Şimdi Ara

Ege Bilgisayar Mühendisliği Hakkında Sorusu Olan Varsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. sınıf öğrencisi olarak memnuniyetle cevaplayabilirim.

• Genel olarak memnunmusun arkadaşım
    Artı ve eksileriyle bilgi verebilirmisin ltf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği için en düşük kaç puan gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza yeşilyurt

Genel olarak memnunmusun arkadaşım
    Artı ve eksileriyle bilgi verebilirmisin ltf
    Genel olarak memnunum ancak benim sevdiğim ve istediğim bir bölümdü. Zaten ben bu yola girmeye yazılıma ve bilgisayar bilimlerine olan ilgimden dolayı seçmeye karar vermiştim. Artılarından bahsedecek olursak bize ilk derste hocamız demişti ki buradan çıktığınızda işsiz kalma ihtimaliniz yok. Yani ilk ve en büyük artısı bu diyelim günümüz koşullarında. Tabi ben zaman geçtikçe mezunların aselsan da Tübitakta Garanti gibi çeşitli bankalarda hatta ibm de dahi çalışan mezunlar olduğunu dereceyle mezun olanların hollanda isviçre gibi yerlere gittiğini öğrenmiştim. İkinci en büyük artı bana göre şehir ve çevre. Ege üniversitesinin cidden doğayla iç içe güzel bir kampüsü var. Zaten izmirden söz etmeye gerek yok ne kadar güzel bir kent olduğu malum.
    Eksilere gelecek olursak bizim meslek ve yazılım tamamen kendi çabana ve çalışma düzeyine bağlı bir şey. ;ster odtü bilgisayardan mezun ol, mülakatta sana verilen projeyi yazamazsan şirketler elvada başka bahara diyor. O yüzden mesleği sevmek ve işini severek yapmak en büyük artı bizim için. Akademik kadromuz oldukça iyidir bu arada. Yani hocalarımızın hepsi üst düzey ve konularında oldukça donanımlı insanlar. Fakülteki laboratuvarların durumu kötü bu da devletimiz fazla ödenek vermemesinden kaynaklı bir durum ama kendi bilgisayarını getirirsen sorun hallolabilir. Yani çok utanç verici bir durum bakıyorsunuz abd deki mit üni nin bütçesi senelik 20 30 milyar dolar. Bizde ise devlet bir derse yıllık 5 6 bin lira bütçe açıyor şaka gibi. Her neyse özetle sektör nitelikli elemana aç ancak bölüm işini severek yapıyorsan biter yani aksi halde acı verici olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

bilgisayar mühendisliği için en düşük kaç puan gerekiyor
    Puan olarak bilmiyorum. Bizim fakülte geçtiğimiz yıl 35 binle kapattı. Bu yıl talep artarsa 30 bin bandına yükselebilir. Genel olarak mesleği soruyorsan onu araştırmak gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.