Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimizin bildiği üzere mezun durumuna gelmiş öğrencilere ilk dönem sınırsız kredi hakkı tanındı.Hepimiz 2. dönemde böyle olacağını düşündük bazılarımız tek ders de ya da yaz okulunda geçerim nasılsa diye ilk dönemden 1-2 dersten kaldı.İkinci dönemde yönetmelik değişti EVET EGE ÜNİVERSİTESİNDE DÖNEM ARASI YÖNETMELİK DEĞİŞTİ.İlk dönemden farklı olan 3 Madde var yönetmelikte.

1-Artık sınırsız kredi değil 42 krediden sonra sadece 3 ders alınabilecek.
    2-Geçen sene 42 kredi sınırına takılıp alamadığınız ders olduysa bu seneki dersinizi alırken ders programında çakışır ise(ki çakışan çok ders var) alamıyorsunuz.
    3-İlk dönem her hangi bir dersten başarısız olduysanız 42 kredi üstü hakkınız olmuyor

2. ve 3. maddeler gerçekten çok kişiyi etkiliyor kaldıki geçen seneki uygulama bu şekilde değildi.Cuma günü Fen Fakültesinde senato toplantısı var.Diğer fakülteleri bilmiyorum.Ama Ege Üniversitesinde az çok işlerin nasıl yürüdğünü biliyorum eğer 5-10 kişi ben mağdurum diye dilekçe verirse çok dikkate almazlar.O yüzden elimizden geldiğince mağdur arkadaşları haberdar edelim.En geç cuma sabahı mağduriyetlerin açıklayan dilekçe versinler dekanlıklarına.

NOT1:Ders çakışma olayını kayıtlanma ekranında görmüşsünüzdür zaten ama 3. maddeden çoğu kişinin haberi yok.
    NOT2:Lütfen bu duyuruyu facebook öğrenci gruplarınızda da paylaşın.

• usta bu adamlar beni katil edecek ders programı degiştirdiler yetmedi ects getirdiler oda yetmedi bu cıktı başımıza bir dönem daha gecirseydiniz yahu ölürmüydünüz
  • Fen fakültesi öğrencileri olarak yarın 12 de A blokda olucaz dilekçe vericez mağdur olanlara duyurulur
  • bizdede durum aynı arkadaşlar mühendislik öğrencilerinde toplanılıp rektör yardımcısyla görüşülcek haberiniz ola
  • sınırsız kredi geri gelmiş herkese hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.