Şimdi Ara

Ege Tıp vs Ankara Tıp (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
3
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BalonPatlatann

Videoları güzel mesela ama tamamen kavramak akılda tutmak için 3 kere baştan sona izledim mesela (hocanın öğrenciden beklentisi çok fazla olduğundan kapalı anlatmaya gidiyor biraz )
    Seneyi baştan sona bir düşündüm de histocular candır gerçekten :d umarım 2.sınıfta da aynı öğrenci yanlısı tavırlarını devam ettirirler
    ( Son kurulda konulan lab görsellerinin anlaşılmazlığı pek hoş olmadı tabi )
    Histocular çok elit hele bizden hocaya bayılırım ama 2.nyusta anatomiden 0 çekenler histoyu fullüyor diye atlastan hiç görsel almamışlardı final nyusta da dediğiniz gibi görsellerin çoğu dışarıdandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 21 Temmuz 2024; 23:42:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nphexy N kullanıcısına yanıt
    Olum sen kafasiz misin? AI tamamen soyut isler yapiyor. Biterse muhendislik biter. Yalan yanlis manipule etme cocuklari.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Soruyu soran kardesim.

Ya sende Ankara ve İzmir kiyaslanır mı? Cennetle cehennemi kiyasliyosun resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umutio_sanchez U kullanıcısına yanıt

İzmire cennet diyorsan çok yazık her taraf mülteci kaynıyor ayrıca sahilin kimler tarafından ele geçirildiği de ortada.Tüm binalar bakımsız ve eski.Ankaraya ben de bayılmıyorum ama başkent olması şehre bir düzen nizam katıyor ayrıca ankara kızları>>>>>izmir kızları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt

öğrenci dostu histocu mu, vay be 

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde öğrenci dostu kavramı biraz daha farklı veya benin tanımım farklı diyim sizde nasıldır bilemem ancak diğer anabilim dalı hocaları öğrenci profili ciddi anlamda aşırı hırslı ve çalışkan olduğu için öğrenciler çok yüksek almasın diye ya anlaşılması güç çelişkili ifadeler kullanıyorlar ya da derste anlatılmayan ancak örneğin anatomide kırmızı kitap gibi kaynaklardan soru sorabiliyorlar veya kas kurulunda damar sorabiliyorlar vb bunun baya bir örneklendirmesi var ,lab sınavlarında da kurul sınavlarında da hatalı veya çelişkili ifadeler sürekli fazlasıyla oluyor ,histocular bu açıdan çok daha iyi histolojinin kendisinden de kaynaklı olabilir bu durum ancak ben diğerlerine göre soruyu gayet net ifade ettikleri için öğrenci yanlısı dedim yoksa soruların herhangi bir kolaylığı söz konusu değil maalesef

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt

hocam bizde tüm dediğiniz kötü özelliklerin histoloji ana bilim dalında toplandığını düşünün, öyle bir topluluk. içeri giren mobbing etkisiyle başkalaşmadan çıkamıyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: the.last.airbender

hocam bizde tüm dediğiniz kötü özelliklerin histoloji ana bilim dalında toplandığını düşünün, öyle bir topluluk. içeri giren mobbing etkisiyle başkalaşmadan çıkamıyor herhalde

Hocam sizde çizim sınavı var değil mi

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

evet, travmatik çizim sınavlarımız meşhurdur  

• quote:

Orijinalden alıntı: the.last.airbender

evet, travmatik çizim sınavlarımız meşhurdur  

Çok saçma ve gereksiz bence

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

bence de, hatta herkese düşük verdikten sonra “öğrenememişsiniz” denilerek her sene 3 komitede yapılırken bu sene 4 komitede çizim sınavı yapıldı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.