< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 21 Temmuz 2024; 23:42:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ege Tıp vs Ankara Tıp (14. sayfa)
-
-
Olum sen kafasiz misin? AI tamamen soyut isler yapiyor. Biterse muhendislik biter. Yalan yanlis manipule etme cocuklari.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Soruyu soran kardesim.
Ya sende Ankara ve İzmir kiyaslanır mı? Cennetle cehennemi kiyasliyosun resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzmire cennet diyorsan çok yazık her taraf mülteci kaynıyor ayrıca sahilin kimler tarafından ele geçirildiği de ortada.Tüm binalar bakımsız ve eski.Ankaraya ben de bayılmıyorum ama başkent olması şehre bir düzen nizam katıyor ayrıca ankara kızları>>>>>izmir kızları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öğrenci dostu histocu mu, vay be
Hocam bizde öğrenci dostu kavramı biraz daha farklı veya benin tanımım farklı diyim sizde nasıldır bilemem ancak diğer anabilim dalı hocaları öğrenci profili ciddi anlamda aşırı hırslı ve çalışkan olduğu için öğrenciler çok yüksek almasın diye ya anlaşılması güç çelişkili ifadeler kullanıyorlar ya da derste anlatılmayan ancak örneğin anatomide kırmızı kitap gibi kaynaklardan soru sorabiliyorlar veya kas kurulunda damar sorabiliyorlar vb bunun baya bir örneklendirmesi var ,lab sınavlarında da kurul sınavlarında da hatalı veya çelişkili ifadeler sürekli fazlasıyla oluyor ,histocular bu açıdan çok daha iyi histolojinin kendisinden de kaynaklı olabilir bu durum ancak ben diğerlerine göre soruyu gayet net ifade ettikleri için öğrenci yanlısı dedim yoksa soruların herhangi bir kolaylığı söz konusu değil maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam bizde tüm dediğiniz kötü özelliklerin histoloji ana bilim dalında toplandığını düşünün, öyle bir topluluk. içeri giren mobbing etkisiyle başkalaşmadan çıkamıyor herhalde
Hocam sizde çizim sınavı var değil miquote:
Orijinalden alıntı: the.last.airbenderhocam bizde tüm dediğiniz kötü özelliklerin histoloji ana bilim dalında toplandığını düşünün, öyle bir topluluk. içeri giren mobbing etkisiyle başkalaşmadan çıkamıyor herhalde
evet, travmatik çizim sınavlarımız meşhurdur
Çok saçma ve gereksiz bencequote:
Orijinalden alıntı: the.last.airbenderevet, travmatik çizim sınavlarımız meşhurdur
bence de, hatta herkese düşük verdikten sonra “öğrenememişsiniz” denilerek her sene 3 komitede yapılırken bu sene 4 komitede çizim sınavı yapıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X