Şimdi Ara

Gazi üniversitesi,tüm İibfler ve Gazi hukuk hakkındaki soruları cevaplıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ah özür dilerim karıştırmışım. Edebiyat fakültesi ile karıştırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Son yapılan kaymakamlık sınavında en başarılı 2. üniversite Gazi üniversitesi oldu.

1) İstanbul üniversitesi

2) Gazi üniversitesi

3) Ankara üniversitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hukukta yatay geçiş zor mu yapanlar var mı acaba
  • blairlairy B kullanıcısına yanıt
    Yatay geçiş için ortalamanın 3.25 olması gerek en az. Biraz zor. Nereye geçmek istersin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 8 Ağustos 2018; 20:24:28 >
  • DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    İnigilzce + Arapça var Gazi İşletme okursam eğer özel sektörde iyi yerlere gelebilir miyim peki?
  • Hocam bolumler haci bayram veli universitesine gecince eski kampuse ne olacak bilginiz var mi?

• gazi mimarlık nasıl yazayım mı
  • internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Özel sektörde iş yapmak için bunların yanında okulda aktif olmak gerek. Mesela Faaliyetlere katılmalısın okuldaki. Atıyorum Kariyer yönetimi kulübü. Buna katılabilirsin. Ya da dağcılık kulübü. Artık iş hayatında hep tek başına hep de grup çalışmasına uyacak insanları alıyorlar. Ayrıca MSOFFİCE programlarını iyi bilmelisin. Dil konusu da iyiyse her yer alır seni.

• choyrn kullanıcısına yanıt
    Eski kampüs diye bir şey olmayacak. Mevcut binalar Hacı bayrama ait olacak. Ayrıca rektörlük binası vb. Başka binalarla da mevcut binalar desteklenecek. Şu an inşaatı yeni başladı. Birkaç yılı bulacak gibi. Ayrılma işi alelacele yapıldığı için şu an için biz de fazla bir şey bilmiyoruz. Bildiklerimiz sınırlı

• lala2332 kullanıcısına yanıt
    Çok özür diliyorum gazi mimarlıkta okuyan herhangi bir arkadaşım yok. Bu yüzden hakkında pek bir bilgim yok kusura bakma. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.

• Hocam üniversitenin isminin değişmesiyle sıralamanın düşmesini bekliyor musun ? Bekliyorsan sıralama kaç olur sence ?

• Hacettepe hukuk hakk. bilginiz var mı

Gazi hukuk mu hacettepe hukuk mu ? Neden?

• Aslında düşmemesi lazım. Çünkü akademisyen kadrosu aynı (en azından isim yüzünden) . Ki bu yeni sistemle ilgili de pek bir bilgim yok. Sanırım puan türleri birleşmiş. O yüzden çok ilginç bir tablo çıkacak gibi. Her şey olabilir. Fakat başta da dediğim gibi düşmemesi lazım ama ülkenin durumuna bakarsak daha da düşecek gibi puanlar. Umarım düşmesi çıkması sizin planlarınızı değiştirmez ve istediğiniz yere girersiniz

• berilgizem B kullanıcısına yanıt
    Ben gazi hukuk derim. Çünkü son iki yıldır adli yargı sınavlarında 1. Sırayı hep gazi hukuk alıyor. Eğitim kadrosu da gayet iyi (hacettepeninki de kötü değil) buradan da inceleyebilirsiniz ;https://www.tercihiniyap.net/universite/en-basarili-hukuk-fakulteleri-2018

YÖK kaynak ;
    yokatlas.yok.gov.tr
    Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavı | Mezun Başarı Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKMORDECAI -- 8 Ağustos 2018; 23:16:51 >

• DARKMORDECAI kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :)

• Gazi mimarlığı bırakıp hacı bayram hukuka geçmem mantıklı olur mu sizce? Bölüm olarak ikisini de yapabileceğimi düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni yapımına başlanan kampüs nerede? hacıbayramveli üniversitesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Muhtemelen 2-3 yıl daha kullanılacak. Çünkü hacı bayram veli üniversitesinin kendi kampüsü ortada yok. Yeni binaların yapımına başlandı. Onlar bitene kadar girilecek yüksek ihtimalle.
    Hocam bu yeni binalar nereye yapılıyor bilgin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARKMORDECAI

Çok özür diliyorum gazi mimarlıkta okuyan herhangi bir arkadaşım yok. Bu yüzden hakkında pek bir bilgim yok kusura bakma. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
    Yine de tesekkurlee cevap icin.

• huzuryum kullanıcısına yanıt
    Aslında bununla ilgili ben bir şey söylersem yanlış olur. Bence bir ders içeriklerine göz atın. Sözel dersler fazla ve ağır. Bu yüzden size uyar mı uymaz mı bilemem. Ki mimarlıktan hukuğa geçeni görmedim hiç. Merkezi yerleştirme için olabilir. Ortalama için yatay geçiş şartını kurtarıyorsanız bence değiştirmeyin derim çünkü şart yüksek. Zaten yapabiliyorsunuzdur. Fakat mutlu değilseniz dediğim gibi içeriklere göz atın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.