet veren Ziraat Bankası ve ING gibi bankalar da mevcut. Hiçbiri yoksa bile Papara’ya ücretsiz transfer ile para göndermek de mümkün. Düşük faiz oranı sunan ve para transferine ücret alan bankada para tutmaya gerek yok. Kredi kartı güzelse o kullanılabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O eft yapanın sorunu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank hesabım vardı hiçbir saatte haftasonu dahil eft almıyordu bugün baktım eft masrafı almaya başlamış yakında kapatacam hesabı önerisi olan var mı ? |
Enpara ,Cepteteb , Ziraat katılım , Vakıf katılım , Fibabanka , Kuveyttürk , Albarakatürk , Türkiye Finans bir de nays var. bu iş bankası iştiraki ve günlük 100 000 tl limit verdi bana . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 9 Ocak 2025; 21:44:40 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Belki 10 yıldır eft ücreti ödememişimdir. Bu haberi duyana dek unuttuğum aklıma geldi. Bankalar artık almıyor en azından benim çalıştığım 3 banka. |
bankalar sanki akaryakıtla süper benzin jetle ulaştırıyorlar parayı dolarla mı desem dolar yerinde sayıyor da bu wampir bankalara ne oluyor? 2025 geldi diye ne tarafa baksan her yerden kazık vatandaşın gıçına derin derin sokulmakta eh tabi vatandaşın bankada tutacak gönderecek parası da yok ama yazık bu millete vah ülkem vah. |