Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi başta 28 lira ödeyip 2. dönem harcın tamamını mı ödeyeceğiz katkı kredisi çıkarsa?
  • yok ikinci dönem de 28 lira
  • katkı kredisi çıksa bile ben almayı düşünmüyorum ama.. pztesi günü bankaya normal harcı yatırcaktm ama şimdi kafam karıştı? ne yapmalıyım :S
  • Valla hiç bulaşmadım o kredi işine.. Çok sakat bişey..
    Ama bursun çıkıp çıkmadığını nerden öğrenicez arkadaşlar ?
  • ya şu yurt başvuruları 30 ağustosta açıklanacak diyorlardı.ne biçim bi siteyse şu kyknın sitesine bi türlü giremiyom l
  • açıklamaya niyetleri yok galiba?
  • Yarın kayıda gitcek olan var mı?
  • Benim kayıt 2 eylülde.. Ama inşallah şu öğrenci köyü çıkmıştır bana.. Yoksa harbiden sap gibi kalıcaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

ya arkadaslar internetten ön kayıt yaptırdığımda bna kayıt için sabah 8-9 arası saat vermişler.bnm otobüs izmire 9,30 da ulaşıyor.1 saat dolmuş felan.yani bnm üniversitede olmam 11 i bulur.kayıtta bi sorun çıkar mı geç yetişeceim için._?

Merak etme otobüsten indikten yarım saaat sonra okuldasın. Öyle 1 saat mesafe filan kim dediyse yalan.
  • arkadaslar yurt basvurusunda yedek yazıyo.ne demek yani yerleştirilemedim dimi_? ya bi de bornovada özel yurt varmı valla sap gibi ortada kaldım napcaımı bilmiom yardım arkadaslar özel yurt önerecek varsa pm atsın lütfen
  • ya arkadaslar öğrenci köyü başvuru sonuçlarını nerden öğreniyoruz
  • Öğrenci köyüne başvuru başladımı ki? Öğrenci köyü KYK'dan bağımsızdır. Biz kayıt sırasında öğrenci köyüne kayıt yaptırıp yaptırmayacağımız soruldu. Kayıt sonra diye biliyorum siz yinede bir siteye girin bakın. Ayrıca yedekte kalmanız önemli değil, sıra size gelene kadar yine KYK'da misafir öğrenci olarak kalabiliyorsunuz.

Ayrıca çok telaşlı haldesiniz, ben bu kadar dert etmedim işlerimi sizler neden bu kadar dert ediyorsunuz? Herşeyin bir çözümü var.
  • Öğrenci köyü dışarıdan çok güzel gözüküyor
  • bende yedeğim öğrenci köyüne ön kayıtta başvurmadım keşke başvursaydım elden kayıt olmuyormuş napcaz bilmiyorum
  • Ben de yedeğim bakalım. Olmazsa eve çıkmayı düşünüyorum sağlam insanlar bulabilirsem tabii.
  • ewt arkadaslar adm gibi insanlar bulmak çok önemli.bn de bulursam eve çıkacam.bu arada bnm kyk yedek sıram 1353 gelme ihtimali var mı_?
  • bu arada demin harç yatırdım fen fakülteleri 170.50 diyor EGE nin sitesinde banka memuru bnden 2 tane 28.50 öğrenim harcı bi tane 45 tl kimlik 5 tl de sigorta olmak üzere 4 dekont verdi.yani toplam 107 tl yatırdım 170 yatırmam gerekirken.ne anlama geliyo bu hiç bişi anlamadım 70 tl cepte kaldı valla
  • Millet ben Bornova da emlakçılık yapıyorum.Yurt çıkmazsa ayarlarız ev

Küçükparkta Celil Atilla kuaförün üstü 2+1 içi yapılı daire 650TL

Migros civarında

2 tane 3+1 var ikisi de 600TL,ikisi de normal içi yapılı olmayan daire 120 metrekare

1 tane Finalde(bölge metroya ve migrosa çok yakın-bilmeyenler için) 2+1 110 metrekare hazır mutfaklı,boyası falan şuanda yapılan 6.kat daire 600 TL

Direk bana ulaşmak isterseniz 05062634307

Dükkanın numarası da 232-3735242

P.S:Küçükparktaki daire 2 güne gider kalmaz,kaçar fotoğraflarını eklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 31 Ağustos 2009; 13:52:23 >

• pm attm
  • Bugun gititm yaptırdım harç parasını 45 lirada extradan girdi kayır kimlik zart zurt parası offff
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.