Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet burada Gazi üniversitesi hakkında genel bilgi almak isteyen, şimdiki adıyla Hacı Bayram Veli üniversitesi ile ilgili bilgi almak isteyenleri ; Gazi hukuk ve Gazi iibf ile ilgili ayrıntılı, diğer iibfler ile ilgili genel bilgi almak isteyenlerin sorularını yanıtlıyorum.

TEMMUZ 2019. HER SENE OLDUĞU GİBİ YİNE BU KONUYU HORTLATIYORUM. FAKAT BU SEFER SON KEZ. SORULARI OLAN VARSA TERCİH SONUÇLARINA KADAR SORABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 18 Temmuz 2019; 12:51:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gazi hukuk icin kampus ayni yerde mi kalacak? besevlerde mi olacak bu senede

• Jhiy kullanıcısına yanıt
    Evet. Aynı yerde kalacak.

• Hocam iibf dokuz eylül mü ege mi daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornucopia. -- 8 Ağustos 2018; 16:29:59 >
  • Cornucopia. kullanıcısına yanıt
    Dokuz eylül.

• Gazi hukuk bitirsek işsiz kalır miyiz ?

• Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    Devleti düşünüyorsan adli yargıda gazi hukuk 1. Sırada . Ülkede çok hukuk mezunu oluyor fakat yüksek ihtimalle kalmazsınız. Staj konusu çözülürse çok daha rahat edersiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gazi üni hakkında
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Hâkimlik savcılık torpil isi diyorlar yeni avukatlar da surunuyor diyorlar hukuk çok olumsuz gelmeye basladi

• Mezuntipci M kullanıcısına yanıt
    Ülkede her şey torpil. Tıpta bile var. O yüzden gözünüz korkmasın.

• Gazide(şimdiki adıyla Hacı Bayram Veli) Siyaset ve kamu okumayı tavsiye edermisiniz
  • fen fakültesiyle eğitim fakültesi aynı kampüste mi ?
  • Gazi Spor Merkezini (Olimpik Yüzme Havuzu) Hacı Bayram Veli Üniversitesi kullanabilecek mi? Yıl 2018 internet sitesi kullanmayı bilmedikleri için güncel bilgi bulamıyoruz.
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Hocaları gayet iyidir. Eskiden Ankara üniversitesi en iyisiydi. Şu an Ankara üniversitesi ile eşdeğer olabilecek kapasitede. Genel olarak KPSS hazırlama mantığıyla ders anlatılır. Eğer biraz çaba gösterilirse donanımlı bir şekilde mezun olabilirsin. Tavsiye ederim

• Hayır değil. Yeni bina yapıldı geçen dönem oraya alındı. O bina da merkez kampüse en yakın fakülte. Ayrıca fen fakültesi gazi üniversitesine değil hacı bayram veli üniversitesine bağlandı. Eğitim fakültesi gazi üniversitesine bağlı.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    peki fakültenin değiştirilmesi kalitesini etkilememiş midir ?
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 2-3 yıl daha kullanılacak. Çünkü hacı bayram veli üniversitesinin kendi kampüsü ortada yok. Yeni binaların yapımına başlandı. Onlar bitene kadar girilecek yüksek ihtimalle.

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Hocaları aynı olduğu için şu an için hayır. Ama ilerisi için söz veremiyorum. İyi hocalar farklı üniversitelere geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Hayır değil. Yeni bina yapıldı geçen dönem oraya alındı. O bina da merkez kampüse en yakın fakülte. Ayrıca fen fakültesi gazi üniversitesine değil hacı bayram veli üniversitesine bağlandı. Eğitim fakültesi gazi üniversitesine bağlı.
    hayır hocam polatlıdaki fen fakültesi hacı bayrama bağlanmış merkez kampüstekiler duruyor. kılavuzda yazıyor gazi fen fakültesi diye.
  • Gazi İİBF ile Kaymakamlık şansım nedir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.