Şimdi Ara

Ege Üniversitesi İstatistik Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meslek hakkında neler düşünüyorsunuz? İzmirde oturuyorum. Burayı yazmayı düşünüyorum. Herkes çok zor bölüm falan diyor ama birde sizden alayım yorumları. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygsci94 -- 16 Haziran 2012; 22:57:25 >

• şimdi bu sözlerimi sen tercih zamanı hatırlamıcan ama;

okunnmaz,
    matematik oku,
    istatistikte yüksek lisans yap daha mantıklı.
  • Formasyonu da kaldırdılar aslında ben matematik düşünüyordum ama
  • Matematik in iş alanı İstatistik kadar geniş değil , araştırdım . Formasyonun zora girmesi de cabası. Fen fakültesinin en baba bölümüdür istatistik okuma anlamında da sonrası için de . Bir kere tüm devlet daireleri sana amade durumda alım oluyo. Özel sektör için biraz daha kendini geliştirmen lazım (dil,yüksek lisans vs) .

İstatistik zor bölümdür ama dikkat et mesela bu bölümün hangi kitapları kullandığına bak,ders içeriklerini öğren hoşuna gideceğini düşünüyosan ya da tersi bişey ona göre davran.
  • Şu anda fen sınavına girmesem dahi Ege ve Dokuz Eylül istatistik bölümleri tutuyor ama bakalım gelirse fenden metalurji yada makine yazıcam işte olmazssa istatistik düşünüyorum.
  • Bende ege istatistik yazmayı düşünüyorum..bu arada formasyonlar geri geldi baya önce..
  • istatistik bölümünü tavsiye ederim ama egenin eğitimi hacettepe yada gazi kadar iyi değilmiş diye duydum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqrapo

Bende ege istatistik yazmayı düşünüyorum..bu arada formasyonlar geri geldi baya önce..

Yazdın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Bende ege istatistik yazmayı düşünüyorum..bu arada formasyonlar geri geldi baya önce..

Yazdın mı?

Yazdım ama üstünde tutabilcek biriki şey daha var..Bakalım değiştirir üstlere alırım belki..sen neyaptın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Yazdın mı?

Yazdım ama üstünde tutabilcek biriki şey daha var..Bakalım değiştirir üstlere alırım belki..sen neyaptın?

Yazabilirim bende . Tamamlayınca bana bir Pm At . Konuşalım kardeşim.
  • HORT beyler naptiniz ege yazan varmi?l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege Üniversitesi - İstatistik
  • Evet ben de Ege Üniv.-İstatistik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.