Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ TERCİH EDECEKLER (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Ege Üniversitesi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alitaran

quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu öğrenci köyüne hala ön kayıt yaptıramıyorum tc no ve doğum tarihimi yazdığımda bilgilerinizi kontrol ediniz diyo

15 ağustosta ön kayıtlar başlıyo hocam egenin sitesinde duyurularda var

teşekkürler bu öğrenci köyünde internet varmı ?

geçen sene 2-2.5 ay kadar aksilik oldu sonra aksilik giderildi ama bu sene bi sıkıntı olmaz heralde

anladım bu öğrenci köyü puanla alıyormuş sanırım girebilirim umarım 416 puanım var

her bölümde kendi içinde sıralama yapılıyor ona göre giriyorsun puana göre sıralasalar tıpçılardan yer kalmaz

teşekkürler bilgileriniz için peki bu öğrenci köyü olmazsa önerebileceğiniz alternatif yurt varmı ?

• ege olmadı istanbul oldu :))
  • Arkadaşlar Ege Üniversitesi Rektörlüğünde çalışıyorum. Kayıtlar, notlar vs ile ilgili merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olayım.
  • errgin kullanıcısına yanıt
    İyi günler ben Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu nu kazandım puanım 316 öğrenci köyüne girme şansım var mı açıkta kalmak istemiyorum bölümüm de ebelik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudeHenecia

İyi günler ben Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Yüksekokulu nu kazandım puanım 316 öğrenci köyüne girme şansım var mı açıkta kalmak istemiyorum bölümüm de ebelik...

Ben Rektörlük Öğrenci İşlerinde çalışıyorum, Öğrenci Köyü ile ilgili bir bilgim yok size o konuda ancak okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.
  • bekle beni egeeeee :) grafik tasarım . çesmeeye 1bucuk saat mesafe
  • Takip edeyim konuyu seneye lazım olabilir.
  • Elektrik-Elektronik mühendisliği nasıldır ? Eğitimi zor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errgin

quote:

Orijinalden alıntı: SudeHenecia

Ben Rektörlük Öğrenci İşlerinde çalışıyorum, Öğrenci Köyü ile ilgili bir bilgim yok size o konuda ancak okuyan arkadaşlar yardımcı olabilir.

Merhabalar.Yurt sonuçları kayıt gününün ertesi günü açıklanacakmış.Dolayısıyla şehir dışından gelenlerin konaklaması lazım orada.Üniversite bünyesinde konaklayabileceğimiz bir yer var mı acaba?

• ege tip kazanan bir arkadas pm atabilir mi? simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege hemşirelik yazcam nasipse hazırlık zorunlu mu entegre sistem nasıl işliyor konum nasıl okuyan pm atabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege üniversitesini istiyorum biraz bilgi verir misiniz?
  • Galiba bu sene kimse buraya tercih etmicek

• 32 bin ile Ege bilgisayarı tercih edeceğim. Üstüne geçen sene 27 bin ile alan Marmara da yazacağım. Marmara olmazsa Ege olacak gibi. Yüksek ihtimalle ordayım seneye. Şimdiden heyecan bastı.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben Ege Üniversitesi ikinci öğretim iktisat bölümüne kayıt olmayı düşünüyorum. Kayıt için önce ilk taksiti yatırmak zorunda mıyız? Kayıt olup ilk sene bölümü sebep göstermeden dondurabiliyor muyuz? Veya dondurmadan ilk sene derslere hiç gitmesem boşuna harç ödemek dışında herhangi bir şey oluyor mu?(okuldan atılmak vs.) İşlerim sebebiyle ilk sene gidemeyebilirim o yüzden soruyorum? Dönem ortasında gelip bölüme başlayabiliyor muyuz ? Şubat ayında? Lütfen bilenler cevaplarsa çok sevinirim çok iyi olur vallahi :D Cevaplayanlardan Allah razı olsun şimdiden :)
  • ege bilgisayar yazıcam ilk sıraya sıralamam 30bin hadi hayırlısı :)

• merhabalar ege üniversitesi İİBF'de ikinci öğretim işletme ile dokuz eylül örgün işletme arasında kaldım. gözüm kapalı ege işletmeyi tercih ederdim ama ikinci öğretim olması aklımı kurcalıyor sözlüklerde ikinci öğretim öğrencisinin tamamen farklı yaşantısı olduğu sosyal etkinliklerden geri kaldığı söylenmiş ikinci öğretim okuyan var mı?
  • bölüm sıralaması 20.5 k benim 21.7 k tercih edilecek gidebilir miyim acaba? PDR
  • burada okuyan arkadaşlarım hayatlarından çok memnunlar herbakımdan güzelmiş giderseniz kesinlikle pişman olmazsınız
  • 2. Öğretim uluslararası ilişkiler gidicem büyük ihtimalle :D Dersler %70 ingilizceymiş dersler hazırlık okusamm mıı ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.