Bildirim
EGE ECZACILIK İÇİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum eczacılık okunmaz şunu oku : Bakın önce 3500 kişiye 1 eczane sınırlaması getirildi bu kanuna göre ancak gidip dağ başında eczane açabilirsiniz istanbul izmir ankara gibi şehirlerde en az 200 bin lira devir parası verebilecek durumda değilseniz buralarda eczane açmayı unutun. Daha sonra EUS gelecek klinik eczacı olarak hastanede çalışabileceksiniz dediler sevindik ama tabi ki uzun sürmedi her sene 4 bin eczacı mezun olurken(önceki senelerden geçemeyip sınava tekrar hazırlanacakları hiç saymıyorum) klinik eczacılığa 50 tane bile kontenjan açılmadığını duyunca hayaller bir daha yıkıldı. En son bir firma falan dedik mükemmel ingilizceniz+almancanız, yüksek lisansınız, erasmus yapmışlığınız(ki bunun içinde ingilizce ve almanca lazım), ehliyetiniz ve tabiki en önemlisi daha önce bir ilaç firmasında iş tecrübeniz varsa yıllarca(5+3=8 yıl) sabah 9 dan başlayıp akşam 5te biten lablar 10 binlerce sayfa(kesinlikle abartmıyorum) ilaç bilgisi, förmül, latince terimlerden, tezlerden sonra 4 bin liraya şehir dışındaki bir ilaç fabrikasında iş bulabilirsiniz. Kimse kusura bakmasın çekilir değil . Bence 9 ay diş sıkıp diş veya tıp kazanmak daha mantıklı . Hem bitirinceye kadar 5 yıl daha geçecek .daha çok mezun daha çok sıkıntı
-
tamam ben kabulum bana 86 tyt 42 ayt ıle salın bana eczacılığı salmazlar ama reis .d -
Aklın varsa Ege eczacılığa gelme. Ege eczacılıkta 5. Sınıfa geçtim . Daha rahat eczacılıklar var . Mesala Eskişehir ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar hocam ben ege eczacılık düşünüyorum olumlu ve olumsuz yanları nelerdir
-
eczacılık okuyan sadece eczane açmıyor ak bi anlayamadınız zaten açarsa da sülalesine yeticek para kazanıyor :d
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X