Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ TERCİH EDECEKLER (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
5
Favori
16.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Ege Üniversitesi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege turizm kazanan varsa om atabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ege üniversitesi ege myo bilgisayar programcılığı geldi . başka ege myo gelen var mı ?
  • ogrenci koyu icin gunlugu 55(tek kisilik) ve 50(cift kisilik) gibi bi fiyat almis babam. bu dogru mudur? coook pahali degil mi ya aylik 1500 lira bi yurt icin. alternatifi olanlarla ve bi de izmir konusunda yardimci olabileceklerle iletisime gecebilirsek cok guzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: reader.

ogrenci koyu icin gunlugu 55(tek kisilik) ve 50(cift kisilik) gibi bi fiyat almis babam. bu dogru mudur? coook pahali degil mi ya aylik 1500 lira bi yurt icin. alternatifi olanlarla ve bi de izmir konusunda yardimci olabileceklerle iletisime gecebilirsek cok guzel olur

ogrencikoyu.ege.edu.tr
    Ege Üniversitesi Öğrenci Köyü
    http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/?page=odaucreti

Oda ücretleri çok net yazmakta. Misafirhaneler bile günlük o kadar yüksek bir ücret almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan_Depik -- 26 Temmuz 2013; 12:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

ogrenci koyu icin gunlugu 55(tek kisilik) ve 50(cift kisilik) gibi bi fiyat almis babam. bu dogru mudur? coook pahali degil mi ya aylik 1500 lira bi yurt icin. alternatifi olanlarla ve bi de izmir konusunda yardimci olabileceklerle iletisime gecebilirsek cok guzel olur

http://ogrencikoyu.ege.edu.tr/?page=odaucreti

Oda ücretleri çok net yazmakta. Misafirhaneler bile günlük o kadar yüksek bir ücret almıyor.

hocam haklisin icim cok rahatladi.

• quote:

Orijinalden alıntı: strdewil

Ege Tıp :) kalcak yerle ılgıllı onerıler beklenır :)

Genel olarak öğrenci köyü öncelikli önerilir. Özellikle tıpçılar için. Yukarıda başvurularını vs. yazdım.

KYK'nın şartlarını pek bilmiyorum. Ama yüksek ücretli yurdu yok.

Onun dışında 400 ile 1000 tl arasında yurt fiyatları değişmekteydi geçen sene. 400 TL olan elbette cemaat yurdu. Maddi durumunuza bakıyor biraz durum. Ama bildiğim kadarıyla geçen sene en çok Kılıçoğlu'ndan memnun kalıyorlardı. Onun dışında MyVia, Sabancı, Yükseliş, bir tane de adını hatırlayamadığım bornovada özkanlarda bi yurt vardı. Hatırlayınca onu da yazarım. Bunlar en iyi yurtlar ama fiyatları baya yüksek haliyle. 600-1000 arası aylık ücretleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan_Depik -- 26 Temmuz 2013; 16:07:27 >
  • Elektrik Elektronik
    Sıralamam 27.398
  • Ege in psikoloji ve pdr si nasıl?Eğitim fakültesi başka bir yerdeymiş sanırsam orası nasıldır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Tekrar rahatsız ediyorum ama.Önkayıt işlemleri açılmış okulun fakat kimlik numarası ve doğum tarihini girdiğimde sistemde kayıt bulunamadı yazıyor.Daha yeni açıldığı için teknik bir sorun mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Merhabalar.Tekrar rahatsız ediyorum ama.Önkayıt işlemleri açılmış okulun fakat kimlik numarası ve doğum tarihini girdiğimde sistemde kayıt bulunamadı yazıyor.Daha yeni açıldığı için teknik bir sorun mudur ?

Geçen senede aynı problem olmuştu. Düzelir. Pazartesi-salı günü tekrar deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

quote:

Merhabalar.Tekrar rahatsız ediyorum ama.Önkayıt işlemleri açılmış okulun fakat kimlik numarası ve doğum tarihini girdiğimde sistemde kayıt bulunamadı yazıyor.Daha yeni açıldığı için teknik bir sorun mudur ?

Geçen senede aynı problem olmuştu. Düzelir. Pazartesi-salı günü tekrar deneyin

Teşekkür ederim.
  • quote:

ön kayit hala olmuyo ya sizde de oyle mi acaba?

• quote:

quote:

ön kayit hala olmuyo ya sizde de oyle mi acaba?

Evet öyle.Merak edecek bir durum olduğunu sanmıyorum, büyük ihtimalle düzelir birkaç güne.
  • Ben bu sene Ege üni. İktisat fakültesini kazandım.Doğma büyüme bornovalıyım alışma problemi olmaz.Sorum şu ki: Ege'de iktisat okumak gerçekten iyi mi yani ilerde master yapmak veya iş bulmak istersem refaransı fazla olur mu sizce?

• arkadaşlar bu öğrenci köyüne hala ön kayıt yaptıramıyorum tc no ve doğum tarihimi yazdığımda bilgilerinizi kontrol ediniz diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vril

arkadaşlar bu öğrenci köyüne hala ön kayıt yaptıramıyorum tc no ve doğum tarihimi yazdığımda bilgilerinizi kontrol ediniz diyo

15 ağustosta ön kayıtlar başlıyo hocam egenin sitesinde duyurularda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaran

quote:

arkadaşlar bu öğrenci köyüne hala ön kayıt yaptıramıyorum tc no ve doğum tarihimi yazdığımda bilgilerinizi kontrol ediniz diyo

teşekkürler bu öğrenci köyünde internet varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene 2-2.5 ay kadar aksilik oldu sonra aksilik giderildi ama bu sene bi sıkıntı olmaz heralde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

geçen sene 2-2.5 ay kadar aksilik oldu sonra aksilik giderildi ama bu sene bi sıkıntı olmaz heralde

anladım bu öğrenci köyü puanla alıyormuş sanırım girebilirim umarım 416 puanım var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım bu öğrenci köyü puanla alıyormuş sanırım girebilirim umarım 416 puanım var

her bölümde kendi içinde sıralama yapılıyor ona göre giriyorsun puana göre sıralasalar tıpçılardan yer kalmaz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.