Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz zorlanabilirsin. Fakat ilgin varsa bence bunu tolare edebilirsin. Üniversite de dersen Hacettepe iktisat derim. Hele de devleti düşünüyorsan Hacettepe daha başarılı. Ama istanbuldasın. 5 yıl uzun bir süre. Kendi şehrinde kalman daha mantıklı olur. Marmara da bu alanda iyi üniversitelerden birisi. Sıkı çalışmayla üniversite farkı yaratılmadan mezun olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Gazi işletmeden (%30 İngilizce) bu kış mezun oluyorum. Dil konusunda iyiysen ve girişimci biriysen şansın var. Niye kışın mezun oluyorsun diye soracaksan Almanya’da staj yapabilmek için yarım dönem uzattım. Hocalar ve dersler hakkında soruların varsa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazinin sinif ogretmenligi nasil sizce ? Anadolu universitesi mi Gazi mi cok arada kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbuldan hukuk ikinci öğretim mi marmarami?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anonimini kullanıcısına yanıt
    İstanbul üniversitesi. Eğitimi daha iyi.

• Gazi'de mühendislik okunur mu hocam? yoksa dokuz eylül veya ege mi?
  • tercihimne T kullanıcısına yanıt
    Anadolu üniversitesinin eğitiminin daha iyi olduğunu arkadaşlarımdan duymuştum. Staj konusunu bilemiyorum ama. Pek hakim değilim o bölüme.

• yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    Hangi mühendislik oluğuna göre değişir.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    endüstri ve makine diyelim hocam %30 ingilizce
    O zaman bu 3 üniversite arasından Gazi’yi seçerdim. Aralarında en iyisi Gazi. Hem staj hem de eğitim olarak

mühendislik için değil mi hocam?
  • eczacılık fakültesi nasıldr kampüs hayatı nasıl
    Evet mühendislik için

• -melisa- kullanıcısına yanıt
    Eczacılığın kampüsü pek iyi değil. Gazi’nin diğer kampüsleri gibi lise statüsünde kampüsü var. Merkez kampüse yakın. Bu yüzden kütüphane vb. Durumda zorluk yaşamazsınız. Yine eğitimine gelirsek en iyilerden biridir. Dersler zor ama bu öğrencileri daha iyi hazırlamak için.

ne bakımdan iyi değil hocam
  • -melisa- kullanıcısına yanıt
    Binadan çıktığın zaman sanki lise bahçesindeymişsin hissiyatı veriyor. Bahçesi dar ve oturacak çim vb. yok. Üniversitede okuyormuş hissi vermiyor. Eksisi burada. Hayaller-hayatlar tanımına uygun. Hayallerdeki kampüs ortamı maalesef yok

• Hocam gazi ee yazmayı düşünüyorum gazi ytü marmara agü arasında kaldım sizce hangisi gazi ee hakkında bilginiz varmı

• Tytayt2918 T kullanıcısına yanıt
    Gazi diyorum. Aynı bölümde arkadaşım okuyor. Gayet memnun bu sene mezun. Hem kaliteli hem de iş konusunda daha iyi. Bu söylediklerin arasında Gazi öne çıkıyor. Eğer şehrin İstanbulsa YTÜ de hafife alınmaz. Onu da yazabilirsin. Diğerlerini hiç yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 12 Ağustos 2018; 22:37:38 >
    Ytü de bölümlerin ayrılmış olması biraz tedirginlik oluşturdu hocam şehrim ankara da değil istanbul da değil ikisine de gitme imkanım var ama bikaç kişi gazi yazma eskiden iyiydi şimdi değil diyor emin olamadım aklımda en başta gazi vardı sonradan böyle bi kararsızlık oluştu o yüzden yine de teşekkürler hocam bilgi için

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.