Şimdi Ara

Ege Bölgesi Zeytini ve Sızma Zeytin Yağı Kendi Bahçemizin...(fotolar eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
8.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm cevaplandı. ay sonu ınsallah ıstedıklerınızı yollayabılecegım ;)
  • Sadece 5lt zeytin yagı ne kadar?Bir deneyim ,evdekiler begenirse daha çok Alışverişimiz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Sadece 5lt zeytin yagı ne kadar?Bir deneyim ,evdekiler begenirse daha çok Alışverişimiz olur.

hocam acık olarak yag yok zaten elımızde.. 5 lıtrelık galvanızlı yag tenekelerınde satıyorum 5 lıtresı 55 lıradan.. sımdıye dek alıp da memnun olmayan kımseyı gormedım kı sızde yorumlardan bunu acıkca gorebılırsınız ;)..umarım sızde memnun kalırsınız..
  • Hakan kardeş iyi satışlar.
  • tesekkur ederım abı
  • quote:

Orijinalden alıntı: biolog_hakan

quote:

Sadece 5lt zeytin yagı ne kadar?Bir deneyim ,evdekiler begenirse daha çok Alışverişimiz olur.

hocam acık olarak yag yok zaten elımızde.. 5 lıtrelık galvanızlı yag tenekelerınde satıyorum 5 lıtresı 55 lıradan.. sımdıye dek alıp da memnun olmayan kımseyı gormedım kı sızde yorumlardan bunu acıkca gorebılırsınız ;)..umarım sızde memnun kalırsınız..

Yarın veya cumartesi bende 1 Adet Zeytin yagı alacagım.Yer yakın zaten(Bagcılar)
  • quote:

quote:

quote:

Yarın veya cumartesi bende 1 Adet Zeytin yagı alacagım.Yer yakın zaten(Bagcılar)

tamam abı haberlesırız. ozelden numaramı gonderıyorum

• arkadaşı tanırım ama zeytinini yemedim :) güvenilirdir ama
  • Arkadaşlar yeni mahsul zeytin yağı ve zeytin için için şu an ön sipariş toplamaktayım. Aralik ayi sonu gibi ürünler satişa hazir hale gelecektir. Bu seneki fiyat 5lt lik teneke için 55-60 TL olur diye tahmin ediyorum
  • günceldir..
  • yeni mahsül ürün satışlarına başlamışmıştır... güncel fiyatı ilk mesaja ekledim..
  • günceldir
  • güncel
  • @Archimede adlı arkadaşa 1 teneke satılmıştır. afiyet ve sağlık içerisinde tüketmesi dileğiyle..
  • Bol kazançlar
  • Sağol dostum senin tenekelere su katip göndercem
  • Sağol dostum senin tenekelere su katip göndercem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağol dostum senin tenekelere su katip göndercem

Sulusuna bile razıyım bekliyorum
  • Benim siparişler nerede kaldı (kargo durumu taşıma esnasında yendi)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.