Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasova

Kaydın yapılmış hocam sıkıntı yok.
    Bende size bir soru sormak istiyorum. E-devlette öğrenci belgenizde, öğrencilik hakkı var mı kısmında ne yazıyor sizde. Bizde yok yazıyor, sorduğum nerdeyse tüm egelilerde yok yazıyor orda. Sizde durum nasıl???

Öğrencilik belgesi sorgulama detaya tıklayınca aşağıdaki soru değil mi ?
    Bende de yok yazıyor ?
  • Arkadaşlar size bir sorum olucak öncelikle kazananları tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olması dileğiyle, arkadaşlar okuyanlar cevaolarsa iyi olur sizce İst %50 %75 veya tam burslu bir okul mu yoksa Ege mi yada Dokuz Eylül mü daha iyidir ? Herşeyi göz önündebulundurun hele de ekonomik olarak da değerlendirin ? Cevaplarınızı bekliyorum bu arada istediğük bölüm Mimarlık veya İnşaat müh. okucak inşallah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende size bir soru sormak istiyorum. E-devlette öğrenci belgenizde, öğrencilik hakkı var mı kısmında ne yazıyor sizde. Bizde yok yazıyor, sorduğum nerdeyse tüm egelilerde yok yazıyor orda. Sizde durum nasıl???

Hocam şimdi bir abiyle görüştüm o ders kaydı yapmadınız diye dedi yani sorun yok :)
  • quote:

3. alıntımı yapayım :) aradım öğrenci işlerini bir kişi daha aradı dedi daha ders kaydınız yok dedi onun içinmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benbilmemmm

Arkadaşlar size bir sorum olucak öncelikle kazananları tebrik ediyorum herşey gönlünüzce olması dileğiyle, arkadaşlar okuyanlar cevaolarsa iyi olur sizce İst %50 %75 veya tam burslu bir okul mu yoksa Ege mi yada Dokuz Eylül mü daha iyidir ? Herşeyi göz önündebulundurun hele de ekonomik olarak da değerlendirin ? Cevaplarınızı bekliyorum bu arada istediğük bölüm Mimarlık veya İnşaat müh. okucak inşallah

Devlet üniversiteleri eğer anadolunun ücra köşesinde değilse çoğunlukla daha iyidir....
  • Virginia Johnson V kullanıcısına yanıt
    sabah erken git kütüphanenin önünde sıraya gir sırayla alıyolar
  • Virginia Johnson V kullanıcısına yanıt
    Erken gitmeye calis, kuyruk olsa bile seri ilerliyor imza islerinin oldugu yerde falan hızli ilerliyo her sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piribarbaros P kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bilgilendirme için teşekkürler :)

• Ege Tekstil Müh eklersen sevinirim.Bu arada whatsapp grubuna alımlar devam ediyor mu
  • Öğrenci köyüne başvuru yapan var mı arkadaşlar???

• Arkadaşlar ebys sistemine girebilen var mı? Kullanıcı bulunamadı vs gibi hatalar veriyor ne denediysem

• Bassonhead B kullanıcısına yanıt
    Herkeste aynı arkadaşım telaşlanma :) Açacaklar sanırım sistemi ders seçimlerine kadar
  • Sağol kardeşim egeye gelen arkadaşlarla hiç konuşmayınca meraklandım da

• Okul e devlet kayıdı olanlar için öğrenci belgesi veremeyiz ordan çıkarın vs diyor muafiyet sınavına ordan çıkardığımız belgeyle mi gidicez bilgisi olan var mı

• ThePursuitOfHappyness. T kullanıcısına yanıt
    sitede öğrenci kimlik kartı ile girilir yazıyor ama bilemedim
  • Öğrenci köyünü kazananlar açıklandı sitesinden bakabilirsiniz.

• asiltrk42 A kullanıcısına yanıt
    Çıkmamış be

• quote:

Çıkmamış be

Banada çıkmamış
  • çift kişilik odaların listeleri açıklanmış acaba tek kişilik odaların listeleri ne zaman açıklanır?
  • Özel yurda kayıt yaptıran ya da fiyat alan var mı? Biri beni bilgilendirirse çok iyi olur :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.