Şimdi Ara

Ege Tıp vs Ankara Tıp (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşin gücün yalan aktıplı

Almanya ile maaşlar aynı

https://facharztjetzt.de/salaries-of-doctors-in-germany/

Ege Tıp vs Ankara Tıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafayı yemişsiniz ya, maaş atıp duruyorsunuzEge Tıp vs Ankara Tıp 

• Yav konudan ankaratıplı sayesinde haberim oldu. Konu doktorluk maaş vs değil ege tıp vs Ankara tıp konusuymuş..

Tıp seçeceğin kesin ise zaten puanı alıp öyle tartışılır, şu an vaktini YKS ye harca.

Ama görüş verecek olursak ikisi de iyi okullar pişman etmez. Hangisine yakınsan oraya git.

Ege tıpta deniz var, tıp harici vaktinde bi çankaya sahilde gezmek güzeldir. İzmir Ankara'ya göre insanın içini daha çok açar. Şehir olarak bir tık ege tıp iyi derim.

Ege tıp sınav sistemi normalden farklı, sınıftan kalmak için baya uğraşman gerekli. Kolay sınıf geçebilirsin ama tabii yine de ağır dersleri yok değil. E2B3 anatomisi ve dahiliye gastro hocaları seni bekliyor :')

Ege tıp mezunuyum Ankara tıpı bilmiyorum, yorumlarım biaslı olabilir, Ankara tıplı bir arkadaş da yorum eklerse daha bilgilendirici olur ama özet olarak ikisi de çok iyi tıplar, ikisi de üzmez...

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Euro 35, güncelle kendini ak tıplı

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt

çıkmış oranı aşırı düşürdüler hocam maks %15 falan artık bırakmaya yer arıyorlar kalabalık diye

• olum bu konuyu ben forum aktifleşsin curcuna çıksın diye açmıştım da bu kadar olmasını beklemiyordum ama diğer anonim konularla alakam yok biri daha yapıyor aynısını

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Yav hâlâ bilgileri kendi kafana göre yorumluyorsun... Arkadaşım bu belgenin sayısının arttığı, ülkeden gitmek isteyen doktor sayısı ile koreledir, NOKTA. Kendisi gitmemiş, geri gelmiş vs beni ilgilendirmez. Sonuçta kötü şartlarda çalıştığımız doğru, git 2.basamak acil servise görürsün ne olduğunu.

Bana masal anlatma burda. Senle tartışmak gerçekten vakit kaybı, bir daha gerekmedikçe hiç yazmayacağım...

• O zaman gg işte, çıkmışlar hayatımızı kurtarıyordu. BYS leri çıkmışsız yapmak imkansızdı benim için. Ne diyelim.. kolay gelsin.

• cfo akrabam var, aldığı maaşı ve imkanlarını duysan kafayı yersin 140 diyorsunEge Tıp vs Ankara Tıp 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.