Şimdi Ara

Ege Sakin Koyları ve Plajları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RoCkBanG

quote:

Orijinalden alıntı: ayd0ayd

Sizlere Kuşadasi-Davutlar sahilini önerebilirim. Uzun plaji boyunca istediğiniz yere şemsiyenizi diker, havlunuzu serer güneşlenebilirsiniz. Cok büyük bir plaji olduğu için sakindir. Denizi sadece sabah saatlerinde guzeldir. Dalgasiz ve temiz. Ancak gün ilerledikce dalgalanir ve bulanir.
    Sahil kenarindaki yazlik sitelerden istediğinizi bir haftaligina kirslayabilirsiniz. Araca ihtiyaciniz olmadan yurume mesafesinde marketi pazari vardir.
    Örn: Nazilli sitesi, eczacilar sitesi

Hocam davutluya baktım biraz nette bozulmaya başlamış bir yer diye geçiyor. Birde bulanıklık seviyesi çok mu kötü seviyede. Derinlik nasıl? 2 metre derinlik için 3-5 metredemi derinleşiyor yoksa 20-30 metrede mi?

Hocam dedigim gibi denizi sabah erken saatte cok güzel oluyor. Hem çarşaf gibi dalgasiz olur hemde temiz olur. Ancak ögleye dogru dalga baslar, hele ki ogleden sonra dalga iyice artar ve su iyice bulanir. Şahsen ben o saatte pek girmem denize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen derinleşmez. En az 10 metre hatta bazi yerlerde 20 metre acilmak gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: RoCkBanG

quote:

Orijinalden alıntı: ayd0ayd

Sizlere Kuşadasi-Davutlar sahilini önerebilirim. Uzun plaji boyunca istediğiniz yere şemsiyenizi diker, havlunuzu serer güneşlenebilirsiniz. Cok büyük bir plaji olduğu için sakindir. Denizi sadece sabah saatlerinde guzeldir. Dalgasiz ve temiz. Ancak gün ilerledikce dalgalanir ve bulanir.
    Sahil kenarindaki yazlik sitelerden istediğinizi bir haftaligina kirslayabilirsiniz. Araca ihtiyaciniz olmadan yurume mesafesinde marketi pazari vardir.
    Örn: Nazilli sitesi, eczacilar sitesi

Hocam davutluya baktım biraz nette bozulmaya başlamış bir yer diye geçiyor. Birde bulanıklık seviyesi çok mu kötü seviyede. Derinlik nasıl? 2 metre derinlik için 3-5 metredemi derinleşiyor yoksa 20-30 metrede mi?

Bir de ben sorayım bu yazlık site kiralama işi nasıl birşey? Sanırım full eşyalı oluyor, peki interneti filan oluyor mu?
    Çıktıktan sonra arkamızdan elektrik su faturası, aidat vs. göndermezler değil mi?
    Aynı anahtarla kullanacağımıza göre bizden öncekilerin hırsızlık amaçlı anahtarı çoğaltmadığını nasıl bilebiliriz?

O taraflara yakın olanlar bir iki kiralık daire iletişimini paylaşabilirse seviniriz.

Sahibinden adresinde bulabilirsiniz kiralik yazliklari. Ful esyali olur. Cikarken sayaclar kontrol edilir hesaplanir ve elektrigi suyu öder hesabi kapatrsiniz. Genelde bu işi o bölgede bulunan emlakcilar takip eder.
    Anahtar-guvenlik konusundaki kaygilarinizda haklisiniz.

• nokmen kullanıcısına yanıt
    Hocam kiralık evler sahibine göre değişir ama internet olması zor. Eşyalar genelde TV,oturma grubu, yatak, mutfak araç gereçleri.(Geçen sene gittiğim evde çamaşır makinası vardı ama her evde varmıdır bilmem). Su faturası falan olmaz. Zaten ona göre para alıyorlar senden. Genelde depozito isterler ve kalacağın gün kadar parayı peşin alırlar yada yarı yarıya alınır.

Bizden önceki anahtarı çoğaltmış olabilir tabikide bu konuda garanti veremezler. Bu nedenle eğer değerli eşyalarım var diyorsanız arabada kalması hatta alabiliyorsanız sahile götürmeniz daha iyi(atın vs).
  • DENİZE SIFIR MUHTEŞEM MANZARALI GÜNLÜK KİRALIK YAZLIK GÜZELÇAMLI
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-denize-sifir-muhtesem-manzarali-gunluk-kiralik-yazlik-guzelcamli-221796464/detay

Fikir vermesi açısından bakabilirsiniz.

• Hocam linke bir baktım fiyatlar çok pahalı geldi. Nette biraz aradım ama daha uygun fiyatlılarını bulamadım. Benim bütçem günlük max150-250 ve evde 6-7 kişiyi desteklemesi lazım fakat ortalıkta değilde daha çok her odada 2 kişi kalabilmeli. Evler genel olarak yatak odasınada 2 kişilik birde salonda kanepeler var sanki :)
  • Didim çevresi için başka önerisi olan varmı arkadaşlar. Hala arama aşamasındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaşlar, konuyu başlatan biri olarak el atmak istedim, uzun süredir girmediğimi farkettim :D Ben bu yaz tatilimi İzmir'de yaptım. Aklınıza ilk gelen tabi Çeşme'dir tabi ama pahalı olacağını tahmin ettiğimizden Özdere'de konakladık. Fakat sonradan farkettim ki orta fiyatlarda apart da ayarlanabilirmiş Çeşmede, neyse seneye kısmetse..
    Diyeceğim şu ki, bu yaz İzmir'in heryerini gezdik, ailece hayran kaldığımız tek deniz Çeşme Altınkum plajıydı!
    Kesinlikle aileyle gitmeye çok uygun, sahil kum, deniz kum, temizliği deseniz mükemmel zaten! Ayrıca denizi yavaş yavaş derinleşiyor, yani çocuklar için ideal!
    Aklınızda bulunsun ;)

• Ilıca plajı gayet güzel ve Çeşmede ama yazın çok dolu olabiliyor. Onun için ben Özdere yakın olduğu için orayı tercih ediyorum. Ama birçok güzel plaj daha var İzmirde. En güzel İzmir plajları yazısından plajları görebilirsiniz.

• İzmirde güzel plaj çok çeşmede, özderede, foçada bi sürü sakin koy ve plaj var İzmir plajları ve koyları yazısından en güzel plajları görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.