Şimdi Ara

Ege Sakin Koyları ve Plajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
21.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konuyla ilgili internette çok fazla araştırma yaptım, fakat yine de istediğim sonuçlara tam olarak ulaşamadım. Ege sahilinde denize girilebilecek, doğayla iç içe, sakin ve
    mümkünse kumlu plaj ve koylar hakkında bilgisi olan var mıdır? Ailece rahatlıkla denize girebileceğim bakir koylar arayışı içerisindeyim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkürler

• Çeşme altınkum plajı var..
    etrafında yapılaşma yok..denizi baya güzeldir kum plaj..

güney sahillerine göre biraz soğuk gelebilir suyu
    pek yabancı turistte gelmiyodu.. kalabalık değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

Çeşme altınkum plajı var..
    etrafında yapılaşma yok..denizi baya güzeldir kum plaj..

güney sahillerine göre biraz soğuk gelebilir suyu
    pek yabancı turistte gelmiyodu.. kalabalık değildir..

Açıkçası baktıklarım içerisinde en uygunu da burası gibi görünüyor. Diğer yerler ne kadar sakin olsa da genelde denizi taşlık ve birden derinleşiyor.

Bilgi için teşekkürler :)
  • Aydın'ın Didim ilçesi'nde ALTINKUM plajı var. ALTINKUM ve YEŞİLKENT çok iyi. En ucuz tatil yerlerindendir. Didim Yazın kalabalık oluyor. Didim'in Akbük kasabası sakin evler denize çok yakın. memur ,emekli yeri , kafa dinleme yeri . sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 8 Mart 2014; 0:06:25 >
  • İlk sırada Muğla-Akbük Koyu - (Tam kafa dinlenecek sessiz sakin harika bir yerdir. Denizi mükemmeldir. Emin olun gittiğinize pişman olmazsınız )
    Daha sonra önerebileceğim yer Muğla-Akyaka. Burası kasaba tarzıdır. Marketler vardır. Orman içinde kamp alanları mevcuttur.

Ama bana sorarsanız kesinlikle Akbük Koyu
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Altınkum'a katılıyorum. Yeşilkent'te hiç bulunmadım yalnız Akbük çok kötü hiç tavsiye etmem. Altınkum'da uygun fiyata yapılacak her türlü etkinlik var ve plajı ile denizi de Türkiye'yi baz alırsak oldukça güzel.
  • LahmacuN38 kullanıcısına yanıt
    Akbük koyu dikkatimi çekti, çok bahsediliyor, hem de sakin bir yermiş. Ama kumsalı ve denizinin çakıllı olması beni düşündürüyor.. Taşlar çok rahatsız eder mi bilemiyorum açıkçası :D
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Didim Altınkum oldukça kalabalık diye biliyorum, bize pek uymaz. Diğer önerin için teşekkürler :)
  • LB_HB L kullanıcısına yanıt
    akbük koyunda gene ayrıca gizli 2 koy daha var. orası full kum. bu kumlu dediğim yerler çok sakin. düşünün 2 tane kumlu plaj ve toplasan 3-4 kişi ancak oluyor. ayrıca balıklarla beraber yüzüyorsunuz. suyu tertemiz, berrak. biz sezon açılmadan hep o kumlu yerlere gidiyoruz sadece biz oluyoruz koca koyda
  •  Ege Sakin Koyları ve Plajları

