Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Kazananlar Bu başlıkta Toplanalım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
5
Favori
16.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ncrbykr

okula kayıt yaptırırken 1 dönemlik harcımı yatırcaz yoksa başka bir kayıt parası mı yatırcaz ?
    http://oidb.ege.edu.tr/DesktopModules/ShowAnnouncements.aspx?id=917 bu sitedeki ücretler geçen seneye ait degil mi ?

1 dönemlik harç yatacak.Sitedeki ücretler geçen senenin ama bu sene çok farklı olmaz rakamlar aşağı yukarı aynı olur.Tabi harçların kalkma durumu da var tam netlik kazanmasa da
  • peki hazırlık okursak o zmn kendi bölümümüz adına mı harç yatıracağız
  • sözelden sıralamam 18 binde öğrenci köyü çıkarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

sözelden sıralamam 18 binde öğrenci köyü çıkarmı?

neye göre yapıolar acaba sıralamayı sayısal mı sözel mi ortak liste mi ?
  • gençler ben katkı kredisi- öğrenim kredisi- burs 3 ünüde başvurdum, birşey merak ediyorum sadece katkı kredisinin çıkıp diğerlerinin çıkmama gibi bir durumu oluyor mu?

burs veya öğrenim kredisinden birini almak istiyorum çünkü
  • quote:

peki hazırlık okursak o zmn kendi bölümümüz adına mı harç yatıracağız

Evet fakültenin harcı neyse onu yatıracaksın
  • quote:

Öğrenci Köyü Yönetim Kurulu, mevcut kapasite ve başvuru durumuna göre kabul ölçütlerini saptayarak Rektörlükçe onaylanacak bir puan çizelgesi hazırlar. Öğrencilerin sıralanması, doldurdukları başvuru formundaki bilgilerin bu ölçütlere göre değerlendirilmesiyle belirlenecek toplam puan esas alınarak Öğrenci Köyü Yönetim Kurulunca yapılır. Öğrencilerin Öğrenci Köyü’ne girmek için verdiği bilgilerle, yapılan incelemeler sonunda elde edilen bilgilerin birbirini tutmaması halinde Öğrenci Köyü Yönetim Kurulu konuyu değerlendirir. Kasıtlı olarak yanlış bilgi verdiği kanısına varılan öğrenci, Öğrenci Köyü’ne alınmaz.

Şöyle bir bilgi var sitede.Benim bildiğim kadarıyla senin sıralamandan çok bölüme kaçıncı girdiğinin önemi var öğrenci köyüne kayıtlarda

• quote:

quote:

neye göre yapıolar acaba sıralamayı sayısal mı sözel mi ortak liste mi ?

Her bölümün belli bir kontenjanı vardır ona göre yaparlar.Öyle olmasa zaten tüm öğrenci köyüne tıp okuyanlar yerleşir.Baktıkları şey aldığın puandan daha çok bölüme kaçıncı girdiğin ve senden ön sırada girenler öğrenci köyünü tercih etmişler mi etmemişler mi buna bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

gençler ben katkı kredisi- öğrenim kredisi- burs 3 ünüde başvurdum, birşey merak ediyorum sadece katkı kredisinin çıkıp diğerlerinin çıkmama gibi bir durumu oluyor mu?

Burs kolay kolay çıkmaz tabi senin maddi durumunu bilmiyorum.Kredi hemen hemen herkese çıkar zaten.Ama hiçbiri çıkmayan da gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

gençler ben katkı kredisi- öğrenim kredisi- burs 3 ünüde başvurdum, birşey merak ediyorum sadece katkı kredisinin çıkıp diğerlerinin çıkmama gibi bir durumu oluyor mu?

Burs kolay kolay çıkmaz tabi senin maddi durumunu bilmiyorum.Kredi hemen hemen herkese çıkar zaten.Ama hiçbiri çıkmayan da gördüm

onu kastetmedim, diyorum ki katkı kredisi diğerlerinin çıkmasına engel mi?

çünkü burs veya öğrenim kredisi almak istiyorum
  • quote:

quote:

quote:

Burs çıkarsa muhtemelen harç kredisi de çıkar, 2si de çıkmazsa öğrenim kredisi %90 çıkar.

• quote:

quote:

quote:

Engel değil ikisi birden çıkabiliyor

• Bornova'daki DSİ Misafirhanesi hakkında bilgisi olan var mı ?
  • bornovada en iyi özel yurt nedir fiyatı normal olan ?
  • bitki koruma (dhden pek çıkmaz ama) var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

bitki koruma (dhden pek çıkmaz ama) var mı?

dh'de 1.90 sarışın mavi gözlü hepsi de tıp okur Vardır hocam ya elbet dh de takılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lakers45 -- 22 Ağustos 2012; 2:59:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

bornovada en iyi özel yurt nedir fiyatı normal olan ?

Çok fazla yurt var fiyatı normalden kastın nedir bilemiyorum ama ucuza iyi yurt bulmak zor iş.En iyisi kayıda geldiğinde yurtlar stand kuruyor okula onlardan bilgi alabilirsin
  • On kayit icin internette hangi bilgileri istiolar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli bir sorum var. Bu öğrenci köyünün sitesinde başvuru ve kayıt bölümünde başvurusu kabul edilen öğrencilerin kayıt için getirecekleri belgeler var. Demek ki kayıt okul kaydından sonra ama başvuru önce. Ama ben anlyamadım başvuruyu nasıl yapacağımızı. Orda bir başvuru belgesi var onu doldurum postayla mı gönderiyoruz pek çözemedim nasıl ve ne zaman yapıyoruz.
  • öğrenci köyüne başvuru daha başlamadı demi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.