< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 27 Haziran 2024; 8:27:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 27 Haziran 2024; 8:27:17 > |
LGBT propagandası yapmayacaklarsa güzel.
|
Çocukluğumda bedavaya 2 kez gittim. Çok iyi hizmet diyenleri anlamadım, zaten bedavaydı bunlar. Üstelik birçok ilçe belediyesi de bu tarz etkinlikleri de, gezi etkinliklerini de ücretsiz sağlıyor İstanbul'da. Kendi oturduğunuz yerin belediyesinin etkinliklerini takip etmenizi tavsiye ederim.
|
ibb’yi tebrik ediyorum ekmeği 3₺ den hala satıyor. lokantaları bedavadan neredeyse yemek veriyor.
|
Hahahah. Son of imam belediyeyi kaybettiğini anladığı için değişim diyerek Chp genel başkanlığına çoktan direksiyonu kırdı. Sen hala tebrik falan komik biraz :) Edit: imla |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Günübirlik Kamp Katılımcı: 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 yıllarında doğan 9-15 yaş arası kamp adayları katılabilir. Konaklamalı Kamp Katılımcı: 2008, 2009, 2010, 2011 yıllarında doğan 12-15 yaş arası kamp adayları katılabilir. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hahahah. Son of imam belediyeyi kaybettiğini anladığı için değişim diyerek Chp genel başkanlığına çoktan direksiyonu kırdı. Sen hala tebrik falan komik biraz :) Edit: imla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 27 Haziran 2023; 10:24:39 > |
2024 yaz sezonu kayıtlar pzt başladı, konu güncel. |
Burada bile kudurmuşlar, kudurmadan duramıyorlar :D |
Nasılda morardın ama < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |