Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedef : Ege Üniversitesi - Reklamcılık
  • öğrenci köyü sakinlerinden olcam inşallah
  • ya arkadaslar netten ön kayıt yaptırıyodum egeye.ikinci aşamada kan grbu soruyolar.bn de bilmiom.tahlil de yaptıramıyom.niyetliyim.ya sallasam bişeyler bi sorun çıkar mı kayıttan sonra.
  • 2 gün sonra kana ihtiyacım olur bana yanlış kan verirsin hesaplaşırız senle. Şaka biryana sağlık ocaklarında 2 dk da öğrenebiliyorsun, ilerde sorun çıkar mı çıkmaz mı bilemem.
  • Arkadaşlar harç yatırma başladımı yarın gidip yatırmayı düşünüyorum kampusun içindeki garanti bankasından matematik ikinci öğretim ne kadardır 1. sınıf için? Birde yatırmaya giderken öğrenci nosu yetiomu?
  • arkadaşlar ön kayıt yaptıramadım bi türlü . Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

edit: hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangladesh -- 24 Ağustos 2009; 19:26:41 >
  • bgn harç yatırmak için gittim garantiye daha başlamamış
  • Harcı yatırmaya gittik diyelim öğrenci numaramızı söylediğimizde bankacı ödememiz gereken miktarı söyleyecek mi?
  • Evet söyleyecek.
  • 07090000714 şimdi bu numaranın açılımı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 25 Ağustos 2009; 9:35:30 >
  • 07090000714 smdi burda 7 edebiyat fak no 09 giris tarihi 0000 kaynastrma herhal 7 bolum no 14 de kacinci sirada grdgin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcHy

07090000714 smdi burda 7 edebiyat fak no 09 giris tarihi 0000 kaynastrma herhal 7 bolum no 14 de kacinci sirada grdgin dostum

ilk 10'a girememişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcHy

07090000714 smdi burda 7 edebiyat fak no 09 giris tarihi 0000 kaynastrma herhal 7 bolum no 14 de kacinci sirada grdgin dostum

Benimkinin sonu 09 ama bölüme 9. sırada girmediğime eminim.
  • ya arkadaslar öğrenci köyünde yemek hizmeti veriliyolr mu yurtlardaki gibi
  • Arkadaşlar 2009-2010 harçları açıklanmış. Buyrun;

http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=150
  • arkadaşlar kayıt işlemlerimde 91 doğumlular için askerlik durum belgesi gereklimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangladesh -- 25 Ağustos 2009; 15:42:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangladesh

arkadaşlar kayıt işlemlerimde 91 doğumlular için askerlik durum belgesi gereklimi

Askerlik Durum Belgesi (1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orijinalden alıntı: bangladesh

arkadaşlar kayıt işlemlerimde 91 doğumlular için askerlik durum belgesi gereklimi

Askerlik Durum Belgesi (1987 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

teşekkürler arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Arkadaşlar 2009-2010 harçları açıklanmış. Buyrun;

http://oidb.ege.edu.tr/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=17&ItemId=150

Eeee ben bugun gittim garantiye daha yatırma başlanmadı dediler kayıda kalmış 6 gün ne zaman başlıcak?
  • Harclari saat 2 gibi eklediler galiba siteye. Siz kacta gittiniz acaba yatirmaya?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.