Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah 9 kursa gitmeden önce uğradım yarın açık olur mu acaba?
  • Bence açık olur.
  • yarın kemeraltı tarafına gitcem bi uğrarım gene garantiye bu sıralarda izmir çok sıcak ya hiç çıkılcak gibi değil dışarısı.Ne zaman biter acaba bu sıcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 25 Ağustos 2009; 23:06:47 >
  • ( 5- 2009-2010 Öğretim Yılında +1. Yılını okuyan öğrenciler %50, +2.yılını okuyan öğrenciler de %100 zamlı
    olarak öğrenci katkı payını ödeyeceklerdir. )
    ya arkadaslar bu nedemek oluyor tam olarak.şimdi bn fen fakültesinde okucam.341 tl yazıyo.bnm ilk yılım.bn 341 deilde 511 ytl mi yatıracam.yüzde 50 fazlası dio madde.
  • Simdi garantiden geldim. Yatiramadim hala tanimlanmamis galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcHy

Harçlar açıklandi beyler
    link:http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=150

Biraz üstlere bakarsanız aynı mesajı benim de attığımı görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orijinalden alıntı: AcHy

Harçlar açıklandi beyler
    link:http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=150

Biraz üstlere bakarsanız aynı mesajı benim de attığımı görebilirsiniz.

pardon hocam cepten yazdım da görmedm =)

• ya şimdia geldiam bankadan pazartesi yatırabilincek dio dövüacektim adamı pazarteasi kayıt var be
  • ya arkadaslar hazırlık okumak zorunlu deil demi.
  • Hazırlık sınavından başarılı olursanız okumazsınız.
  • hazırlık kalkıyor gibisinden bişi duydum ama ne kadar doğrudur bilmem
  • Kayıt için gerekli belgelerde; Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır) yazıyor. Bu nasıl olacak arkadaşlar, yanımızda nüfus cüzdanını ve onun bir fotokopisini götürmek yeterli midir?
  • merhaba arkadaşlar...

Dün bende harcı ödemek için bankaya gittim ve tahsilatın daha başlamadığını söylediler. Ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bu sene Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü kazandım, listeye adımı eklerseniz sevinirim.

[edit]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anqelistic -- 26 Ağustos 2009; 15:55:46 >
  • Ben ikinci kez uğradım garantiye bugün, hala yatırılamıyor.
  • quote:

Kayıt için gerekli belgelerde; Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır) yazıyor. Bu nasıl olacak arkadaşlar, yanımızda nüfus cüzdanını ve onun bir fotokopisini götürmek yeterli midir?

Muhtara git hocam orda vericekler adı nüfus cüzdanı onaylı örneği

quote:

merhaba arkadaşlar...

Dün bende harcı ödemek için bankaya gittim ve tahsilatın daha başlamadığını söylediler. Ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bu sene Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü kazandım, listeye adımı eklerseniz sevinirim.

quote:

Ben ikinci kez uğradım garantiye bugün, hala yatırılamıyor.

Bende bugun uğradım pazartesi dedi pazartesi kayıt var dedim üniversiteden haber bekliyoruz dediler üniversiteyi arıycam ama nereyi arıcağımı bilmiyorum

• Kayıt örneğini ne yapacaklarsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

quote:

Kayıt için gerekli belgelerde; Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır) yazıyor. Bu nasıl olacak arkadaşlar, yanımızda nüfus cüzdanını ve onun bir fotokopisini götürmek yeterli midir?

quote:

merhaba arkadaşlar...

quote:

Bende bugun uğradım pazartesi dedi pazartesi kayıt var dedim üniversiteden haber bekliyoruz dediler üniversiteyi arıycam ama nereyi arıcağımı bilmiyorum

Onu biliyorum ama öyle olsaydı nüfus cüzdanının onaylığı örneği yazardı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bunun hakkında?

• Bende bugün gittim bankaya ama hala açılmamıştı sistem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar...

quote:

Onu biliyorum ama öyle olsaydı nüfus cüzdanının onaylığı örneği yazardı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bunun hakkında?

Ben alırken bir kaç öğrenci daha alıyordu yoksa benim aldığım yanlış mı ? Üstünde ..... mahallesi muhtarlığı Nüfus cüzdanı örneği olan belge değil mi resimli olan?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.