Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Arkadaşlar hazırlık muafiyet sınavına girmek içim öğrenci kimlik kartlarımızın elimizde olması gerekiyormuş . Biz bu öğrenci kimlik kartlarını gidip istediğimiz zaman kayıtlı olduğumuz fakülteden alabiliriz değil mi ?

Valla ya biz kayda gitmemek için elektronik kayıt yapacaz ama şimdi bi de bu öğrenci kartı seysi çıktı :( keşke ege yazmasaydim dedim çok aksaklık var ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    şahsen gidip sıcakta kayıt sırası beklemek istemediğim için e-kayıt yaptım :D Okula gitmek çok koymaz herhalde . O taraflara yolum düşünce giderim işte ... Sen de öyle yap kanımca daha 1 eylüle çok var :)
  • kartal0707 K kullanıcısına yanıt
    Hocam internetten baktım orası UCLA imiş
    İlk gördüğümde çok heyecanlanmıştım, lan kampüs ne güzel demiştim. Sonra internetten bakınca fos

• Diş hekimliği okuyanlara geçen seneden kalma kitaplarımı ve gökhan hocanın lakabını verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hocam internetten baktım orası UCLA imiş
    İlk gördüğümde çok heyecanlanmıştım, lan kampüs ne güzel demiştim. Sonra internetten bakınca fos

Ahhahahahah harbiden ucla imiş ya :D

Ege kazandık UCLA ya gidiyok harika

• Belgeleri ayarladıktan sonra kayıtta sadece heyet raporu istedikleri gerçeği :))

• Egenin kampüsü oldukça güzeldir arkadaşlar o konuda kafanızda soru işareti olmasın.Fakat tıp,İktisadi ve idari bilimler f. leri kampüsün uç noktasında olduklarından kampüsle pek bi alakaları yok.
  • paraklit kullanıcısına yanıt
    Gökhan hocanın lakabı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theophrastus

Egenin kampüsü oldukça güzeldir arkadaşlar o konuda kafanızda soru işareti olmasın.Fakat tıp,İktisadi ve idari bilimler f. leri kampüsün uç noktasında olduklarından kampüsle pek bi alakaları yok.

hocam izbandan mühendislik fakültelerine 1,5 km varmış doğru mu
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    1,5 km olmasa da pek de yakın değil ege üniversitesi metro durağına
  • Beni de ekle hocam ege makina
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Tıp fakültesi üninin diğer ucunda olduğundan hangi mühendisliğin nerede olduğuna dair çok bir bilgim yok .Mesela bilgisayar mühendisliği hemen bizim yanımızda bornova metro karşısında, fen ve edebiyat fakülteleri hemen ege üniversitesi metro durağının çıkışında ilk gelen fakülteler.
    Google mapstan elektrik ve elektronik ile makine müh baktım 1km mesafe var ege üniv. metro istasyonu ile arasında :) Kampüs büyük yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theophrastus -- 17 Ağustos 2016; 16:54:48 >
  • Öğrenci köyü ve kyk'lar hakkında bilgisi olan forumcu kardeşlerimiz mesajlarsa sevinirim.
  • Arkadaşlar öğrenci belgesindeki şu "öğrencilik hakkı var mı?" kısmı nasıl sizde şuan??
    Bende hala yok yazıyor. Bittiği tarihte kayıt yaptırdığım tarih yazıyor.
    Sizde durumlar nasıl??? Bilgilendirin lütfen...

• kasova kullanıcısına yanıt
    Öğrencilik belgesine nasıl ulaşırım bir bakayım

• Yarin kayit icin gidicem uniye. Daha once giden varsa cok bekleniyo mu, cok kalabalik oluyo mu bilgi verse guzel olur

• benim bölümümde hazırlık zorunlu değil.
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfR1GGBOUIXGRuWi2yODS1gSyhlm-3B4_cMu1btlHqYTMopfA/viewform
    bu linkteki formu istemiyorum diye işaretleyip göndersem kesin hazırlık okumuyorum değil mi?
  • Çırakkk Ç kullanıcısına yanıt
    E-devlet üzerinden hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: piribarbaros

Beyler bir iki sorum olacak.
    Öğrenci köyü başvurusunda bazı bölümler için misal tarla bitkileri bölümü ve tarla bitklileri (a) yazıyor sebebi nedir ?
    Ben tarla bitkileri bölümünü seçtim sıkıntı olmaz değil mi ? öğrenci işlerindeki salak kadın iletişime şehrini yaz geç önemli değil dedi sorun olmaz değil mi ?
    Birde ben e-devletten kayıdımı yaptım sorgulamada tc yazınca numaram çıktı ve aktif dedi kayıt tamamdır dedi hatta kayıdımı da fotokopi aldım sorun olmaz değil mi ?
    Son olarak KYK başvurusunda da benim bölümüm çıkmadı manuel yaptım orada da tarla bitkileri pr ve tarla bitkileri anabilim dalı diye 2 bölüm çıktı anabilim dalına tıkladım sorun olmaz değil mi ?
    Bu arada Ege'nin internet sisteöi harbi çöp...

Beyler , E devlet kaydı yaptık sorgulama da tc yazınca öğrenci numaram çıkıyor artık sorun olmaz değil mi ? Kesin kayıt dedikleri gidip orada kayıt yapanlar için dimi ? Bizimkiler şüpheye düşürdüler beni acaba gidip bide kayıt olmak mı gerekiyor diyorlar? Zaten yabancı dil sınavına da girmeyeceğim izmire gittiğimde öğrenci kartımı çıkardıktan sonra başka birşey kalmaz herhalde ?
    Lütfen yardımcı olun şüpheye düştüm şimdi .

• piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Kaydın yapılmış hocam sıkıntı yok.
    Bende size bir soru sormak istiyorum. E-devlette öğrenci belgenizde, öğrencilik hakkı var mı kısmında ne yazıyor sizde. Bizde yok yazıyor, sorduğum nerdeyse tüm egelilerde yok yazıyor orda. Sizde durum nasıl???

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.