Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurt konusunda okula vasıta ile 5-15 dakika mesafede devlet yurtları mevcut. Yeterliliği hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim. Özel de birçok yurt mevcut fakat burası üç büyük şehirden biri olduğu için epey pahalı. 1000₺ gibi bir fiyata kadar çıkıyor hatta biraz daha fazlasına.
  • Hocam yazacağım kesinleşti gibi. Ortalamayı yüksek tutmak için tavsiyelerin var mı? Şimdiden yapmam gereken bir şeyler vs. c1 seviye İngilizcem var yanına da b1 b2 Almanca/Fransızca koyarsam kendimi donanimlandirmis olurum diye düşünüyorum fakat aklım hala yatay geçişte tabi :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • blairlairy B kullanıcısına yanıt
    Ortalamayı yüksek tutmak için tek yapacağın şey düzenli çalışmak. Bir kere ucunu kaçırırsan geçmiş olsun. Hafife alınmaz o bölüm. Yatayı neden bu kadar çok istiyorsun

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Baştan beri hep Ankara Hukuk istemiştim sanırım dayatılmışlık gibi bir şey bu. Orada okumazsam iş hayatında hep başarısız olacakmışım gibi bir his var içimde

• blairlairy B kullanıcısına yanıt
    Böyle düşünme. Yoksa gazide okursan başarılı olamazsın. Kafan hep orada kalır. Böylece hiç geçemeyebilirsin. Hem daha tercihler açıklanmadı belli olmaz kazanırsın belki.

• EVET BU KONUYA TOPLAMDA 3 ADET 'YUKARI' ATACAĞIM. İLKİ ŞİMDİ İKİNCİSİ TERCİHLERİN SON GÜNÜ, ÜÇÜNCÜYÜ(SONUNCU) İSE YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDIKTAN SONRA ATACAĞIM.

İLK YUKARI!
    hocam kaynağın linkini atarmısınız bu tür istatistiklere nereden ulaşabilirim ?
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    https://kpss.memurlar.net/basari/

Kpss için burası fakat diğerleri için okuldan alıyoruz genelde bilgi.
    eyw
  • Hocam yurtdışı özel sektör için boğaziçi işletme mi bilkent işletme mi? YURTDIŞI İÇİN AMA
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Hangisine girersen gir yurtdışına gidersin. Eğitim anlamında da ikisi de birbirine çok yakın. Bana göre şehrine en yakın olana git. Pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 11 Ağustos 2018; 20:17:21 >
  • Hocam gazi milliyetçi öğrencileriyle meşhurdur biraz. Kampüste uluyanlar falan oluyo mu?
  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    Ben de diyorum “bu soru ne zaman gelecek” . Öncelikle okulun her tarafında ülkücülerin olduğu, insanları rahatsız ettiği,eteğe kıyafete sevgililerin el ele tutulmasına karıştığı vb. İddialar tamamen gerçek dışı. Okulun adı çıkmış. Bazılarından zorla Türkeş’in mezarına götürüldüğü falan gibi şeyler de duydum. Tamamen saçmalık. Kimse size okulda zorla bir şey yaptırmaz,yaptıramaz. Sadece okulda Türk düşmanlığı, terör seviciliği gibi şeyler yapanlar için tartışma söz konusu. Okulda elbette ülkücüler var arada da görürsünüz fakat öğrenim hayatınız boyunca siz istemediğiniz sürece kimse sizi ülkücü yapmaya çalışmaz. En fazla yılda bir kez okulda yemin töreni olur onu görürsünüz. Onda da kısa sürede dağılırlar. O yüzden böyle abartılara inanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Hangisine girersen gir yurtdışına gidersin. Eğitim anlamında da ikisi de birbirine çok yakın. Bana göre şehrine en yakın olana git. Pişman olmazsın.
    Hocam antalyada yaşıyorum şehrin uzaklığı pek dert değil. İkisininde kendimce artısı var ama hangisinin artıları daha iyi onu seçemiyorum
    Boğaziçin artısı çift anadal, en kötü 1500 yapmış kişilerle okumak, istanbulda okumak
    Bilkentin artısı özel okul olduğu için olanakları, hocalarının yurtdışı bağlantısı, akrediteye sahip olması

Çift anadal yapmak çok fazla öne geçirir diye düşünüyorum ama aynı zamanda akrediteye sahip bir üniversite de avantajlı olur diyorum. Ne dersiniz?
  • axiengavus kullanıcısına yanıt
    Akreditasyon nedeniyle biraz zorlanabilirsin. İşletme deyince akla ilk Boğaziçi geliyor. Yurtdışı meselesinde de öncekinde dediğim gibi Bilkent’ten aşağı kalır yanı yok. Çap da yapma imkânın var. +ları üst üste koyarsan Boğaziçi bir adım önde.

• elektrik elektronik teknoloji fakültesini tercih edersem iş imkanım kısıtlanır mı? çok kararsızım şuan lütfen yardım edin hocam
  • paraya, ekonomiye ilgi duyan fakat matematiği çok iyi olmayan birisiyim iktisat seçmek istiyorum sence çok zorlanır mıyım? bir de maramara ing mi hacettepe ing iktisat mı seçilmeli, istanbulda oturuyrum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.