evet arkadaşlar, ege üni bilgisayar da 3.sınıf öğrencisiyim tercih etmeyi düşünen varsa soruları alabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ege üni bilgisayar da okuyorum soruları alabilirim
-
-
network nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel, kulüpler var, kariyer fuarları falan var ayrıca çok kez mezunlarla konuşma imkanın da oluyor çünkü etkinlik yapıyorlar.
Şimdilik aklımda ege bilgisayarda okumak var ama henüz yeteri kadar bilgi sahibi olduğumu düşünmüyorum. Size zahmet olmayacaksa + ve - yönlerini değerlendirir misiniz?
Mesela bölümün ingilizcesinin %30'dan %100'e geçmesi durumu falan varmış sanırım. Bu tercihleri ne şekilde etki eder?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abd’ye giden var mıdır tanıdığın ?
+ yönleri:
%90 iş bulma imkanı.
okulun yeri çok iyi.
izmirdesin, haliyle sosyal ortamlar fazla.
bazı hocalar gerçekten çok iyi, öğrenciyle ilgileniyorlar.
etkinlikler fazla.
başka aklıma gelmiyor. spesifik bir sorun varsa daha iyi cevap verebilirim.
- yönleri
yazılım ağırlıklı eğitim.
bide %30 ingilizceden %100 e geçiş yapılacak doğrudur ama ne zaman olur, tercihleri nasıl etkiler fikrim yok açıkçası.
benim tanıdığım yok ama abd'ye gitmek için okula bakmak bence çok anlam ifade etmez sonuçta senin kendini geliştirmene kalmış bir şey.
Okul bitince 5k €maaşla yurt dışında işin hazır mı?
bu sene kaç k ile kapatır acaba
-
geçen sene 23k ile kapatmıştı galiba, ben 38k ile girmiştim. 20k ile falan kapatır herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X