Şimdi Ara

EFT ücretlerine yüzde 44 oranında zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EFT ücretlerine yüzde 44 oranında zam geldi: İşte yeni fiyatlar
    2025 yılının ilk günlerinde çeşitli hizmetlere zam gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda bankaların, farklı bankalarla gerçekleştirilen para transferi işleminde uyguladıkları EFT (Elektronik Fon Transferi) ücretlerine ciddi miktarda zam geldiği bildirildi. Yapılan değişiklik ile birlikte EFT ücreti 2025 için yüzde 44,38 oranında artırıldı.

EFT ücretleri ne kadar oldu?

EFT ücretlerine gelen yüzde 44,38’lik zam ile birlikte, belirli tutarlara göre yapılan işlemler için ücretler yeniden düzenlendi. Düzenleme ile para transferlerinde geçerli olacak kesinti tutarları şu şekilde olacak:

6.300 TL’ye kadar olan işlemler:

• Eski ücret: 4,43 TL

• Yeni ücret: 6,39 TL

6.300 TL ile 304.800 TL arasındaki işlemler:

• Eski ücret: 8,86 TL

• Yeni ücret: 12,79 TL

304.800 TL üzeri işlemler:

• Eski ücret: 159,97 TL

• Yeni ücret: 159,97 TL (Değişiklik yok)

Ayrıca Bkz.Cumhurbaşkanı Erdoğan 5G için tarih verdi!

Bu yeni EFT tarifesi farklı bankalar arasında yapılan para transferlerini kapsıyor. IBAN üzerinden işlem yapacak müşteriler, ilgili gönderim tutarına bağlı olarak yeni düzenlemedeki kesinti oranlara tabi olacak. Yeni tarife, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın belirlediği enflasyon oranına uygun olarak güncellendi.

Kaynak:https://halktv.com.tr/ekonomi/eftye-yuzde-44-zam-geldi-bankalardan-para-gonderecekler-dikkat-903535h

• EFT ücreti ödeyenlerin olması şaşırtıcı. Enpara, Fibabanka, CEPTETEB, ON ve N Kolay gibi ücret almayan bir ton banka var. Hesabınızda para varsa veya maaş müşterisiyseniz muafiyet tanımlayan bankalar da var. Birkaç görevle muafiyet veren Ziraat Bankası ve ING gibi bankalar da mevcut. Hiçbiri yoksa bile Papara’ya ücretsiz transfer ile para göndermek de mümkün. Düşük faiz oranı sunan ve para transferine ücret alan bankada para tutmaya gerek yok. Kredi kartı güzelse o kullanılabilir.

• Önceki ne kadardı ona da bakmadım. Yenisi cok ta önemli degil. Aslında hiçbir zammın önemi yok. Toplum olarak hissizleştik

Ne bir protesto ne stk hareketi. Tamamen 3 5 twitle gecistiriyoruz herseyi. Bu toplum cidden herseyi hak ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rakam değiştirmenin bile haracını alıyor adamlar

Bu finansal sistemin değişmesi lazım

Şu sadece bankacılığa dayalı ekonomi furyası geçse de bi kurtulsak

• Bi reklam vardı hayal mayal Cepteteb'in sanıırım. Eleman kıza şey diyodu, geleceğimizi düşünüyorum birikim yapıyorum çünkü EFT ödemiyorum falan.

Gerçek oldu sdfsd

Buldum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 7 Ocak 2025; 11:33:16 >
  • zam yaparak gemi yürüten tek ülke cidden bi alanda öncülük yok. bakıyorum senfoni orkestrası için salon olan şehir yok sanatta bi başarı yok. bilimi katmıyorum zaten oraya daha çok. millet karnı paraya doymadı ki gelişsin memleket!

• Siz hala EFT'ye ücret mi ödüyorsunuz???

ENpara'ya geçin. (Reklam değildir)

• eft ücreti ödeyenler düşünsün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eft ücreti ödeten bankada para saklamam, çoğu hesabımdan da ücret ödemem. Ticari hariç para ödeyende kendi bilir.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Eft yapmayanlar senin eline mi veriyor? Parayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fad32 kullanıcısına yanıt

EFT ücreti ödeyenlerin olması şaşırtıcı. Enpara, Fibabanka, CEPTETEB, ON ve N Kolay gibi ücret almayan bir ton banka var. Hesabınızda para varsa veya maaş müşterisiyseniz muafiyet tanımlayan bankalar da var. Birkaç görevle muafiyet veren Ziraat Bankası ve ING gibi bankalar da mevcut. Hiçbiri yoksa bile Papara’ya ücretsiz transfer ile para göndermek de mümkün. Düşük faiz oranı sunan ve para transferine ücret alan bankada para tutmaya gerek yok. Kredi kartı güzelse o kullanılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fad32 kullanıcısına yanıt

O eft yapanın sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeye %40 ve üzeri,maaşlara %11,5 ile %15,5 arası

• İnsanları kayıt dışı işlemlere itmek için herşeyi yapıyorlar.

• Katılım bankalarında hiçbir ücret yok. Geçin keyfinize bakın.

• cihat52.5 kullanıcısına yanıt
    Sen,ben çıkalım istediğimi kadar karşı çıkalım, kim takar 2 kişiyi ?Gezi olaylarındaki gibi her toplumun azınlıkları vardır ama genellikle çözümü olmayan haykırışlar olduğu için hiç bir şey değişmez.buna,benzer nicel olaylar yaşandı ama gerçek hep vardı değişen bir şey olmadı ve kimse resmi olarak polisten dayak yemek yada mahkemeler ile uğraşmak istemiyor çünkü hiç birikimi olmayan insanların bu tür resmi olaylar ile uğraşması demek sabıka kaydı ondan sonra yobazlar tarafından iftira atılması gibi binlerce sorun yaşamak istemiyorlar. evet son satırında haklısın. Hak Ediyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakıfbank hesabım vardı hiçbir saatte haftasonu dahil eft almıyordu bugün baktım eft masrafı almaya başlamış yakında kapatacam hesabı önerisi olan var mı ?

• veysel_lowe kullanıcısına yanıt

Enpara ,Cepteteb , Ziraat katılım , Vakıf katılım , Fibabanka , Kuveyttürk , Albarakatürk , Türkiye Finans

bir de nays var. bu iş bankası iştiraki ve günlük 100 000 tl limit verdi bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 9 Ocak 2025; 21:44:40 >
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    ziraat katilim ücretsiz miydi , çok teşekkür ederim hemen başvuru yapıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki 10 yıldır eft ücreti ödememişimdir. Bu haberi duyana dek unuttuğum aklıma geldi. Bankalar artık almıyor en azından benim çalıştığım 3 banka.

• bankalar sanki akaryakıtla süper benzin jetle ulaştırıyorlar parayı

dolarla mı desem dolar yerinde sayıyor da

bu wampir bankalara ne oluyor?

2025 geldi diye ne tarafa baksan her yerden kazık vatandaşın gıçına derin derin sokulmakta

eh tabi vatandaşın bankada tutacak gönderecek parası da yok ama

yazık bu millete

vah ülkem vah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.