Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

su ürünleri ikinci öğretimin harç parası ne öyle ya dersane gibi 1.900

senelik 1900 olduysa yine ucuz. 2500 falan olcak diye bekliyoruz

burjuva bölümü diye boşa demiyolar
  • ne özelliği var ki abi bitiren iyi para kazanabiliyor mu?Puanıda çok düşük 200.000 lerde almış sıralamada

Not:Bu ücret ikinci öğretim içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 28 Ağustos 2009; 13:16:34 >
  • SU ÜRÜNLERİ FAK. İ.Ö 1.924lira. İyi bari 2olmadı daha

Su ürünleri sektörü son 10yıldır Dünya'da en hızlı büyüyen gıda sektörüdür ve tüm dünayadaki sektörlerin büyüme hızı içinde ilk 5tedir.

Türkiye'de aslında bu sektör için çok uygun çünkü her taraf deniz. ama bizim gibi yatırımcı mühendislere ihtiyaç var.

5-10sene içinde Türkiyenin balık ihracatından elde ettiği gelir çok büyük rakamlara ulaşıcaktır
  • KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

* Adayın mezun olduğu liseden aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı
    * Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır)
    * Askerlik Durum Belgesi
    * 3 adet 4,5 x 6 (cm) ebadında fotoğraf
    * DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile yerleşenler için Önlisans Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı
    * Sağlık Raporu( Sadece Diş Hekimliği Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu,Ege Meslek Yüksekokulu’nun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı,Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO’nun Paramedik Programı öğrencileri için)

ikametgaha gerek yokmuş ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 28 Ağustos 2009; 16:32:21 >
  • Merhaba .

Ben tüm belgelerimi hazırladım.Ancak Garanti Bankasına para yatırılacakmış.Bu para ne parası ? Harçlara baktım bolumum 228.00 Tl . Eylul ayı 114.00 Tl Şimdi ben garanti bankasına 114 tl mi yatırıcam o para bu para mı oluyor ?

Birde KYK ya katkı kredisi için başvurmuştum kazanıp kazanmadığımı nerden öğrenebilirim? Çünkü katkı kredisi kazanmış isem bu ay sadece 19 Tl yatırmam gerekiyormuş.

Teşekür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

quote:

su ürünleri ikinci öğretimin harç parası ne öyle ya dersane gibi 1.900

senelik 1900 olduysa yine ucuz. 2500 falan olcak diye bekliyoruz

burjuva bölümü diye boşa demiyolar

iliğimizi sömürdüler kanka

• İki dönemin harcı, kimlik ücreti ve nereden çıktığı belli olmayan 5 TL ile toplam 391 TL yatırmış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

İki dönemin harcı, kimlik ücreti ve nereden çıktığı belli olmayan 5 TL ile toplam 391 TL yatırmış bulunmaktayım.

Tek seferde yatırmak mumkun mu ? Eylül ve Şubat ta yatırmak yerine .

Kyk basvuru yaptınızmı katkı kredısı ıcın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

İki dönemin harcı, kimlik ücreti ve nereden çıktığı belli olmayan 5 TL ile toplam 391 TL yatırmış bulunmaktayım.

Tek seferde yatırmak mumkun mu ? Eylül ve Şubat ta yatırmak yerine .

Kyk basvuru yaptınızmı katkı kredısı ıcın ?

Evet mümkün hocam

Katkı kredisinede bulaşmadım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1923 -- 28 Ağustos 2009; 19:23:36 >
  • Açıldı yani harç yatırma yarın yatırabilir miyim açıkmıdır banka?
  • büyük alışveriş merkezlerıne gıt oralarda acık ankara ıse optimum ankamall carrefour gibi
  • quote:

Açıldı yani harç yatırma yarın yatırabilir miyim açıkmıdır banka?

Ben yatırdığıma göre açıldı
  • kyk'a başvurdum ben. katkı kredisi çıkarsa almayı düşünmüyorum. harç ödeme sorun olur mu? normal yine harcı ödeyecek miyim? yukarıda bi arkadaş eğer katkı kredisi kazanırsam 19ytl ödeyeceğini söylemiş. eğer bende kazanırsam ve almazsam öyle mi yapmak zorunda kalacağım?
  • ya arkadaslar internetten ön kayıt yaptırdığımda bna kayıt için sabah 8-9 arası saat vermişler.bnm otobüs izmire 9,30 da ulaşıyor.1 saat dolmuş felan.yani bnm üniversitede olmam 11 i bulur.kayıtta bi sorun çıkar mı geç yetişeceim için._?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimi_raikonen

ya arkadaslar internetten ön kayıt yaptırdığımda bna kayıt için sabah 8-9 arası saat vermişler.bnm otobüs izmire 9,30 da ulaşıyor.1 saat dolmuş felan.yani bnm üniversitede olmam 11 i bulur.kayıtta bi sorun çıkar mı geç yetişeceim için._?

sana verilen saatte gitsen senin için daha iyi olur herhalde.
  • hocam haklısın ama ben iskenderundan gelecem yani 17 saat yolculuğun ardından otobus te anca o saatte varıyor.artık bakıcaz bi çaresine
  • abi o saati kaçırma derim ayrıca otogar şehrin biraz dışında 6 da izmirde olsan iyi olur
  • harç kredisi bana da çıkmış. 28.50 lira ödücem.. bunun geri ödemesi var mı arkadaşlar?
  • hemde ne biçim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.