Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallaha birkaç gazete haberi ve söylentilere göre yeni Ankara garının arkalarda bir yermiş. Kendi gözlerimle görmedim açıkçası. O kadar alelacele yapıldı ki hiç bilgilendirilmedik. Bunlar da birkaç gazete ve söylentiyi aşamadı maalesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Ankara garının arkasında bir yer olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Ankara garının arkasında bir yer olduğu söyleniyor.
    Cevap için teşekkürler hocam. Alelacele böleceğiz diye abuk sabuk iş yapıyorlar.
  • Yok hocam hazırlık bitti tekrar girdim sınava. Baktım geliyor bir sorayım dedim. Birinci sınıfa geçiyorum tabi ikisinde de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Aslında bize kasım 2016 yılında söylendi bölüneceği. Fakat o zamandan bu zamana hiçbir hazırlık yapılmadı. Plan program konusunda sıfırız maalesef.

• Hocam,siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler düşünüyorum.İstanbul Üniversitesi ya da Marmara hangisini önerirsiniz?Bölüm hakkındaki düşünceleriniz neler?Teşekkür ederim.
  • crowismad kullanıcısına yanıt
    Marmara üniversitesi diyorum. Eğitimi İngilizce olması en büyük artısı. Ayrıca devleti düşünüyorsan da sana daha fazla fayda sağlar. Ben uluslararası ilişkiler yazılmasını istemem açıkçası. Çünkü iibf bölümlerinde en az iş bulabilen (devlet) bu bölüm. İktisat ve işletme gibi bölümler daha avantajlı bu konuda. Eskiden uluslararası ilişkiler bölümünü dışişleri alırdı şimdi o bile almıyor. Devlet konusunda 2-3 yabancı dil bilirim KPSS de çok iyi bir puan alırım diyorsan torpilsiz girersin. Özelde de zaten üniversiten isimden kazanıyor. Donanımlı bir şekilde mezun olursan iş bulma şansın var.

• gazi iktisat mı hocam yoksa Ankara üni Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler bölümü mü?
    Amacım bürokrasiye atılmak Türkçe bölüm okurken bir yandan sağlam bir yabancı dil tutmak. Web sitesi tasarımı yazılım reklam yönetimi gibi alanlarlar bilgim var. Tavsiyeniz ne olur?
  • tryaman T kullanıcısına yanıt
    Bana sorarsan gazi iktisat derim. Bürokrasi meselesi sıkıntılı mesele. Büyük torpiller döner. Devlette en fazla alım iktisattan yapılır. İş olanağı nispeten daha iyidir iktisatın. Ki devleti düşünüyorsun. İngilizce konusunu da kavramışsın. Ayrıca bilmen gereken şey MSOFFİCE programları. Ki gördüğüm kadarıyla onları da kolayca halledersin. Eğer iktisat tutuyorsa çeko yazma. İktisat daha zordur ama iyi çalışmayla devlette giremeyeceğin yer neredeyse yoktur. Şimdi okul yöneticileri de artık işletme ve iktisat öğrencilerinden seçilecekmiş. 3 aya çıkacak kanun diyorlar.

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam büyük ihtimalle ankara işletme gazi iktisat ankara üni çeko yazmayı düşünüyorum 2 ye ne koyarsam gelir gibi ama kısmet elbette.
    Bürokrasi mevzusunu aşabileceğimi inanıyorum insan ilişkileri ve siyasal anlamda güzel bir çevrem var.
    Office programı falan çat pat giderim çok bilgim olmasa da zor olmaz diye düşünüyorum dil için önümde kocaman bir 4 sene var verimli bir çalışma ile ingilizce de çok kolay halledilir gibi.
    Son bilgiler için çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı artık :)
  • Nette düzgün bilgi bulamıyorum ondan soruyorum;

müh kampüsüde bahçelievlerde demi ve üni de ağaçlık- takılacak alan az deniyor sizce ?

Külüpler aktif mi var mı? ( bununla alakan olmayabilir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortilency kullanıcısına yanıt
    Teknoloji fakültesi mi mühendislik mi? İkisinde de mühendislik bu eğitimi veriyor. Birisi Maltepe’de diğeri beşevlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 9 Ağustos 2018; 13:51:1 >
    Mühendislik olan,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ortilency -- 9 Ağustos 2018; 15:4:59 >
  • Ortilency kullanıcısına yanıt
    Mühendislik fakültesi Maltepede. Merkes kampüse 10 dakika mesafede. Ağaçlık alan maalesef yok. Alanı dar bahçe falan geniş değil.Yani takılacak alan yok. Kulüpler konusunda iyi ama. Okulun genel anlamda kulüpleri çalışıyor. Biraz araştırmayla kendine en uygun olanı bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Marmara üniversitesi diyorum. Eğitimi İngilizce olması en büyük artısı. Ayrıca devleti düşünüyorsan da sana daha fazla fayda sağlar. Ben uluslararası ilişkiler yazılmasını istemem açıkçası. Çünkü iibf bölümlerinde en az iş bulabilen (devlet) bu bölüm. İktisat ve işletme gibi bölümler daha avantajlı bu konuda. Eskiden uluslararası ilişkiler bölümünü dışişleri alırdı şimdi o bile almıyor. Devlet konusunda 2-3 yabancı dil bilirim KPSS de çok iyi bir puan alırım diyorsan torpilsiz girersin. Özelde de zaten üniversiten isimden kazanıyor. Donanımlı bir şekilde mezun olursan iş bulma şansın var.
    Hocam özel sektörde bu bölümden iş bulamaz mıyım?Devlet istemiyorum.
  • crowismad kullanıcısına yanıt
    Son iki cümleme tekrar bak. MSOFFİCE programları + yabancı dil + üniversitede aktiflik + donanım = Özelde iş bulmanın anahtarı
    Teşekkürler

• Hocam merhaba, hacı bayram veli siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazmayı düşünüyorumda ders yoğunluğu nasıl? Onun yerine hacettepe iktisat yazmak mantıklı mı? İsim değişikliği sıkıntı çıkarır mı? İş bulma durumu nedir?

Kb hocam bi soru daha soracam kampüs biraz küçük fln dedik yurt olanakları nasıldır acaba? Öğrenciler için yeterliliği nedir ?

( özel yurt varsa fiyat biliyormusunuz)

• mophiss kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sayısal mı daha çok seviyorsun sözel mi bunu düşünmen gerek. Sayısalı çok seviyorsan iktisat diyorum. Sözeli daha çok seviyorsan siyasal yazmanı öneririm. İki bölümün de ders yoğunluğu hemen hemen aynı. İktisat daha zor sadece siyasala göre. İsim değişikliği konusunda en azından şu an için bir sıkıntı yaşanmaz. Fakat ilerisi için bilmiyorum. Bazı hocalar ileride ayrılabilir. İş bulma konusunda devleti düşünüyorsan ikisinde de çok sorun yaşamazsın. Ama ben iktisadı öneririm. Çünkü KPSSde en az net çıkan bölüm dersleri iktisadınkiler oluyor. Çünkü telafi edilmesi daha zor. Özel konusunda da yine iktisat bilmek durumudasın. Siyasal da okusan iktisat da yabancı dili bilmen okulda aktif olman Msoffice programlarına hakim olman gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.