Şimdi Ara

Ege Tıp vs Ankara Tıp (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
6.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hofff 9 10dayken bu stem falan da yoktu ne oldu foruma

• konuyu niye ben açayım, sınav öncesi tartışılması gereksiz diye konuyu açanı sınav öğrencisi sanıp tavsiye veriyorum zaten. herkesi kendin gibi uğraşısız sanmışsın. bir de bana ne, gelmişim dönem 3e ege tıp-aütf kıyaslamasını ne yapayım. her yerde önemi yok diyen benim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EgeTıplı kullanıcısına yanıt
    Çok zor yapamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müstakbel okulum Kafkas tıpın tokatlayacağı vsdir.

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde daha fazla vaka oluyor diye biliyorum. Birçok YÖS öğrencisi tarafından da yüksek imkanları, merkezi konumu, ve daha fazla vaka görme imkanından dolayı Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi daha çok talep görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 20 Mayıs 2024; 18:26:58 >
  • the.last.airbender kullanıcısına yanıt

Bu tespit doğru. Eşit Ağırlık, ve Sözelde bile bu olayı yaşayanlar var.

• Kazanan sbü hamidiye ile kapışmaya hak kazancak sonuçları gönderirsiniz

• Ben valla davidoff iciyorum, parle yine fena degil, hafifimsi diye istiyorsan aqua blue akabilir, agir sigara seviyorsan davidoff burgundy i de dene, benim su andaki tercihim ve en agir oranlara sahipler listesinde tepede olsa da icimi cok guzel bence

• undetectable U kullanıcısına yanıt

dayı sen hayırdır kimsin nesin bilmem derdin varsa gel pm'e

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Bana birkaç kişiden mesaj geldi dekan değişmiş sanırım sizi çok zorlıcaz yeni kurallar getiricez falan demişler cerrahpaşada

• konudan bağımsız “hemşirelikteki hoca” genelde anatomi için tıp fakültesinin hocaları oluyor zaten, kendi slaytlarını ya da atlaslarını kullanmaları da bu yüzden. detaylı verseler bile o detayı sormuyorlar tabii. hemşirelikte anatomi öğreten hocalar farklı fakülteye bağlı değil

• caramelmachiatoo C kullanıcısına yanıt
    doru demiş, hemen hissettirdi etkisini. Kolay ctf tarihe karışıyor gibi

• Son bir haftadan sonra ege tıp dediğim versus

• Beyler angaraya gelmeyin

• tarikat_lideri kullanıcısına yanıt

Sen de mi aütf gazisisin

• Ciddili olarak tercih yapacak kişiler için degerlendirme yapacak varsa bu karşılaştırmanın yorumlarını bekliyorum. Bu karsilastirma sehir kampus dersler hocalar sinavlar ogrenciler gibi olabilir mesela

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

Tıp okumuyorum ama bok atıyon diyen ad hominenciler yüzünden ikisini de kazanabiliyordum belirteyim. Doğma büyüme İzmirli ve üniyi Ankara'da okuyan biri olarak bence şehir-kampüs'te Ege önde.

1-Duyduğum vaka sayısında aşırı fark yemezsin. Ama Ege bölgesi (İzmir - 4.5m nüfus, Manisa - 1.5m nüfus, Aydın - 1.5m nüfus, Denizli - 2m nüfus) gibi illerdeki büyük vakalar hep Ege'ye geliyor çünkü İzmir içi rakibi yok okulun. Kronik hastalığım nedeniyle 2 ayda 1 Ege'ye giderim 5-15 yaş arası İzmirli hariç her şehirden adam gördüm beklerken. Ankara'da Hacettepe ile paylaşıyorlardır herhalde.

2-İzmir öğrenci olmak için ve merkez yerleri olarak Ankara'dan bariz iyi bir şehir. Ankara'da övülen Tunalı-Bestekar-Tunus bölgesini sadece Bornova Küçükpark tekler ki bunu Alsancak, Karşıyaka, Bostanlı gibi farklı yerleri da var.

3-Yurt. Bu konuda aşırı bilgim yok ama duyduğum Ankara Ünide yurt büyük sıkıntı. Çoğunlukla insanlar şehir merkezinde erkek kyk yok diye resmen özellerde kalıyor. Ege'nin kendi içinde devasa KYK kompleksi var yeni yapılan. Bunun haricinde Bornova'da da KYK olması lazım. Bir de kampüs içinde kendi öğrenci köyü ve özel yurdu var. Ankara'nın bildiğim bir Cebeci tarafında bir de Maltepe tarafında var ki Maltepe'de tıpçı kalıyor mu bilmiyorum.

4-Kampüs. Bence yine Ege. Ankara Üni binaları (Morfoloji, İbni Sina için diyorum. Yoksa Cebeci klasik çirkin devlet binası) daha güzel olsa bile Ege TIp direkt Ege Üni kampüsü ile yan yana ve Küçükpark gibi canlı bir yerle iç içe. Ankara'nın kampüsleri şehre dağınık bir biçimde. En güzeli Tandoğan ama o da tıp değil. Ayrıca Bornova nere Sıhhiye nere geçen gün bıçaklanıyordum Abdi İpekçi Parkı'nda şansa kurtuldum.

5-Eğitim. Fikrim yok tıp okumuyorum.

6-Prestij. Bu sübjektif. Bence Hacettepe falan ikisinden de prestijli ama mesela İzmir'de ben Ankara Tıpı bilen çok görmedim. Ankara Tıp'ta okuyan arkadaşım "Ankara Üni'de okuyorum" deyince "Aaaa Hacettepe yani" diyorlar. İzmir'de Ege daha prestijlidir ama Ankara'da da Ankara Tıp. Tarafsız şehirlerdeki durum konusunda fikrim 0.

Durum bence bu. İkisi de üzmez bence. Galiba Ege daha kolay ben arada kalsam hangisi daha kolay gibi bir tercih yapabilirdim  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.