Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raymanallstar

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Kayıt için gerekli belgelerde; Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır) yazıyor. Bu nasıl olacak arkadaşlar, yanımızda nüfus cüzdanını ve onun bir fotokopisini götürmek yeterli midir?

Muhtara git hocam orda vericekler adı nüfus cüzdanı onaylı örneği

quote:

merhaba arkadaşlar...

Dün bende harcı ödemek için bankaya gittim ve tahsilatın daha başlamadığını söylediler. Ne zaman başlayacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bu sene Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünü kazandım, listeye adımı eklerseniz sevinirim.

quote:

Ben ikinci kez uğradım garantiye bugün, hala yatırılamıyor.

Bende bugun uğradım pazartesi dedi pazartesi kayıt var dedim üniversiteden haber bekliyoruz dediler üniversiteyi arıycam ama nereyi arıcağımı bilmiyorum

Onu biliyorum ama öyle olsaydı nüfus cüzdanının onaylığı örneği yazardı diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlar ne düşünüyor bunun hakkında?

Ben alırken bir kaç öğrenci daha alıyordu yoksa benim aldığım yanlış mı ? Üstünde ..... mahallesi muhtarlığı Nüfus cüzdanı örneği olan belge değil mi resimli olan?

Evet bu dediğiniz onaylı nüfus cüzdanı örneği oluyor ama üniversitenin açıklamasında "Nüfus Cüzdanının Örneği ( aslı görülmek suretiyle fotokopisi alınacaktır)" parantez içindeki yazı olmasa ben de aynen sizin gibi yapacaktım ama parantez içindekini okuduğumda nüfus cüzdanımı yanımda bulundurmam ve onun bir fotokopisi götürmem yeterli olacak gibi geldi.

• Arkadaşlar harçlarınızı kayıt haftası yatırmaya başlayacaksınız heyecanlanmayın bişey olmaz. Kayıt başladığı günün sabahında gidin bankaya. Pazertesi kayda gidecek olanlar için, okulda Garanti Bankası var zaten. Ayrıyetten bankanın yanında ki bankamatikler dışında okulun diğer bir tarafında da bankamatik mevcut. Harçlarınızı bankamatikten de yatırabilirsiniz.
  • Ne demek kayıt haftası baslıyor benim kayıtım 31inde saat 10-11 arası banka zaten saat 9.30da acılacak o gun bırıkme olcak sıra olacak bu nasıl bır duzen ya kyk'yla baslayan rezillik devam edıyor halen
  • ben olurda katkı kredisi çıkar diye bekliyorum...
  • iyi ki benim kayıt tarihi 1 eylül bence donanımhaber buluşması yapıp o sırada garanti bankasını basalım
  • ewt bnm de kayıt tarihi 1 eylül basalım bnce de su garanti bankasını.ya arkadaslar kafam şu hazırlık sınavına takıldı.hiç hesapta yoktu yaw.bn 1 sene hazırlık okumak istemiyom yaw.anadolu lisesi mezunuyum ingilizcem ii biraz.hangi konular çıkıyor bu sınavda.zorluk derecesi nedir.bilgilendiren olursa sevinirim.
  • Hocam ben kursa gidiyorum ege üniversitesinin başlarda her türlü geçerim diyordum ama sonra anladım ki lise 2 ve lise 3 de ingilizceyi hiç takmamakla hata etmişiz bi sürü açığım çıktı ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum kursun bayağı faydası oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordLegolas1354

Ne demek kayıt haftası baslıyor benim kayıtım 31inde saat 10-11 arası banka zaten saat 9.30da acılacak o gun bırıkme olcak sıra olacak bu nasıl bır duzen ya kyk'yla baslayan rezillik devam edıyor halen

aynı durum bende de var 31 ağustosta kayıt saat 12 - 1 arası..kyk pazar açıklıycaz diyo ztn yığılma olucak bankada pazartesi nsl olcak bilmiyorm :S
  • Benimde kaydım pazartesiydi, gittim bankaya yarım saatte harcı yatırdım, makbuzla beraber kayda gittim ki kayıtta hiçbir şekilde yığılma yok merak etmeyin. Hiçbir yığılma olmadan rahatça işlerinizi halledeceksiniz. O yüzden sizlere o randevu saatleri ev tarihleri veriliyor. Eğer ki kimin ne vakit geliceği belli olmasaydı o zaman kargaşa olurdu.
  • yav yok mu hiç ziraat mühendisliğini kazanan bir dost

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19:03 -- 27 Ağustos 2009; 17:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19:03

yav yok mu hiç ziraat mühendisliğini kazanan bir dost

Kardeşim buradan bulamazsın, Facebook

Şu harçları bir yatıralım kayıt işi fasa fiso.
  • Hazırlık sınavı ne zaman olucak? Bir bilgisi olan var mı?
  • 15inde saat 9.30da detaylı bilgi kayıt esnasında verilecektir.
  • quote:

15inde saat 9.30da detaylı bilgi kayıt esnasında verilecektir.

teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19:03

yav yok mu hiç ziraat mühendisliğini kazanan bir dost

Ben kazandım, bayada oldu ama kısmet bu sene 1. sınıfa geçtim
  • İngilizce muafiyet sinavi kalkacak diye duydum bugun edebiyat fakultesinde hocalarla konusan bir arkadasimdan. Ne derece dogru bilmiyorum. Konusmak lazim oidb ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcHy

İngilizce muafiyet sinavi kalkacak diye duydum bugun edebiyat fakultesinde hocalarla konusan bir arkadasimdan. Ne derece dogru bilmiyorum. Konusmak lazim oidb ile

Kayıtta kesin bi bilgi alırız bizim kursdada böyle dolaşan bi dedikodu var
  • Naber millet. sufaktan kimse varmı?? su ürünleri
  • su ürünleri ikinci öğretimin harç parası ne öyle ya dersane gibi 1.900
  • selam arkadaslar.ya 1 eylülde kayıt yaptıracak olup şu ingilizce kursuna gitmiş olan varsa kayıt gnü notları verebilirmi.lütfen arkadasalar bi fotokopisini çekip çalışırım onlara.muafiyet sınavına gireceimi daha dün öğrendim valla.önümde 15 gn var sadece.kaç net yapmak gerekiyo hazırlığı atlamak için
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.