Şimdi Ara

EGE TIP KAYIT İŞLEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi e-devletten kayıt almıyor. Heyet raporuyla birlikte okulda kayıt yaptırmak gerekiyor. Okulun sitesinde başka gerekli evraklardan bahsedilmemiş. Hangi belgelerle kayda gidilmeli?

• up hadi arkadaşlar ege yok mu?
  • Raporunu kimliğini mutlaka al bi de nolur nolmaz diploma mrneği de götür bizde bakmadılar ama önlem olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbuldakiler nasıl heyet raporu almayı planlıyorlar? En erken ayın 6'sına tarih veriyor hastaneler ama okulun TIP için kayıt tarihi Ayın 4'ü. Ben İstanbulda hiçbir yerde bulamayınca rapor alabileceğimiz tek gün olan pazartesi ( salı kayıt var başka bir gün yok de kalmıyor zaten) için İzmirin bir ilçesindeki bir hastaneden randevu aldım. Buna imkanı olmayan arkadaşlar ne yapacaklar çok merak ediyorum
  • Yekase2084 kullanıcısına yanıt
    Ben devlet hastanesine randevu almadan gittim. Zaten der doktorda işiniz 30-40 saniye suruyor. İmzalatıp çıkıyorsunuz. Doğrudan hastaneye gitmenizde fayda var.

• niko000 N kullanıcısına yanıt
    Hangisine gittiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağustos ayında Urla devlet hastanesinden 2 saat içinde heyet raporu için gerekli imzaları toplayıp,akşamına da raporu almıştık.

Heyet salı ve perşembe günleri toplanıyormuş.

Zor durumda kalanların aklının bir köşesinde bulunsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.