Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege öğrenci köyü yedekten kazananlar açıklanmış.
    tabikide ben yokum listede
  • Arkadaşlar İngilizce seviye belirleme sınavına nerelerde gireceğimiz açıklanmış.

http://ydiller.ege.edu.tr/

Linkteki duyurulardan bakın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların gireceği yer, Ek-...Ek-... şeklinde yazıyor. Bu "Ek" hangi bina oluyor acaba bilgisi olan var mı???

• EK yazan derslikler, Yabancı Diller Yüksekokulu EK Binası'ndadır.

Ek Bina, Ana Bina'nın hemen karşısındadır.

Ek 214 çıkmış bana.

Sınava 2bin kişi giriyormuş bu arada maşallah.

Ek-xxx sınıfları 25er kişilikmiş

Liste çok güzel ya .Binlerce ahmet mehmet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 29 Ağustos 2016; 21:01:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenci kimliklerinizi öğrenci işleri binasından alabilirsiniz arkadaşlar, illa okulun açılmasını beklemek gibi bir durumunuz yok. Ben aldım o nedenle biliyorum.
    Bunun dışında ev işini halleden ya da ev arkadaşı arayan var mı?Yurtlar pek pahalı, kyk zaten çıkacak gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulpar Ata -- 29 Ağustos 2016; 22:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulpar Ata

Öğrenci kimliklerinizi öğrenci işleri binasından alabilirsiniz arkadaşlar, illa okulun açılmasını beklemek gibi bir durumunuz yok. Ben aldım o nedenle biliyorum.
    Bunun dışında ev işini halleden ya da ev arkadaşı arayan var mı?Yurtlar pek pahalı, kyk zaten çıkacak gibi değil.

kendi fakültemizin öğrenci işlerinden mi yoksa genel öğrenci işlerinden mi?
  • Vladimir Lenin kullanıcısına yanıt
    Ana öğrenci işleri binasından. Numaranızı bilin öyle gidin. Yoksa adınıza felan aranmaz.
  • Zorunlu hazırlık var bölümde muafiyet sınavına giriş yerleri listesinde ismim yok Yanlışlıkla 'İsteğe bağlı hazırlık istemiyorum.' diye işaretleme yapmıştım ydiller sayfasından. Acaba sistem bugda mı kaldı

• Benim de ismim görünmüyor. Öğrenci işlerini aramayı düşünüyodum ama bugün resmi tatil, açık olur mu ki.
  • Eyüp.. kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın İzmir'de olacağım. Eğer siz sınav günü ve ya yarın mesai saatleri dışında orada olacak olursanız durumdan haberdar ederim sizi.

• Doğru listelere baktığınızdan eminsiniz değil mi arkadaşlar ? Her grubu ayrı ayrı listelemişler çünkü . Kimya ayrı , Dil bölümleri ayrı , diğer bölümler ayrı
  • sykkuno88 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bölüm psikoloji. En az %30 ingilicce listesinde bulunuyor ancak ismim yok. Yarın hallolur diye düşünüyorum ama bakalım n'olacak...

• Herkes Kyk'yı mı bekliyor? Özel yurda yazılan kaç kişi var?

Ayrıca Stüdyo daireler hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • mbatuhans10 M kullanıcısına yanıt
    Hallolur yahu sıkıntı yapma kayıt yaptıysan gerisi teferruat illaki bir olayı vardır ya sende ya da okulda . Mağdur etmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulpar Ata

Ana öğrenci işleri binasından. Numaranızı bilin öyle gidin. Yoksa adınıza felan aranmaz.

eyvallah hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Hallolur yahu sıkıntı yapma kayıt yaptıysan gerisi teferruat illaki bir olayı vardır ya sende ya da okulda . Mağdur etmezler

İnşallah bir sorun çıkmaz Sağolun hocam bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbatuhans10 -- 30 Ağustos 2016; 15:40:26 >
    Hiç sorun değil :) Gene sizin işiniz kolay sınavda , dil bölümündeyim ben ekstradan listening , speaking ve writing de var :/
  • aiolos66 kullanıcısına yanıt
    kayıt olmuşsun zaten daha ne kesin kayıtı :D
    Ben de yarın izmirde olacağım benden önce haberin olursa özel mesajdan haber verirsen çok iyi olur hocam.

• Gençler bütün fakülteler bi alanın içinde demi sinava gidicemde hiç gitmedim daha önce edebiyat fakultesinde giricem

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.