bu o gizli koylardan biri

Ege Sakin Koyları ve Plajları

bu da akbük koyunun yukarıdan görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 9 Mart 2014; 0:11:00 >
    Gerçekten çok güzelmiş resim.. :) Peki bu koyların isimleri nedir? Akbük olarak mı geçiyor?
    evet o koylarda akbük olarak geçiyor. yürüyerek gidiliyor akbük koyundan 5 dk mesafede yürüyerek. kimsecikler olmuyor o koylarda. orada yaşayanların tavsiyesiyle öğrenmiştik biz de o kumdan olan koyları
    Tam aradığımız yermiş, bizim için kalabalık olmaması çok iyi olur. Denizin güzelliği de zaten ortada :) Bilgi için çok teşekkürler :)
    orada çamlıbel market var. şevket amca işletiyor. tatil beldesi olmasına rağmen fiyatları çok ucuz. bimle yarışır yani o derece. kalacak yer çadır yerleri var günlüğü ucuz 10 lira felan. karavanlar var. biz ücretsiz sandığımız bir yere çadırımızı kurmuştuk. sonradan öğrendikki ora şevket amcaya aitmiş. biz gittiğimizde herşeyimizi ondan alıyorduk. o da sezon açılmadığı ve alışverişlerimizi ondan yaptığımız için bedavaya kalmamıza herhangi birşey demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LahmacuN38 -- 9 Mart 2014; 0:20:35 >
    İşte o zaman çok iyimiş :) Genelde tatil yerleri pahalı olur..
  • Ben Akbük Çamlıbel Marketteki arkadaşın bahsettiği şevket amcanın torunuyum :) müşteri memnuniyeti bizim için birinci plandadır :) fiyatlarımız da gerçekten uygundur :D her zaman bekleriz. Öneri isteyen arkadaşlara da akbükü gerçekten tavsiye ederim. Bir doğa harikasıdır. Kafa dinlemek isteyen gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbük Çamlıbel Market

Ben Akbük Çamlıbel Marketteki arkadaşın bahsettiği şevket amcanın torunuyum :) müşteri memnuniyeti bizim için birinci plandadır :) fiyatlarımız da gerçekten uygundur :D her zaman bekleriz. Öneri isteyen arkadaşlara da akbükü gerçekten tavsiye ederim. Bir doğa harikasıdır. Kafa dinlemek isteyen gelsin

gerçekten çok güzel bir yerdesiniz... ben de önceki yaz gelmiştim oraya.. muğla-yerkesik üzerinden köylerden döne döne gittim.. dağların içinde sıkılmaya başlamıştım ki aman allahım.. o ne manzara... lakin 1-7 yaş arası çocuk ile zor olabilir oralarda konaklamak...

sit alanı olduğu için lüks otel yapımına da izin yok.. aman olmasın zaten... denizin mükemmel bir ayarı vardı.. tarif edemiyorum... orada en azından bir gece konaklamak ve taze taze çupra yemek isterdim.. sahil boyu virazjlı yoldan döne döne akyaka'ya varmış idim...

o taraflarda benim favorim ise marmaris yolundan ayrılan sedir adası levhasını takiben ulaşılan incekum denilen yer.. yalnız temmuz-ağustos aylarında koy küçük olduğu için oldukça kalabalık oluyor.. gelen tur tekneleri de cabası...

yukarıdaki yerler genel olarak günübirlik gidip gelmeye uygun.. ama giden asla pişman olmaz ve gittiği yerlerde hep böyle bir deniz arar.. dalgasız, ince kum, çam ağaçları gölgesinde küçük bir koy...

• Akbük Çamlıbel Market A kullanıcısına yanıt
    BEN BU ÇAMLIBEL MARKET ŞEVKET AMCAYA NASIL ULAŞABİLİRİM.KALACAK YER DUŞ YEMEK OLAYI BİLGİ ALMAM LAZIM....... @Akbük Çamlıbel Market
  • quote:

Ben Akbük Çamlıbel Marketteki arkadaşın bahsettiği şevket amcanın torunuyum :) müşteri memnuniyeti bizim için birinci plandadır :) fiyatlarımız da gerçekten uygundur :D her zaman bekleriz. Öneri isteyen arkadaşlara da akbükü gerçekten tavsiye ederim. Bir doğa harikasıdır. Kafa dinlemek isteyen gelsin

hocam inşallah ağustosta geleceğiz. görüşelim o zaman. kıbrısta okuyan torunusunuz sanırım siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LahmacuN38

quote:

hocam inşallah ağustosta geleceğiz. görüşelim o zaman. kıbrısta okuyan torunusunuz sanırım siz

akbük'ün ince kumlu olan saklı koyunda ne yazık ki plaj yok.. az biraz da plajı olsaydı.. bir de etraf çer çöp içindeydi... her gelen bir şey atmış, o ağaç dipleri bayağı bir pislik içindeydi.. şortumu değiştirirken iğrenmiştim.. 2 sene önceydi.. şimdi nasıldır bilmiyorum... belki de çok fazla insan gelmesin diyedir o çöp dağları..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.