hocam o adla gelecek kitle ürküttü , hem de sizinki gibi atatürkçü akademisyenleriyle anılan cumhuriyetin ilk tıp fakültesine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ege Tıp vs Ankara Tıp (11. sayfa)
-
-
Gazi'nin Hacettepe'den önde kapattığı bir senaryo ancak senin rüyanda gerçekleşir. Senin de hacettepenin kapısından geçemeyecek bir sıralama yaptığına eminim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeşil sermaye ve haremlik selamlıklı iftar etkinliği görüyorum hocam.
Bence alınmadan önce alsalar Anadolu Üni güzel olurmuş. Veya Cebeci (sonuç olarak Çapa da Cerrahpaşa da semt ismi) Üniversitesi Tıp Fakültesi?
-
MD-Phd Ege'de de var diye biliyorum?
-
İlk 3 sene sıhhiyedeyiz hocam cebeciyle son 3 yıl daha çok işimiz var ama bence aütf sıhhiyedeki taş binayla özdeşleşmişquote:
Orijinalden alıntı: nickolangeloYeşil sermaye ve haremlik selamlıklı iftar etkinliği görüyorum hocam.
Bence alınmadan önce alsalar Anadolu Üni güzel olurmuş. Veya Cebeci (sonuç olarak Çapa da Cerrahpaşa da semt ismi) Üniversitesi Tıp Fakültesi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sizde böyle bir kontenjan açılmadı derken kastedilen hangi fakülte, bir de 1k sıralamalık fark var arada, geçmesi pek mümkün değil. yine de 50 kişi alıyor, 220 kişi alan okulu kıyasla geçmesi de daha kolay. azıcık istatistik bilen biri anlardı bunu, okulun yüz karasısın
takım mı tutuyorsunuz arkadas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 21 Temmuz 2024; 22:47:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ankara Sıhhiye Tıp Akademisi
-
tercihinin fotosu vardı, hütf yazmadım diyordu ilk tercihi hacettepe tıp türkçe çıkmıştı
Ben Ege tıpta değilim olm sakin ol yaw
egemdphd.ege.edu.trTıp-Bilim Doktorası Bütünleşik Programıhttps://egemdphd.ege.edu.tr/eng-16587/application.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 21 Temmuz 2024; 22:49:12 > -
bu arada o programda azıcık bilim yapma kaygısı güden birinin yapacağı bir program değil, amerikadaki gibi bir sistemle işlemediği için bizim tıp fakültelerinde bilim ikinci planda kalıyor. önce md sonra phd yapılması daha verimli. şu imkanla tercih yapmak kaç kadavra var diye sormakla aynı önemde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X