Şimdi Ara

~~~~EGE Üniversitesi Topluluğu{136 kişi}~~~~ Hoşgeldiniz 2020'liler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
12
Favori
63.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onur! bir tane site buldum orada bizim üniversite güzelce tanıtılmış özellikle fotograflar güzel.Fakat fotografların hepsini bir kerede koymak istedim koyamadım ilgilenmek istersen adres:http://www.f-o-r-u-mgercek.com/showthread.php?t=42588
    - ler yok.
  • Kaç kere mail attım öğrenci işlerine hiçbirine yanıt vermediler yahu.
  • Mail atmaktasa direk rektörlük öğrenci işlerini arayınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Bu arada sizlerle paylaşmak istedim. Yazokulu bugün bitti, malesef Matematik 2 dersinden en az DD getirmem gerekirken FF ile kaldım(%95 ihtimalle). Ortalama kurtarmadığı için 2. sınıf derslerini alamayacağım seneye :(

Üzülme ya.. Neleri atlattık biz
    Boşveeer :)

Hazırlığı atlamıştım zaten böyle bir durum olabilir diye :) Bu sene rahat olacam tek tesellim :)

quote:

Orijinalden alıntı: ibm

Onur! bir tane site buldum orada bizim üniversite güzelce tanıtılmış özellikle fotograflar güzel.Fakat fotografların hepsini bir kerede koymak istedim koyamadım ilgilenmek istersen adres:http://www.f-o-r-u-mgercek.com/showthread.php?t=42588
    - ler yok.

İlk mesaja koyayim ne dersin? Deneyelim bakalım beğenmezsek yeni bir mesajla yayınlarız :)
    Düzeltme: Forumun database'inde sorun var üyelik alamıyorum, arada bakıp denerim güzel bir tanıtım olmuş cidden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 22 Ağustos 2009; 3:02:35 >

• Bu sene bende öss'ye giricem hedefim Ege Üni. Inşaat Müh. inşallah kazanırımda sizinle aynı üniversitede okuma şerefine ulaşırım..
  • Dersler ne zaman başlıor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinoora

Dersler ne zaman başlıor???

coğu fakülte 23 eylülde hazırlık okuyacaklar 5 ekimde..
  • Saol sıtede öle yazıo
  • Hazırlık 5 ekim, lisans normal sınınfları 23 eylül
  • İngilizce muafiyet sınavı 15 eylül saat 9.30 da arkadaşlar haberiniz olsun.
  • ege üniversitesi öğrencileri tarafından kurulmuş sözlüğü de var. eusozluk diye geçer
  • ya arkadaslar harçlarla ilgili bir sorum olacak.bn fen fakültesi kimya bölümünü kazandım.ne kadar haç yatıracam.harcı kayıttan önce mi yatırıyoruz.ne zaman yatırıyoruz. bilgilendiren arkadaslara simdiden teşekkürler.......
  • Harçları kayıttan 1 hafta önce filan ödemeye başlarsın. Ben 2007 senesinde kayıt sabahı yatırdım harcımı öyle kayıt oldum.
  • bişi daha sorcam bu harcı yatırdıkttan sonra kayıt sırasında kayıt parası felan öduormuyuz????
  • Sanki 20 lira almışlardı, ama kesin aldılar mı almadılar mı hatırlayamıyorum. Sen yanında para bulundur nolur nolmaz.
  • Kyk çıkmazsa diye öğrenci köyüne de başvurayım mı arkadaşlar? Öğrenci köyü çıktı diyelim ama kykda çıktığı için öğrenci köyündeki hakkımdan vazgeçebilir miyim?
  • Vazgeçebilirsin.
  • Vazgeçersin tabi..Hizmet hakkı bu :)
  • ögrenci koyu varken sakın kyk' yı secme.

ben kyk' da hiç kalmadım ama gidip bir kaç gün oylesine takıldım falan filan oranın geyigi filan ovunlmus ama oyle kotu bir yer ki geyigi batsın dersin emin ol.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.