Şimdi Ara

Ege Sakin Koyları ve Plajları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde İstanbul-Bodrum arası gidiş-dönüş otobüs bileti var. Normalde bir gidiş ortalama 95 TL ben gidiş - dönüş bileti 140 TL veriyorum. Elden teslim edebilirim. Tarihler değiştirilebilir. Benim biletim Eylül ayında.
  • Şu akbük koyuna giden biri varsa izlenimlerini aktarabilir mi?
  • akbük koyuna önceki yaz gitmiştim.. ne yazık ki fotoğraf makinem olmadığı gibi, cep telefonum da pek kaliteli bir şey değildi.. o yüzden foto yok...

muğla yerkesik üzerinden köylerden döne döne gitmiştim.. çok güzel manzara.. gökova-akyaka üzerinden de ulaşılıyor, sahil kenarı bol virajlı 35-40 km'lik bir yol... 2. en fazla 3. viteste gidilebiliyor.. sessiz sakin olmasının birinci sebebi yapılaşmaya izn verilmemesi, ikinci sebebi de ulaşımı...

akbük plajı çakıl taşlı, deniz hemen derinleşiyor ve denizi de çakıl taşlı.. denizden çıkarken ayağınız acıyor... ama ayağınıza basit bir sandalet alırsanız, bu temizlikte ve serinlik ayarında müthiş deniz alternatifi pek bulunmaz.. plaj geniş değil.. çünkü hemen arkası yol... aracınızı büyük ihtimalle güneş altına park edeceksiniz..

lakin şöyle bir durum da var.. akbük çakıllı plajın en sonuna orman kıyısına kadar sürdüğünüzde orada bir kamp alanı var.. rica etseniz aracınızı park edersiniz sanırım.. ve hemen 3-4 dakikalık yürüyüşle, size özel kum ve sığ bir deniz ile karşılacaksınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Şu akbük koyuna giden biri varsa izlenimlerini aktarabilir mi?

Geçen hafta akbükteydim.gerçekten denizi ve kumu çok güzel tavsiye ederim.denizi hemen derinleşmiyor.ayrıca gayet temiz.birkaç koy daha öğrendim ve aşık oldum diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LB_HB L kullanıcısına yanıt
    Didimin Akbük Koyundan itibaren Bodrum Havalimanına kadar sahil şeridinin neredeyse tamamı bakirdir. Kum deniz anlamında uygun bulduğunuz yerde durup denize girebilirsiniz. Akbük koyu büyük bir koydur ve her zevke uygun denize girme noktası bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

İlk sırada Muğla-Akbük Koyu - (Tam kafa dinlenecek sessiz sakin harika bir yerdir. Denizi mükemmeldir. Emin olun gittiğinize pişman olmazsınız )
    Daha sonra önerebileceğim yer Muğla-Akyaka. Burası kasaba tarzıdır. Marketler vardır. Orman içinde kamp alanları mevcuttur.

Ama bana sorarsanız kesinlikle Akbük Koyu

Hocam merhaba , çadırımı alıp kamp alanlarında 4-5 gün kalacağım ve akbük ile akyaka arasında kaldım. Akbük kamp alanı fırsatı olarak nasıldır acaba ? Akyakada çok güzel 30 tl ye buldum yorumunuza göre akbük tercih edilebilir.
    --------
    @Akbük Çamlıbel Market
    Hocam size de soruyorum izninizle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bayramda akbük yoğundu. akbük'te 20 lira çadır alanı. tercih size kalmış. akyaka akbükten daha yoğundur muhtemelen.
  • AKBÜK

19.08.2014 Salı

Not: Fotolardan koyun ne kadar kalabalık olduğunu anlarsınız. Ve Akbükden Akyaka'ya kadar olan 30 Km lik yol üzerinde boş yüzecek bir plaj yok, her yer full dolu.

Ege Sakin Koyları ve Plajları

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 19 Ağustos 2014; 20:30:27 >

• Aynı mesajdan iki adet olması nedeniyle silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nodar -- 19 Ağustos 2014; 20:27:19 >
  • araç çok olabilir ama deniz öyle kalabalık görünmüyor...

keşke arkadaki kum plaja da gitseydiniz ve foto çekseydiniz... orası bambaşka bir dünya..

bu arada denizin çarşaf gibi olduğu dikkati çekmiştir..

olay şu; çocuklu aile için çok uygun değil gibi.. ama sessizlik- sakinlik- isteyen, dım tıs müziklerin olmadığı, kaba saba kişilerin olmadığı bir yer isteyen için... özellikle de sevgilisiyle baş başa deniz keyfi yapmak isteyen için bence çok iyi bir yer...
  • şehirlerarası otobusle gitmek istesek nasıl gideriz bizi aydınlatırmısınız lütfen.
  • Hangi mesafeden gelecekseniz bilmiyorum ama Otobüsle gelecekseniz bileti Muğla'ya alacaksanız. Muğla garajdan Akbük/Ören minibüsleri kalkıyor dah
    fazlasını bilmiyorum. Ben zaten Marmarisli olduğum için motorla gelip gidiyorum.
  • Arkadaşlar konuya devam edebilecek birileri varmı :) egede sessiz sakin aile ile gidilebilecek yer arıyorum. Ev kiralayacağım. Sahilin kum olmasın çok daha güzel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoCkBanG

