Şimdi Ara

Ege Tıp vs Ankara Tıp (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
3
Favori
6.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arkadaş bilmiyor diye amme hizmeti.

AŞIĞIM SANA ZIPZIPTIP

Adır onun birinci harfi

Ndir onun ikinci harfi...

• Hacettepe Ankara'dakileri alıyorum dese okulun kontenjanı (hepsinin ilk tercih hacettepeydi)

• Toplam 3 okul cerrahpasa ingilizce ankara tip ingilizce ve hacettepe ingilizcd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmayın gözünüzü seveyim kahkaha attım resmen Allah da sizi güldürsün
    Ankara tıpın türkçesinin 1800 e çekmesinin ihtimali öncelikle Hacettepenin 3 bine gerileme ihtimalinden daha düşük, birinin diğerine bağlı olması gibi bir şey düşünülmesi olası olsa da tam öyle değil. Ama ikisinin de olasılığı o kadar düşük ki yani Ankara tıp kontenjanını 250 yapsa haklısınız diyeceğim ama 340 kişi oldu ilk 1800 kişide 340 kişinin kazanması demek yaklaşık sıralaması yeten her 5 kişiden birinin Ankara tıpı yazması demek o kadar farklı alan varken bunun olasılığı oldukça düşük yani tercih sonuçları sonrasında üzerinize abanmasınlar diye ben sizi uyarmaya çalıştım ama umarım haklı çıkarsınız diyerek kenara çekiliyim en iyisi
    Dipnot: bu sene Ankara tıp Türkçe'ye girenlerin büyük çoğunluğu 2,5k daha iyi yapan insanlardı
    ama dediğim gibi kontenjan çok fazla 1,5-3k aralığı da biraz kritik bir aralık o kadar dramatik bir değişikliğin olmasının mümkün olmayacağı bir aralık maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Biz ekran görüntülerini aldık, beklemedeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlieçikolatası C kullanıcısına yanıt
    O hazırlığı tedbiri sizden hissettim hocam -_- , bir Ankara tıplı olarak umarım haklı çıkar hocamız diyorum canı gönülden
    Size bir sorum olacaktı bu arada
    Nuhan puralıdan ders aldınız mı aldıysanız nasıldı o adam biyofiziğin zirvesi gibi bir şey bence o yüzden merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: BalonPatlatann

O hazırlığı tedbiri sizden hissettim hocam -_- , bir Ankara tıplı olarak umarım haklı çıkar hocamız diyorum canı gönülden
    Size bir sorum olacaktı bu arada
    Nuhan puralıdan ders aldınız mı aldıysanız nasıldı o adam biyofiziğin zirvesi gibi bir şey bence o yüzden merak ettim
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    Mehmet Uğur'dan iyisi mi varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 21 Temmuz 2024; 23:21:29 >

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Biyofiziği her 2 kurulda nerdeyse fullemiş ( en sevdiğim ders) biri olarak belirtiyorum ki (Md PhD yaparsam kendisiyle tekrar denk gelicez galiba o zaman asıl sınanma başlar benim için)
    Hocamız çok bilgili ama öğrenciye geçiremiyor
    Keşke kendi çıkarttığı ders notlarının tamamını bize verse de okusak derse gelmesek yani o kafaya girdim ben en son

Ya bu arada ben böyle diyom da tercih etmeyi düşünen arkadaşları caydırmayalım hocalarımızda tek bir tane çürük yok o anlamda çok memnunum tamamen tarafsız düşüncem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 21 Temmuz 2024; 23:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalonPatlatann

Biyofiziği her 2 kurulda nerdeyse fullemiş ( en sevdiğim ders) biri olarak belirtiyorum ki (Md PhD yaparsam kendisiyle tekrar denk gelicez galiba o zaman asıl sınanma başlar benim için)
    Hocamız çok bilgili ama öğrenciye geçiremiyor
    Keşke kendi çıkarttığı ders notlarının tamamını bize verse de okusak derse gelmesek yani o kafaya girdim ben en son

Ya bu arada ben böyle diyom da tercih etmeyi düşünen arkadaşları caydırmayalım hocalarımızda tek bir tane çürük yok o anlamda çok memnunum tamamen tarafsız düşüncem
    Bence de çok donanımlı ama beyaz tahta başında anlatınca pek bir şey anlaşılmıyor ayrıca yaşam tarzı da sıradışı

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Videoları güzel mesela ama tamamen kavramak akılda tutmak için 3 kere baştan sona izledim mesela (hocanın öğrenciden beklentisi çok fazla olduğundan kapalı anlatmaya gidiyor biraz )
    Seneyi baştan sona bir düşündüm de histocular candır gerçekten :d umarım 2.sınıfta da aynı öğrenci yanlısı tavırlarını devam ettirirler
    ( Son kurulda konulan lab görsellerinin anlaşılmazlığı pek hoş olmadı tabi )

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.