Şimdi Ara

Ege Bölgesi Zeytini ve Sızma Zeytin Yağı Kendi Bahçemizin...(fotolar eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SAMET/

Benim siparişler nerede kaldı (kargo durumu taşıma esnasında yendi)

zeytınlerı zeytın puresı yapıp gondermeye karar verdım kanka.. ondan da kendı yagını kendın sıkarsın saka bı yana bızımkıler henuz kargoya verememısler ıslerden dolayı. aksılık olmazsa bu hafta ıcı verırler ptt ye

• SAMET/ adlı arkadaşa 5 litre yağ ve 2kg çizik zeytin satılmıştır. Afiyette tüketmeniz dileğiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

SAMET/ adlı arkadaşa 5 litre yağ ve 2kg çizik zeytin satılmıştır. Afiyette tüketmeniz dileğiyle..

Teşekkürler çok memnun kaldık artık devamlı müşterinim
  • Tadına doyamayıp 10 kilo zeytin 1 teneke yağ daha sipariş ettim.

Herkese tavsiye ederim.
  • Gunceldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok uygun dostum 2013 yılında da hayırlı satışlar dilerim (benim payımı ayırman şartıyla)
  • güncel
  • satışımız devam etmektedir..
  • hala satış suruyor mu ?
  • 5 lt. zeytinyağı yalova için kargo ücreti ne olur, bilgi verebilir misiniz?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın buraya uzun zamandır pek bakamadım. evet satış sürüyor. eskiden ptt kargo ile hesaplı şekilde gönderiyorduk fakat son dönem istanbuldaki şubeler sıvı eşyaları almamaya başladı. bu yüzden diğer kargoları kullandığımızda da alan arkadaşa kargo biraz maliyetli gelebilir. kurban bayramında il dışına çıkma durumumuz var. yalovadan geçersek merkezde bi yerde elden teslim edebiliriz ( tabi aileme de sormam gerek tekrardan )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.