Arkadaşlar konuya devam edebilecek birileri varmı :) egede sessiz sakin aile ile gidilebilecek yer arıyorum. Ev kiralayacağım. Sahilin kum olmasın çok daha güzel olur :)

Hocam öyle bir yer bulursan bize de haber ver. Zira Ege/Akdeniz ile sessiz/sakin kelimeleri Türkçe'de yan yana gelmiyor artık.

Not: Ciddiyim. Ben de isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Arkadaşlar konuya devam edebilecek birileri varmı :) egede sessiz sakin aile ile gidilebilecek yer arıyorum. Ev kiralayacağım. Sahilin kum olmasın çok daha güzel olur :)

Hocam öyle bir yer bulursan bize de haber ver. Zira Ege/Akdeniz ile sessiz/sakin kelimeleri Türkçe'de yan yana gelmiyor artık.

Henüz bende denk gelemedim :)
  • BEN denk geldim.marmaris ve çevresi topiğine yazdım.isteyen okuyabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Henüz bende denk gelemedim :)

Bayramda 4 gün Karadeniz tarafındaydım. Sakinlik tamam, esnaf iyi, konaklama vs. fiyatları güzel (marketlerde küçük su 75 kuruşa alırsınız), yolları, doğal güzellikleri, lezzetli ürünleri eyvallah.

Gel gör ki, ya denizi derin, ya dalgalı, ya çakıllı, ya tesisi güzel değil, ya yeri iyi değil, ya çok kalabalık ... tüm yorgunluğun sebebi olan son kısımda illaki en az bir aksaklık oluyor.

• Sizlere Kuşadasi-Davutlar sahilini önerebilirim. Uzun plaji boyunca istediğiniz yere şemsiyenizi diker, havlunuzu serer güneşlenebilirsiniz. Cok büyük bir plaji olduğu için sakindir. Denizi sadece sabah saatlerinde guzeldir. Dalgasiz ve temiz. Ancak gün ilerledikce dalgalanir ve bulanir.
    Sahil kenarindaki yazlik sitelerden istediğinizi bir haftaligina kirslayabilirsiniz. Araca ihtiyaciniz olmadan yurume mesafesinde marketi pazari vardir.
    Örn: Nazilli sitesi, eczacilar sitesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd0ayd

Sizlere Kuşadasi-Davutlar sahilini önerebilirim. Uzun plaji boyunca istediğiniz yere şemsiyenizi diker, havlunuzu serer güneşlenebilirsiniz. Cok büyük bir plaji olduğu için sakindir. Denizi sadece sabah saatlerinde guzeldir. Dalgasiz ve temiz. Ancak gün ilerledikce dalgalanir ve bulanir.
    Sahil kenarindaki yazlik sitelerden istediğinizi bir haftaligina kirslayabilirsiniz. Araca ihtiyaciniz olmadan yurume mesafesinde marketi pazari vardir.

Hocam davutluya baktım biraz nette bozulmaya başlamış bir yer diye geçiyor. Birde bulanıklık seviyesi çok mu kötü seviyede. Derinlik nasıl? 2 metre derinlik için 3-5 metredemi derinleşiyor yoksa 20-30 metrede mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoCkBanG -- 21 Temmuz 2015; 13:28:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayd0ayd

Sizlere Kuşadasi-Davutlar sahilini önerebilirim. Uzun plaji boyunca istediğiniz yere şemsiyenizi diker, havlunuzu serer güneşlenebilirsiniz. Cok büyük bir plaji olduğu için sakindir. Denizi sadece sabah saatlerinde guzeldir. Dalgasiz ve temiz. Ancak gün ilerledikce dalgalanir ve bulanir.

Hocam davutluya baktım biraz nette bozulmaya başlamış bir yer diye geçiyor. Birde bulanıklık seviyesi çok mu kötü seviyede. Derinlik nasıl? 2 metre derinlik için 3-5 metredemi derinleşiyor yoksa 20-30 metrede mi?

Bir de ben sorayım bu yazlık site kiralama işi nasıl birşey? Sanırım full eşyalı oluyor, peki interneti filan oluyor mu?
    Çıktıktan sonra arkamızdan elektrik su faturası, aidat vs. göndermezler değil mi?
    Aynı anahtarla kullanacağımıza göre bizden öncekilerin hırsızlık amaçlı anahtarı çoğaltmadığını nasıl bilebiliriz?

O taraflara yakın olanlar bir iki kiralık daire iletişimini paylaşabilirse seviniriz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.