Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    baktım da pahalı geldi 900 1000 den bahsediyolar
    sabancı öğrenci sitesi hakkında bilgin var mı
  • Yelken yurduna bakın. Yemek dahil 800₺ 3 kişilik oda Ege köyüne alternatif yedek tutuyodum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiltrk42

Yelken yurduna bakın. Yemek dahil 800₺ 3 kişilik oda Ege köyüne alternatif yedek tutuyodum.

ÇILDIRACAĞIM ABİ ÇOK PAHALI YA
    KYK 195 TL 2 KİŞİ KALIYOR ARKADAŞIM (KATİP ÇELEBİ ÜNİ - KYK)

Kyk çıkmazsa bittik. 600-700e bir şey bulmam gerek.
  • Yemek dahil ama. Bence oldukça iyi bi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiltrk42 -- 23 Ağustos 2016; 18:10:44 >
  • 1000 tl verip yurtta kalacağıma 1 kişi daha bulup rezidansta kalınır lan.Bu yurtlar kendini ne bok zannediyorlar anlamıyorum.En iyisi eve çıkmak galiba .

YAKTIN bizi öğrenci köyüü. nalet olsun senin gibi köye.bu çıkmadıysa kykda çıkmaz. hülloooğ help meww
  • kızlar koy cikmadiysa kyk istemiyosaniz ozel yurt olarak atahan var. odalar otel gibi zaten 3 kişilik 800 servis falan da var her gün çok yakin tip fakultesine de . iyidir düşünün derim

• https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ogrencilere-konforlu-bir-yasam-studyo-damla-331587968/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-ataturk-mahallesinde-1-plus1-kiralik-daire-332597734/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-forum-bornova-ya-yurume-mesafesinde-sahibinden-esyali-daire-331479935/detay

Eve çıkmayı planlayan var mı? 900 1k yurtlara vereceğimize eşyalı eve 800 900 veririz daha iyi değil mi? 200de Faturalar gelse aylık 650 civarına her şey karşılanmış oluyor sanırım. Yemek ise öğlenleri okulda sabah akşam bi türlü halledilir.

@Asilturk hocam 3 kişi kalacaksın ayda 800 tl neresi iyi? Ama diğer yurtlara oranla daha iyi tabi. Yine de iletişimde kalalım araştırmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iron maiden madencisi -- 23 Ağustos 2016; 18:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalfin elemani

quote:

Orijinalden alıntı: asiltrk42

Yelken yurduna bakın. Yemek dahil 800₺ 3 kişilik oda Ege köyüne alternatif yedek tutuyodum.

ÇILDIRACAĞIM ABİ ÇOK PAHALI YA
    KYK 195 TL 2 KİŞİ KALIYOR ARKADAŞIM (KATİP ÇELEBİ ÜNİ - KYK)

Kyk çıkmazsa bittik. 600-700e bir şey bulmam gerek.

3-4 arkadaş eve çıkın daha iyi. Tığ fakültesi için söylüyorum özellikle 3 ve üstü sınıflarda yurtta kalmak işkence olur

• Eve çıkmak evet mantıklı bayağı ama kime güvenip çıkıcan daha kimseyi tanımıyoruz. En az 1 sene yurtta kalmak lazım bence

• Sabancı yurdu kapatılmış galiba. Sabancı vakfının sitesindede yazmıyor...
  • antisecular A kullanıcısına yanıt
    hmm onu bilmiyorum ama biraz şanssız. bornovada yurtlar çok pahalı kız yurdu çok olmasına ragmen ben de çok zorlandım secmekte cünkü kalitesiz yerlere hak etmicek fiyatlar söylüyorlar. kyk çıkma şansı var mı peki?
  • Arkadaşlar EBYS sistemi açılmış durumda bilginize :)
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    sabancı kyk oldu yanlış hatırlamıyorsam
  • Evet ebys açılmış durumda ilk şifremi oluşturdum ve ardından giriş yapıp kendi şifremi belirledim. Fakat muafiyet sınavı kayıtlanmasına tıkladığımda öğrenci hazırlık sınıfı öğrencisi değildir yazıyor fakat öğrenci belgemde hazırlık yazıyor. Bu kısmı anlayamadım.
  • Bende de ayni sekilde gozukuyor e kayit mi yaptirdin

• Çünkü Seviye Belirleme sınavına girmeden hazırlık öğrencisi yazması saçma olur . Belki geçeğiz belli olmaz . Geçemezsek de seviyeye göre sınıflara ayıracakları için , o olay sınavdan sonra düzelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Çünkü Seviye Belirleme sınavına girmeden hazırlık öğrencisi yazması saçma olur . Belki geçeğiz belli olmaz . Geçemezsek de seviyeye göre sınıflara ayıracakları için , o olay sınavdan sonra düzelir .

E devlette hazırlık öğrencisi yazıyor ama

• bilgileri giriyorum kullanıcı bilginiz bulunamadı diyor.Benden başka bu sorunu yaşayan var mı ?
  • Eyüp.. kullanıcısına yanıt
    e-devlette sınıf belirtmek zorunda olduğu için yazabilir fakat okulun kendi içindeki yönetimi seviyenizi veyahut geçip geçmediğinizi onaylamadan belli bir sınıfa koymaz ya da ders programı belirlemez diye düşünüyorum . Zaten tek sizde de değil herkeste aynı olay olduğu için endişe etmek yersiz ...Ha bu durum uykularınızı kaçırıyorsa fakültenizi öğrenci işlerini arayabilirsiniz elbette onlar daha ikna edici bir konuşma yapabilir
  • markov zaitsev kullanıcısına yanıt
    Dostum ben kayıt olurken açıktı belki yoğunlaşmadan dolayı tekrar sistem error vermiş olabilir .. Yarın tekrar dene istersen belki o zaman düzelir ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.