Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Kazananlar Bu başlıkta Toplanalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
5
Favori
16.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lucky Mustard

quote:

Orijinalden alıntı: mrtyavuz

quote:

quote:

İnşaat Mühendisliği

En sonunda bir kişi çıktı aynı bölümden.

aynen hangi şehirden geliyorsun?il dışı mı benim gibi

Eskişehir'den. Sen?

İstanbul bende
  • Kayıtlar sadece 6 eylülde mi yapılıyor? Aralık belirtilmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 19 Ağustos 2012; 23:39:56 >
  • quote:

Kayıtlar sadece 6 eylülde mi yapılıyor? Aralık belirtilmemiş.

Mühendislikler 6 eylülde evet başka gün yok
  • Arkadaşlar tamam kazandık da kalacak yer çok önemli.
    Ege Öğrenci köyü hakkında bulabildiğimiz tüm bilgileri burda veya bir başlıkta toplayalım.
    Koskoca Ege'nin internet sitesi malesef çalışmadığı için başka sitelerden bilgi edinmeye çalışmıştım ama çok kısıtlı veya eski bilgiler.

Ayrıca tamam her bölümün bir kayıt günü var ama uzaktan gelenler zamanlamayı tutturamayabilir. Günü kaçırırsak kaydetmezler mi hiçbir şekilde, yani bu kuralın sertlik derecesi ne kadar?

Son olarak aklıma geldi. Ege kayıt için gereken belgelerin listesini postayla mı yolluyor yoksa çalışmayan internet sitesinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Arkadaşlar tamam kazandık da kalacak yer çok önemli.
    Ege Öğrenci köyü hakkında bulabildiğimiz tüm bilgileri burda veya bir başlıkta toplayalım.
    Koskoca Ege'nin internet sitesi malesef çalışmadığı için başka sitelerden bilgi edinmeye çalışmıştım ama çok kısıtlı veya eski bilgiler.

Ayrıca tamam her bölümün bir kayıt günü var ama uzaktan gelenler zamanlamayı tutturamayabilir. Günü kaçırırsak kaydetmezler mi hiçbir şekilde, yani bu kuralın sertlik derecesi ne kadar?

Son olarak aklıma geldi. Ege kayıt için gereken belgelerin listesini postayla mı yolluyor yoksa çalışmayan internet sitesinden mi?

Egenin sitesinde herhangi bir sorun yok açılıyor.Bu öğrenci köyünün sitesi http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/
    Kayıt gününde kayıtlanamayanlar için mazeretli kayıt yapılıyordu bundan önceki senelerde bu sene de olur.Ama geçerli bir mazeret olması gerekir.Tüm tarihler sitede mevcut herkes kendini ayarlar birşekilde hastalık, ölüm durumu haricinde tabi.İstenen belgeler de bu sitede mevcut http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=14

• Bende içinde ... .ege. ... bulunan hiçbir site açılmıyor. Tünelle açmayı denicem

Edit: Hotspot shield ile açıldı site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 20 Ağustos 2012; 11:25:04 >
  • Açılıyor ama önkayıt yaparken hata verdi. Başka deneyen var mı?

Öğrenci köyü hala meşgul çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucky Mustard -- 20 Ağustos 2012; 13:34:21 >
  • quote:

Açılıyor ama önkayıt yaparken hata verdi. Başka deneyen var mı?

Öğrenci köyü hala meşgul çalıyor.

aynen ön kayıt hata veriyor .bayramdan sonraya kalmış diyorlar
  • Peki aranızda hiç yurtlarla iletişime geçen var mı fiyatlar nasıl?
  • quote:

Peki aranızda hiç yurtlarla iletişime geçen var mı fiyatlar nasıl?

ben geçtim 4 kişilik 400-650------3 kişilik 550 den başlıyor 700 kadar ---2 kişikler 650 den 750 ye kadar---1 kilik 750-900 arası
  • quote:

quote:

ben geçtim 4 kişilik 400-650------3 kişilik 550 den başlıyor 700 kadar ---2 kişikler 650 den 750 ye kadar---1 kilik 750-900 arası

Bunların içinde kaç öğün yemek var? Düşündüğümden çok daha pahalılarmış.
  • quote:

quote:

quote:

Bunların içinde kaç öğün yemek var? Düşündüğümden çok daha pahalılarmış.

bunların bir kısmı sadece kahvaltı,bazılarında 20 gün yemek,bazılarında tam yemek(sabah-akşam) yani yurda göre değişiyormuş.Banada pahalı geldi

• Tıp
  • İnşaat Mühendisliği :)
  • istatistik kazanan yok mu la söledklernize göre yurtlar çok pahalı be arkadaş ev daha mantıklı 2 3 kişi tuttuk mu kişi başı 300 lira yeterde artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Arkadaşlar tamam kazandık da kalacak yer çok önemli.

Egenin sitesinde herhangi bir sorun yok açılıyor.Bu öğrenci köyünün sitesi http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/
    Kayıt gününde kayıtlanamayanlar için mazeretli kayıt yapılıyordu bundan önceki senelerde bu sene de olur.Ama geçerli bir mazeret olması gerekir.Tüm tarihler sitede mevcut herkes kendini ayarlar birşekilde hastalık, ölüm durumu haricinde tabi.İstenen belgeler de bu sitede mevcut http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=14

ön kayıt açılmıyor bayramdan sonra mı acaba ? sistemde kaydınız bulanamadı diye uyarı veriyor

• peki beyler hem KYK'ya hem Öğrenci Köyü'ne başvurabilir miyiz?
  • herhangi bir bölümde oryantasyon var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrbykr

herhangi bir bölümde oryantasyon var mı ?

Ön kayıtlar başlamamıştır daha.Acele etmene gerek yok kayıt tarihinden önce halletmen yeterli.Oryantasyon programı gibi birşey yok.17 eylülde direk açılır okul
  • Harçlar bölümünde KATKI KREDİSİ ALMAYAN ÖĞRENCİLER ve KATKI KREDİSİ ALAN ÖĞRENCİLER diye iki sütun var. Katkı kredisi almayıp burs alırsam yine yüksek olan miktarı mı ödicem?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.