Şimdi Ara

Ege Tıp vs Ankara Tıp (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbi Ege'de bile okumuyorum. İki dk google araması ile buldum Ege'ninkini. Adam kimi kandırırsam kar diye öylesine sallıyor belki inanan olur umudu ile.

Seviyorum seni zıpzıptıplı. Sen olmayınca bu forumun tadı yok ya. Böyle hareketlere devam arkandayım.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 21 Temmuz 2024; 22:53:23 >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

BU NE OLM SEN HARBİ OKUMA BİLMİON MU?

egemdphd.ege.edu.tr
    Tıp-Bilim Doktorası Bütünleşik Programı
    https://egemdphd.ege.edu.tr/eng-16587/application.html

Every year, program introduction meetings are held for Ege University Faculty of Medicine class II students within the framework of a certain calendar. In this way, our students can have detailed information about the program and the application process. Students who apply on the updated dates every year are taken to an oral and written interview. Considering their academic achievements and interview results, applications are evaluated before the start of the next academic year and accepted students are determined and announced.

To be eligible to apply for the program, the following requirements must be met:

1) To be in the top 5000 in the relevant score type in the Higher Education Institutions Exam Field Proficiency Test, which is based on the placement in the Faculty of Medicine.

2) To get at least 80 points from the central foreign language exams accepted by the Council of Higher Education or the equivalent of this score from the international foreign language exams whose equivalence is accepted by OSYM.

3) Having a minimum of 3 out of 4 general academic grade point averages of the first and second year students of the Faculty of Medicine.

4) To get at least 80 points from ALES (Academic Personnel and Graduate Education Entrance Exam).

Students who are accepted to the MD-PHD Integrated Program enroll in the doctoral programs at the relevant Institutes every semester, apart from their registration to the Faculty of Medicine program. Registrations are made according to the academic calendar of the relevant institutes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickolangelo -- 21 Temmuz 2024; 22:55:7 >

Hocam Ankara ingilizcenin Hacettepe Türkçe önüne geçmesi şu anlık pek olası bir şey değil düşüncelerini verilerle kanıtlamaya çalışan sizin gibi biri için fazla tutarsız oldu
    En azından bu sene ağzınızdan Ankara tıp geçmesi en kolay fakültelerden biridir lafını duymuyoruz -_- , umarım bu sene sadece zor olduğundan kaynaklı istemese de gelişeceğini bilen bilinçli bireyler gelir okulumuza :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılmıyorum size yapılan bilimsel çalışmalara bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam imtina ile cevaplamıyor. Silerse diye ss de aldım bu böyle tiynette bir adam.

Seviyorum ama gerçekten. Mesela bütün gün odada sıkılıyordum şimdi çok eğleniyorum.

Olm sen az önce göz göre göre yalan söylemedin mi yok diye?

Ama varmış di mi?

Önce özür dile.

Şimdi karşılaştırmaya gelelim. Bence odtü makina rakibi tr'de bilkent'inki var. Bazı alanlarda daha iyi olsa bile mezun çevresi bakımından bence bizimki önde.

Saygılarımla

Sonuçlar açıklandıktan sonra güleriz diye ss'ini aldım.

Güzel günler yakın arkadaşlar.

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

Geçen sene de öyle dedin sonra seni bulamadim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver olm yeni gelenler bilsin bu adamın ne olduğunu.

Ciddiye almayacaksın sürekli tersine gideceksin. Bunda iki gram akıl var o da yok oluyor üzerine gelince. Araba az geriye düşünce verstappen zortlaması gibi düşün. Keyif ondan sonra başlıyor.

ZOOOOOOOOOOORRRRRRRTT  

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.