Şimdi Ara

##EGE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TOPLULUĞU##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar , bildiğiniz üzere topluluk kuralım demiştik ve kurduk.Yaz diyeni yazacağım.

İmzamız da budur :

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_108398636/f_//tm.htm#108398636][center][color=orange][size=2][b]Donanım Haber[/b][/size][/color][/center][/link][link=http://forum.donanimhaber.com/m_70180426/tm.htm][center][color=black]##[/color][color=orange,black,yellow][b] Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Topluluğu [/b][/color] [color=black]##[/color][/center][/link] 
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/30/72/4d/30724d3016d249f82318a234c6e7fc9d.jpg[/image][/center]

Bu da görünümü:

quote:

Donanım Haber
    ## Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Topluluğu ##

------------------------------------------------

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

Tarihçe
    20 Mayıs 1955 günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen "Ege Üniversitesi" adıyla İzmir de bir Üniversite kurulması hakkındaki 6595 sayılı kanun ve Milli Eğitim Bakanlığı kararı gereğince kurulan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ege Üniversitesinin ilk iki fakültesinden birisidir. Üniversitenin kurulmasıyla görevlendirilen iki öğretim üyesinden birisi olan Ord. Prof. Dr. Muhiddin EREL İstanbul Üniversitesi Hijyen kürsüsündeki görevinden ayrılarak İzmir e geldi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından E.Ü. Tıp Fakültesi kurucu Dekanlığına atandı.

Üniversitemizin kurucuları atanmalarının yapıldığı 1955 yılının Ağustos ayında Üniversiteye tahsis edilen binada çok kısa zamanda organize olarak 5 Kasım 1955 günü yapılan tören ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi nde öğretimi başlattılar. Böylece, lise mezuniyet derecelerine ve başvuru sırasına bakılarak kayıtları yapılan 20 si yabancı uyruklu 90 öğrenci ile 1955 1956 öğretim yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi nde öğretime başlanmış oldu. Öğretim, Ziraat Fakültesi öğrencileri ile birlikte Bornova Bölge Ziraat okulunda ve hızla inşa edilen geçici binalar ile askeri birliklerden sağlanmış olan yarım silindir biçiminde yapılmış barakalarda sürdürüldü. Fakülteye kaydolan ilk öğrenci olan İhsan Kazandı 1961 yılında mezun olduktan sonra üniversitenin Mediko Sosyal Hizmetler Merkezinde görev yapmıştır.

-Bu da Ege Üniersitesi tıp fakültesi resmi sitesidir. Fakülte ile ilgili her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz.http://www.med.ege.edu.tr/

KAMPÜSTEN KESİTLER

##Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Topluluğu Üyelerimiz##

1.@Mr. JOKER (Kurucu Lider)
    2.@sessizsimetri
    3.@hodrimaiden
    4.@Batcan_35
    5.@sosyalik
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    .
    .
    .
    .

Üyeler bekleniyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. JOKER -- 25 Temmuz 2015; 19:13:46 >

• Buyrun gençler yeni konumuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı
  • Kimse gelmiyor

Acaba yalnız mıyız ?
  • gelsenize gençler
  • Ekleyin beni de bu arada konu mobilde duzgun gorunmuyor.

• hodrimaiden kullanıcısına yanıt
    center yaptığım için mi acaba sola dayalı mı yapıyım konuyu ya böyle daha estetik ama ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beni de ekleyin Mobil de konuyu göremedim
  • Yazabilirsin.
  • Mobildeyim arkadaşlar pcye geçince eklerim

• bir şey söylücem gençler . ben marmara gelmez ege gelirdiyordum . marmara bayağı geri gelmiş ucundan girdim . neden ege bu kadar yükselirken marmara düşüyor. yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan323

bir şey söylücem gençler . ben marmara gelmez ege gelirdiyordum . marmara bayağı geri gelmiş ucundan girdim . neden ege bu kadar yükselirken marmara düşüyor. yorumlarınızı bekliyorum.

Ege hep yukselir çunku egeye izmirde yaşayip da capa cerrahpasa tutmasina ragmen izmirde kalmak isteyenler geliyo misal ben 1490.yım. Ayrıca bu ege bölgesi civarndan da talep var.Buralarn en iyi universitesi.

• serhan323 S kullanıcısına yanıt
    Ege kalite sıralamasında marmaradan yukarida ve daha köklü Marmara İstanbul da olduğu için daha yüksek ayrıca marmaranin kontenjanı daha az ikisininde 171. giren kişilerini kıyaslamak gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batcan_35 -- 25 Temmuz 2015; 15:53:50 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıpçılar bu konuya lütfen
  • Beni de yazabilirsin
  • Arkadaşlar bizim için ders kayıtları başladı mı? Başlamadıysa ne zaman başlayacak bir bilgisi olan var mı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmitozbölücü -- 21 Eylül 2015; 19:49:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.