Bildirim
ege - cerrahpaşa-çapa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
up
-
Cerrahpaşaya gidilir hocam bence kolay diyolar. Ege de olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şehir seç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şehir olarak izmire daha yakınım hem ege üniv kampüs ve ulaşım açısından çok çok daha rahat hem izmir okey ama bi zorlama durumu varsa itf seçerim gibi yani
-
Hocam ege daha uygun olabilir gibi size. Farklı bir sistemleri var diye biliyorum ama zor diye bir duyum almadım hiç.
ben de aynı fikirdeyim hocam ama mühte 1 sene kaybettigim icin kalma durumundan korkuyorum
-
Hocam o sıralama bandında bu dediğin tıp fakülteleri muhtemelen şu an okuduğun mühendislikten kolaydır diye düşünüyorum. O yüzden biraz rahat olun bence
egede rahat geçersin ortalama çalışmayla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up up
-
ankara gazi
-
hocam gereksiz zorlayıcı eğitim istemediğim için ankara düşünmüyorum
-
Çıkmış
egede çok güzel kızlar var
hocam bi de galiba sen egedesin bu öğrenci köyüne giriş sıralamayla mı oluyor yatayla gelince çıkkar mı öğrenci köyü
-
3'ü de çöp
Tıp yazılmaz
-
İşte rahat olmak istiyosan ctf , kaliteli eğitim almak istiyosan sbü hamidiye . Beklentine göre bu şekilde seçebilirsin
Sen koç tıpta değil miydin beni mi trolledin
Haklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ismail murat aydın ekşi
- bilkent kapsamlı burs
- kırmızı reçete sicile işler mi
- kırık obp
- toplam kardeş sayısına kendimiz dahil miyiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X