Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ TERCİH EDECEKLER (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Ege Üniversitesi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    O diyilde nickini çok beğendim senin :D)) Ege hertürlü iyi, bu Üni. de sosyal etkinliklerden geri kalmak mümkün mü:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forex11 -- 9 Temmuz 2014; 12:47:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba herkese, ben ege'de okuyorum da buradaki soruları cevaplayayım elimden geldiğince.

@inşaatçı5,

harç parasını yatırman gerekiyor ders seçebilmek için, sebep göstermeden dondurma en son bildiğim kadarıyla olmuyordu fakat değişmiş olabilir. ya da tanıdık, kafalama sayesinde yapabilirsin belki.

derslere de girmek zorundasın diye biliyorum. ev arkadaşım iibfdeydi ve devam zorunluluğu olan dersleri vardı. ama şubat ayında da başlayabilirsin tabi o kalanları seneye verebilirsin ikinci dönem başarılı olursan.

@EnderGelişenOsasunaAtağı

gözün kapalı tercih edebilirsin bence hala. buca'da örgün olmaktansa bornova'da ikinci öğretim olmak çok daha iyidir :)

@Heiland

hazırlık zorunlu zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aböRjin -- 9 Temmuz 2014; 14:15:08 >
  • aböRjin kullanıcısına yanıt
    hocam peki ikinci öğretim ders saatlerini biliyor musunuz? hiç bir yerden bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

hocam peki ikinci öğretim ders saatlerini biliyor musunuz? hiç bir yerden bulamadım

en erken 4-5 gibi başlar.

ders programına ve süresine göre değişir.
    peki sağolun
    Hocam ben hemşirelik vericem acaba bütün binalar kampustemi, fakülte olduğu için hepsini tek çatı altındamı toplandı eğer ödemiş çıkarsa işimiz yaş desene Bornova arası en az birbuçuk saat bide kyk erkek yurtları busene inciraltına gidecekmiş bu doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forex11 -- 9 Temmuz 2014; 15:19:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forex11

Hocam ben hemşirelik vericem acaba bütün binalar kampustemi, fakülte olduğu için hepsini tek çatı altındamı toplandı eğer ödemiş çıkarsa işimiz yaş desene Bornova arası en az birbuçuk saat bide kyk erkek yurtları busene inciraltına gidecekmiş bu doğrumu

valla bildiğim kadarıyla hemşirelik derslikleri bornovada'ki kampüste ama siz gene de bir araştırın.

erkek kyk yurdu ise geçen sene taşındı zaten inciraltı'na.
  • EGE BİLGİSAYAR İSTEYENLER ÖNEMLİ

bu bölüm 2006 yılında ilk 6000 den alıomuş şuan 36bin ve geçen seneler sürekli düşmüş bunun sebebi ne olabilir acaba bende gitmeyi düşünüyorum biz mezun olurken 100binden fln verir sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba ege myo dan bir bölüm yazacağım muafiyet hk bilgin var mı ben suan başka bir önlisansın 2.ınıfına geçtim örnek oalrak ingilizce 1 ve 2 den muaf olabilir miyim çünkü bunları verdim transtkriptte var.... yoksa mezun olmadan muaf olamam mı geçtiğim derslerden ? cvp için şimididen teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerrinteyze

merhaba ege myo dan bir bölüm yazacağım muafiyet hk bilgin var mı ben suan başka bir önlisansın 2.ınıfına geçtim örnek oalrak ingilizce 1 ve 2 den muaf olabilir miyim çünkü bunları verdim transtkriptte var.... yoksa mezun olmadan muaf olamam mı geçtiğim derslerden ? cvp için şimididen teşekkür ederim

valla bu konularda pek bilgim yok ama ders işletme diye bir olay var. mesela okulunun web sitesinden veya öğrenci işlerinden ingilizce 1 dersinin içeriğinin çıktısını alıp geçiş yapacağın okula sunuyorsun. kabul ederlerse muaf oluyorsun. mezun olmana gerek yok. benim bildiğim bu şekilde.

sınıftan bir arkadaşım kayseride aynı bölümden geçiş yapmıştı. bu şekilde verdiği dersleri tekrar almadı.

ama benim yüzümden yanlışlık olmasın, öğrenci işlerini ara derim.

• bende bu sene işletme veya iktisat yazmayı düşünüyorum nasıl bölümlerdir okunur mu egede? bir de ingilizce yazmıyor ama sanırım %70 ingilizceymiş doğruluk payı nedir
  • Beyler özel yurtta tek kişilik oda fiyatları ne kadar egede? bildiğiniz,önerebileceğiniz özel bir yurt var mıdır?
  • Ege Diş hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Antalya'dayım.Akdeniz diş yerine Ege'ye gelmem sizce doğru bir kara olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepilasyon

EGE BİLGİSAYAR İSTEYENLER ÖNEMLİ

bu bölüm 2006 yılında ilk 6000 den alıomuş şuan 36bin ve geçen seneler sürekli düşmüş bunun sebebi ne olabilir acaba bende gitmeyi düşünüyorum biz mezun olurken 100binden fln verir sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: redys

bende bu sene işletme veya iktisat yazmayı düşünüyorum nasıl bölümlerdir okunur mu egede? bir de ingilizce yazmıyor ama sanırım %70 ingilizceymiş doğruluk payı nedir

kaç bindesin dostum ve ikinci öğretimleri yazdın mı
  • Arkadaşlar merhaba. Ben TS'de 22 bindeyim reklamcilik dusunuyorum ancak egede 16 bin 800. Gelmeyi inanılmaz derecede çok istiyorum sizce oluru nedir ? Bir de kocaeli uni nasıl bilginiz var mı ?

• Arkadaşlar Sırasıyla Reklamcılık, HIT ve RTS yazdım gelme ihtimali en yüksek olan HIT.
    Merak ettiğim bir şey var şimdi İltşm. Fak ve Edeb. Fak yan yana ve Edebiyat Terör sempatizanları ile bilinen bir Bölüm. Peki iletişimde Edebiyat'taki kadar çok terörist var mı ?

• Ege reklamcılık geldi

• merhaba bende seyahat işletmeciliğini kazandım sormak istediğim bi kaç soru var yanıtlarmısınız acaba :) Malum çeşmede ve ben öğrenci köyüne kayıt olmak istiyorum o yolu gidip gelme ihtimalim ve okul saatine yetişme ihtimalim düşükmü, yoksa rahat rahat gider gelebilirmiyim? Ayrıca öğrenci köyünde kalmak akıllılıkmı çeşmede okuyacak olan birine göre?
  • fiobin F kullanıcısına yanıt
    hocam her sabah çeşme bornova çekilmez üstelik bölümüne öğrenci köyü çıkmaz zaten
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.