Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muafiyet sınavına hangi belge ile gidilecek bilen olursa bana yazmasını rica ediyorm okulu aradım acmıyor gittim belge vermiyoruz diyorlar saçma oldu bu belirsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Dostum ben kayıt olurken açıktı belki yoğunlaşmadan dolayı tekrar sistem error vermiş olabilir .. Yarın tekrar dene istersen belki o zaman düzelir ?

Arkadaşım kendi bilgimi dalgınlıktan yanlış girmişim yardımcı olmaya çalıştığın için çok sağol
  • ThePursuitOfHappyness. T kullanıcısına yanıt
    Sitede öğrenci kartı ile sınava gelinir yazıyordu sanırım başka bir şey istemiyorlar . Belge vermiyoruz demelerini nedeni artık e-devletten öğrenci belgesi alındığı için . Gidin kendiniz çıkartın diyor çoğu yer :D
  • ThePursuitOfHappyness. T kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kartını okul şuan vermiyor. Bizim bölümden bir arkadaş girmiş, okul başladıktan sonra alabilirsiniz kartınızı demişler. Yani sınava girerken bişey gerekmiyor. Ama siz yine e-devletteki öğrenci ve kayıt belgesiyle beraber gidin ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. öğretim harç ücretleri ne zaman yatırılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp..

Evet ebys açılmış durumda ilk şifremi oluşturdum ve ardından giriş yapıp kendi şifremi belirledim. Fakat muafiyet sınavı kayıtlanmasına tıkladığımda öğrenci hazırlık sınıfı öğrencisi değildir yazıyor fakat öğrenci belgemde hazırlık yazıyor. Bu kısmı anlayamadım.

Hocam ben de hazırlık okuyacağım bende de aynı sıkıntı mevcut. Hazırlık sınıfında 2. öğretimler harç ödüyor mu?
  • smartsmart S kullanıcısına yanıt
    Kayıt yenileme tarihlerinde 19-25 eylül arasında ödüyoruz harçları

• Arkadaşlar bu sizin kayıt olmaya çalıştığınız sınav ingilizce muafiyet sınavı ama biz ingilice seviye belirleme sınavına gireceğiz. Muafiyet sınavına üst sınıflar girer. Mesela örnek veriyim, adam uluslararası ilişkiler 2. Sınıfta ve ingilizce dersi var. Bu dersten muaf olmak için sınava giriyor. Geçerse bu dersi almıyor. Yani benim bildiğim böyle.

• Hazırlık 1 eylül saat kacta beyler ya sitedeki duyuru pdfsi açılmıyor da yabancı diller yüksek okulunda olacak demi

• bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    9.30'da ama yer konusunda emin değilim. Bilen varsa bilgilendirsin bizi.

• ben de diş hekimliğindeyim arkadaşlar ekleyebilirsiniz.kayıt yenileme olayı hakkında benim de pek bilgim yok.
    herkese hayırlı olsun.
  • bisurusoruunlemi kullanıcısına yanıt
    Sana da hayırlı olsun grupta yetki gitti gir çık yapınca geldiği an ekliyicem whatsapp a

• Arkadaşlar yabancı diller yüksek okulu nerde hic gelmedim izmire daha once
    Otogardan yer tarifi yapabilir misiniz

• Arkadaşlar öğrenci kimliği alan var mı hiç???

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Arkadaşlar öğrenci kimliği alan var mı hiç???

Aldım ben dostum

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    Hocam ne zaman nasıl aldın?? Bizim bölümden bi arkadaş gitmiş, okul başlayınca dağıtılmaya başlanacak demişler. Yani ona vermemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hocam ne zaman nasıl aldın?? Bizim bölümden bi arkadaş gitmiş, okul başlayınca dağıtılmaya başlanacak demişler. Yani ona vermemişler.

Hocam bizim bölüm heyet raporlu olduğundan ekayıt yoktu kütüphaneye kayıta gittik üst kata çıkınca da aldık kimlikleri

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    Peki bu ingilizce sınavı için gerekli mi bu kimlik?? Kimisi gerek yok diyor kimisi gerekli diyor. Bilen var mı???

• kasova kullanıcısına yanıt
    O konuda hiç bir bilgim yok neyazık ki

• Ulan öğrenci köyü çıkmadı. Kyk da çıkmaz kesin. Mal gibi kalacağız ortada yine. O yüzden şu andan itibaren ev arkadaşı arıyorum beyler. Özelliklerimi yazıyorum beğenen mesajlasın
    -21 yaşındayım
    -Selçuk Hukuk'u 2.sınıfta bıraktım ve 2 sene boyunca evde kaldım. Ev ve üni tecrübem var.
    -Gaziantepliyim. Yemeğin doğduğu tariflerin harman olduğu yerden geliyorum. Her çeşit yemeği yaparım. ---taze~kuru fasulye,tava çesitleri,bilimum kızartma türleri,sulu patates tarzı yemekler,hazır olmayanından mercimek ve tarhana corbası, hamsi ve tavuğa dair çogu sote,kizartma,tava tarzi yemekler, irmik helvasi vs vs---
    -Alıştıktan sonra argo konuşma sıklığım artar.
    -Öyle çok derli toplu değilimdir ama dağınıklılığı sevmem.
    -Temizlik yaparken kolay kolay huylanmam (tulaaavette bazen)
    -Herkes nöbetini-işini doğru yaparsa bana düşenin fazlasını yaparım.
    -Dünya-Ahiret hainlik içermediğini düşündüğüm her türlü görüşe saygılıyım.
    -Deli gibi futbol oynarım ayrıca FIFA severim illa PES diyene 'Amigo Orhan' gibi uçarım.
    -İzmir'de bir amatör kulüple ilerlemek istiyorum eğer isterse ev arkadaşımla beraber akarız,ilerleriz.
    -Bol bol sözlük ve forum okurum.
    -Teknoloji, spor, psikoloji, mitoloji, evrim ve genel manada gereksiz bilgi tadındaki genel kültüre yüksek ilgim vardır.
    -Memur çocuğuyum. Elimden geldiğince çalışır fazla parayla ev işi dönsün isterim ama cebimize giren para az çok bellidir. Uygundan ev bulup da yerleşirsek karşılıklı güveni net oturtana kadar elimden geldiğince çabalarım ve saygıyı eksik etmem.
    -2 sene boyunca evde kalınca artık kötü huylarımın az çok farkına vardığıma ve yüksek oranda düzelttiğime inanıyorum.(çabuk sinirlenme,ekstra dağınıklık,plana uyma konusundaki aşırı hassasiyet, tartışma adabı vs...)

Mesaj kutumun renklenmesini bekliyorum sayın suserler
    Sevgiler, saygılar...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.